reklama
maran-atha
Fanka BB :)
sylwiamm ale przeciez tu wlasnie piszemy o tych 7 czynnikach, jesli je wszystkie spełnisz masz 90% szans na to, ze urodzisz córke, nigdy 100% nikt Ci nie da przy naturalnym planowaniu, chyba, ze invitro - to wówczas moga zbadac zarodki I podaja tylko daną płec ale przy naturalym poczeciu możemy zwiekszyc szanse, ale nigdy nie bedzie 100% pewności. Jednak jesli zastosujesz sie do diety z duza zawartoscia wapnia I magnezu a mala potasu I sodu, bedziesz brala suplementy, pilnowala niskiego ph, zadbasz o jony ujemne, zbadasz hormony I bedziesz probowala wpłynąc na to by miec niski testosterone, niski estriadol a wysoki progesterone no I np zastosujesz metode - współzycie 12 godzin po owulacji to masz bardzo duze prawdopodobienstwo, ze bedziesz miała te córke... Ja akurat chciałabym teraz dla odmiany synka
Vivienka Kochana jakiego cudnego skarba masz pod serduszkiem !! Ja też myślę że będzie wszystko u mnie już z górki, próbuje teraz jak najlepiej zdiagnozować wszystko, a przynajmniej wykluczyć to co najgorsze.Ty będziesz tulić swojego skarba, a ja oglądać dwie kreseczki i tego się trzymajmy
Matik Cieszę się Twoim szczęściem) mam nadzieję że kiedyś dołączę do tak szczęśliwych osób jak Ty i uslyszę to piękne- będzie dziewczynka
Piranhu Ale NONO cudny, jaki puchaty ! Jak dla mnie Kajusia mówi : -" idę do chłopaka "hahah Mama Ty chyba słyszysz to co chcesz słyszeć, myślisz że taka piękna dziewczynka o zabawkach dalej myśli, a tu wszystkie słyszymy co innego i wychodzi że córcia się do chłopaka wybiera hihi Cudne masz dzieciaki i zwierzaki
Nie poszłam dziś na te badania, pójdę w poniedziałek , mało tego dostałam @ w 25dc...co raz lepiej Tak miałam cykle 30-32dni.
Matik Cieszę się Twoim szczęściem) mam nadzieję że kiedyś dołączę do tak szczęśliwych osób jak Ty i uslyszę to piękne- będzie dziewczynka
Piranhu Ale NONO cudny, jaki puchaty ! Jak dla mnie Kajusia mówi : -" idę do chłopaka "hahah Mama Ty chyba słyszysz to co chcesz słyszeć, myślisz że taka piękna dziewczynka o zabawkach dalej myśli, a tu wszystkie słyszymy co innego i wychodzi że córcia się do chłopaka wybiera hihi Cudne masz dzieciaki i zwierzaki
Nie poszłam dziś na te badania, pójdę w poniedziałek , mało tego dostałam @ w 25dc...co raz lepiej Tak miałam cykle 30-32dni.
Ostatnia edycja:
maran-atha
Sylwiamm na ph hormony i mineraly ma wplyw nasza dieta i suplementy, czytalas te wytyczne 7 czynnikow wplywajacych na plec dziecka?
iweet84
sylwiamm w pierwszej kolejności przeczytaj te wytyczne. tam jest większość odpowiedzi na pytania które zadajesz. w drugiej kolejności (tak jak pisała vivienka) cofnij się troszkę w wątku i poczytaj. ja też kiedyś przyszłam tu pierwszy raz i wydawało mi się niemożliwe przeczytanie wszystkiego, ale uwierz mi to wciąga naprawdę i bardzo dużo cennych rad można jeszcze doczytać. A jak będziesz miała jakieś dodatkowe pytania wtedy pytaj, na pewno któraś z nas zawsze Ci odpowie.
vivienka cudownie. gratuluje syneczka
matik 100% no to teraz możesz kompletować różową wyprawkę
maran kciuki za ten cykl
vivienka cudownie. gratuluje syneczka
matik 100% no to teraz możesz kompletować różową wyprawkę
maran kciuki za ten cykl
Matik2012
Mogę mogę super
reklama
Mar-chew
Matik - nawet nie wiesz jak się cieszę jeju jak super... a jakie piękne zdjęcia malutkiej macie imie wybrane dla małej królewny?
Podziel się: