Justi_ Ja wczoraj byłam tak załamana dosc ze diagnozą ( mam nadzieję że jednak to nie to będzie co u Kiryy ) i że straciłam te nazwiska lekarzy którzy ponoć mają ogromną wiedzę i mają mi pomóc, ale byłam tak zdesperowana że przetrząsnełam cały internet żeby wpaść choćby na ślad jakiś i przypomnieć sobie jakie to były nazwiska i bingo - mam Tylko że to są naprawdę wielcy lekarze, nie znalazłam niestety prywatnych gabinetów, a na Nfz to czekanie w nieskonczoność na ten moment przy dobrej opcji do września 2015. Na spokojnie obdzwonie dwa szpitala gdzie przyjmują i moze ktoś mi tam pomoże.
Justi_ A ja sie tak przyzwyczaiłam do tej diety dziewczynkowej że nadal dużo jem z tych rzeczy jedynie co to od czasu do czasu spaghetti robie i jakiś sos, ziemniaki od czasu do czasu- wole jednak ryż
kate_ Czego jesz najwięcej na diecie dziewczynkowej? Jak sobie radzisz z obiadami? Bo dla mnie to był problem.
male liski Ja Ci dam tu się doszukiwać nubów sterczących ;-) Ja wierzę bardzo, bardzo mocno że Twoje marzenie się spełniło. Wiesz ze skoro spełniłaś 6 czynników i nie jesli nie bedzie tej dziewczynki to - jak dla mnie planowanie nie bedzie miało sensu.
Justi_ A ja sie tak przyzwyczaiłam do tej diety dziewczynkowej że nadal dużo jem z tych rzeczy jedynie co to od czasu do czasu spaghetti robie i jakiś sos, ziemniaki od czasu do czasu- wole jednak ryż
kate_ Czego jesz najwięcej na diecie dziewczynkowej? Jak sobie radzisz z obiadami? Bo dla mnie to był problem.
male liski Ja Ci dam tu się doszukiwać nubów sterczących ;-) Ja wierzę bardzo, bardzo mocno że Twoje marzenie się spełniło. Wiesz ze skoro spełniłaś 6 czynników i nie jesli nie bedzie tej dziewczynki to - jak dla mnie planowanie nie bedzie miało sensu.