reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Justi_ Ja wczoraj byłam tak załamana dosc ze diagnozą ( mam nadzieję że jednak to nie to będzie co u Kiryy ) i że straciłam te nazwiska lekarzy którzy ponoć mają ogromną wiedzę i mają mi pomóc, ale byłam tak zdesperowana że przetrząsnełam cały internet żeby wpaść choćby na ślad jakiś i przypomnieć sobie jakie to były nazwiska i bingo - mam :) Tylko że to są naprawdę wielcy lekarze, nie znalazłam niestety prywatnych gabinetów, a na Nfz to czekanie w nieskonczoność :( na ten moment przy dobrej opcji do września 2015. Na spokojnie obdzwonie dwa szpitala gdzie przyjmują i moze ktoś mi tam pomoże.
Justi_ A ja sie tak przyzwyczaiłam do tej diety dziewczynkowej że nadal dużo jem z tych rzeczy :) jedynie co to od czasu do czasu spaghetti robie i jakiś sos, ziemniaki od czasu do czasu- wole jednak ryż :)

kate_ Czego jesz najwięcej na diecie dziewczynkowej? Jak sobie radzisz z obiadami? Bo dla mnie to był problem.

male liski Ja Ci dam tu się doszukiwać nubów sterczących ;-) Ja wierzę bardzo, bardzo mocno że Twoje marzenie się spełniło. Wiesz ze skoro spełniłaś 6 czynników i nie jesli nie bedzie tej dziewczynki to - jak dla mnie planowanie nie bedzie miało sensu.

reklama
Małe liski jak dla mnie dziewczynka główka jak u moich wiec dziewczynkowa na maksa na brzuszkach sie nie znam a na tym pierwszym zdjeciu gdzie dzidzius wyprostowany nub lezy plasko wiec babeczka I koniec :)

małe liski, jak dla mnie to tam nic nie odstaje i nub zarówno z ułożenia jak i kształtu jest dziewczynkowy :tak:
happy-jumping-smiley-emoticon.gif

Airfix...siedzę jak na szpilkach i czekam na jakiekolwiek wiadomości od Piranhi, z in-gender. Znalazłam zdjęcie dzieciątka z nubem niby dziewczynkowym ale lekko uniesionym jak u nas i jedna z ekspertek napisała dziewczynie, żeby raczej nastawić się na chłopca, bo jednak lekko sterczy...

Piranhiu :))))))))))))) ....zaraz popłaczę się :******

zamieściłam filmik na piccassie ale coś poszło nie tak, nie mogę go odtworzyć...mój m. musi siąść do tego :) poproszę go wieczorem żebyśmy gdzieś zamieścili filmik z usg - tam bardzo dobrze widać nuba w różnym położeniu

Ostatnia edycja:
Zakręcona cudny synuś ... taka malizna :-D Duże buziaki od BB ciotki !!! Kiedy do domku idziecie ? Jak Ty się czujesz ???

Małe liski ... kopa chcesz ( ja wiem że ciężarnych się nie bije - ale może jak ciężarna ciężarnej przywali to będzie git ??? ) Zdjątko całkiem inne niż mojego Kropka ... jak dla mnie dziewczynka ... i koniec kropka !!!

reklama
Dorcia dawaj tego kopa :) chyba w pupsko i ciężarna może dostać kopniaka ;) bo ja nie wierzę, nie mogę uwierzyć, że może będziemy mieli córcie. Ale już was nie będę męczyła tym wątkiem i moim niedowiarstwem - obiecuję :)

Zamieściłam ten sam post na innym forum i jedna z dziewczyn po postem napisała tak "This is a hard one. Looks like something is pressing down on the nub in the first pic. Going to lean girl."

Matik Kochana trzymam już od teraz kciuki za twoją wizytę - już tylko 2 dni :)

Justi byliśmy razem, ucieszył się i pierwsze co powiedział "a nie mówiłem?" :)

Ostatnia edycja:
Do góry