reklama
Małe Liski no w końcu jesteście
Ogromne gratulacje
Kochana 70-80% to bardzo dużo do tego spełnione przez ciebie czynniki
nie może być inaczej rośnie w tobie Córcia
na Nubach się nie znam , ale Ja wiem że będziesz miała córcie i lkolejna dajesz nadzieje innym staraczkom , że może się udać spełnic swoje marzenia
i nie dziwie się, że uroniłaś łzy sama czytajac twoj post miałam łzy w oczach ehh pewnie to cudowne uczucie usłyszeć,że z dzidziusiem wszystko w porządku i do tego jest wymarzonej płci
strasznie się cieszę !!!
Ogromne gratulacje
Kochana 70-80% to bardzo dużo do tego spełnione przez ciebie czynniki
nie może być inaczej rośnie w tobie Córcia
na Nubach się nie znam , ale Ja wiem że będziesz miała córcie i lkolejna dajesz nadzieje innym staraczkom , że może się udać spełnic swoje marzenia
i nie dziwie się, że uroniłaś łzy sama czytajac twoj post miałam łzy w oczach ehh pewnie to cudowne uczucie usłyszeć,że z dzidziusiem wszystko w porządku i do tego jest wymarzonej płci
strasznie się cieszę !!!
Ostatnia edycja:
male liski Ja Cie tu zaraz sprowadze na ziemie Jaki brzuszek chłopiecy?? przecież jest płaski, płaski, płaski ))))) Do brzuszka okragłego chłopięcego to mu dużo brakuje hehe .Dla mnie DZIEWCZYNKA na 100% i zdziwię się jeśli będzie inaczej . Kochana gratuluje z całego serca... :* Tyle czekałam, że aż zgłodniałam, zdarzyłam zjeść, a tu taka super wiadomość
Kate jaki przyjmujesz plan na najbliższy cykl ?
Elisee dziękuje już trochę opanowałam to enpr
Zakręcona cudny spiderman
heheh wychodził rączkami pewnie chciał już w końcu by mamusia wzieła go na rączki i przytuliła
masz racje przetrwał tyle zakwaszaczy, pokonał wszystkich żołnierzyków i oto jest już z wami na świecie - mały śliczny bojownik
Airfix to chyba dobrze, ze endo wpisał ci te samoistne poroniena teraz trzymam kciuki byś trafiła do dobrych lekarzy i na wiosne ruszyć z zdwojoną siłą i życzę ci z całego serducha tych swoich upragnionych bliźniaczek
Elisee dziękuje już trochę opanowałam to enpr
Zakręcona cudny spiderman
heheh wychodził rączkami pewnie chciał już w końcu by mamusia wzieła go na rączki i przytuliła
masz racje przetrwał tyle zakwaszaczy, pokonał wszystkich żołnierzyków i oto jest już z wami na świecie - mały śliczny bojownik
Airfix to chyba dobrze, ze endo wpisał ci te samoistne poroniena teraz trzymam kciuki byś trafiła do dobrych lekarzy i na wiosne ruszyć z zdwojoną siłą i życzę ci z całego serducha tych swoich upragnionych bliźniaczek
Ostatnia edycja:
Elle87
KochajacaMama87
Zakrecona Igorek jest przesliczny :-) ogromne gratulacje! Napisz potem kilka slow jak porod
Male liski wiedzialam :-) nie moglo byc inaczej! Ciesze sie bardzo i jestem pewna ze to corcia mimo iz nie znam sie na nubach ;-) kochana dajesz nam nadzieje ze jednak mozna... az lzy mi polecialy takie to piekne jeszcze raz gratuluje zdrowej corci!
Male liski wiedzialam :-) nie moglo byc inaczej! Ciesze sie bardzo i jestem pewna ze to corcia mimo iz nie znam sie na nubach ;-) kochana dajesz nam nadzieje ze jednak mozna... az lzy mi polecialy takie to piekne jeszcze raz gratuluje zdrowej corci!
Kate u mnie od kilku cykli temperatura idzie łądnie w górę , a potem już leci na łep na szyje w dół
a bedziesz stosowała metodę 3 dni przed owu czy o+12 a może jedną i drugą ?
też zastanawiam się wciąż nad monitem , ale w zasadzie nie wiem który lekarz by się tego podjoł
w końcu kiedyś musi nam się udać choć łatwo nie jest
mnie martwi jedna rzecz od dwóch cykl po owulce czuje się jakby tam na dole w podbrzuszu napuchnięta... wszystkie spodnie mnie drażnią ... nie wiem czym to jest spowodowane
a bedziesz stosowała metodę 3 dni przed owu czy o+12 a może jedną i drugą ?
też zastanawiam się wciąż nad monitem , ale w zasadzie nie wiem który lekarz by się tego podjoł
w końcu kiedyś musi nam się udać choć łatwo nie jest
mnie martwi jedna rzecz od dwóch cykl po owulce czuje się jakby tam na dole w podbrzuszu napuchnięta... wszystkie spodnie mnie drażnią ... nie wiem czym to jest spowodowane
małe liski
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny bardzo bardzo ale im dłużej przyglądam się zdjęciom i nubowi tym bardziej widzę nuba chłopięcego jednak trochę odstaje
mam prośbę - zamieściłam zdjęcia na in-gender, zerknijcie czy działa ten link, czy przenosi was do albumu ze zdjęciami?
13 week, Boy or Girl nub? in Ultrasound Gender Prediction Forum
mam prośbę - zamieściłam zdjęcia na in-gender, zerknijcie czy działa ten link, czy przenosi was do albumu ze zdjęciami?
13 week, Boy or Girl nub? in Ultrasound Gender Prediction Forum
reklama
Podziel się: