reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

zakrecona faktycznie superman z Igorka. przesłodki

małe liski daj znać jak juz wyjdziesz od lekarza.

macy współczuje. tyle kobieto masz na głowie, a Ty powinnaś teraz dużo odpoczywać i nie stresować się, a tu jak na złość tyle problemów. mam nadzieje że to już koniec u Was złej passy.

reklama
Piranha teraz mam 8 dpo, a testować chyba w piątek będę. W końcu u Was też musi w końcu słońce zaświeci. Powinno być coraz lepiej.

Patka90 ovufriend podświetla na zielono dni płodne i w tych dniach może wystąpić owulacja.

Macy wszyscy się boją tej eboli jak nie wiem. Pewnie nic nie będzie i był to zwykły wirus. Dzieci muszą czuć się dziwnie. W sumie nie dziwię się, że nie wpuścili Ciebie, tylko przez szybę w szpitalu rozmawiałaś.

matik już tylko dwa dni :) Będzie wszystko dobrze.

Justi na enpr zaznacza się granicę wyższych temperatur i ona sam dzień wcześniej owulację zaznacza.

małe liski czekamy na relację z wizyty :)

zakręcona słodziak mały :) ciężko jest to przeciskanie się, to pomagał sobie rączką :D

Vivienka drogie macie to badanie prenatalne. Już za niecały miesiąc synka zobaczysz w całej okazałości :).

wiecie o ktorej maleliski miala termin??????????

elisse ja synka bede widziec juz w nastepny czwartek ale dokladne prenatalne polowkowe będę robila w pl 18.11 bo jest taniej :-)

Zakręcona piękny synek - Superman :) jak będziesz miała chwilę napisz nam jak poród przebiegł, było chyba ekspresowo :)
Macy ufff dobrze, że po kolei wykreślają te choroby które typowali, czuję że będzie dobrze

Dziękuję bardzo każdej z was za kciuki i dobre słowa - nie mogłam kliknąć każdej z was "dziękuję" pod postami, bo próbuję zgrać filmik z USG i wszystko chodzi teraz w żółwim tempie :)

U mnie emocje sięgają zenitu :)) Maleństwo ZDROWE, wszystkie wyniki bardzo ładne. Na 70-80% dziewczynka :)) Łzy zaczęły mi ciurkiem lecieć po policzku jak usłyszałam te słowa :)

ALE jest ale :) Nub nie leży płasko - tzn na jednym zdjęciu leży płaściutko na innych jest lekko do góry podniesiony. Lekarz na koniec z tego powodu też miał wątpliwości i w końcu z 80% zszedł na 70% :). Wrzucę kilka zdjęć - Piranhiu, dziewczyny, jak byście typowały? i ma być szczerze :). Dla mnie główka dziewczynkowa, ale brzuszek chłopięcy. Dzieciątko ma 7,5 cm, co odpowiada 13 tc i 4 dz

PA290055.jpg

SDC10729.jpg
SDC10730.jpg

Załączniki

• PA290055.jpg
    PA290055.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 95
  • SDC10729.jpg
    SDC10729.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 94
  • SDC10730.jpg
    SDC10730.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
reklama
małe liski super. gratuluje. ja się bardzo nie znam na nubach i na pierwszej focie nie wiem gdzie jest nub ale na 2 i 3 wygląda zdecydowanie dziewczynkowo.

Do góry