reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
DZIEWCZYNKI MAM PLUSA:-D:-D:-D
Test ultraczuły 10mlU.kurcze nie wierzę jeszcze:szok:kreska jeszcze słaba, ale to 10dfl i nie z moczu porannego:-)

20141013_160324.jpg

Załączniki

• 20141013_160324.jpg
    20141013_160324.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 80
illaczek ale super :-) kreska widoczna! Zdradz prosze jaki to test tez zakupie chociaz jak na 25-tce nic nie ma to na tym tez nie bedzie... masz jakies objawy juz? Tzn bolace piersi np?

właśnie po piersiach się już domyślałam, że coś jest na rzeczy, bo bolały i powiększyły się już 5dfl, a z reguły dopiero 9-10 dfl się powiększały przed okresem, teraz szybciej, i 5-6 dfl miałam kłujące bóle w podbrzuszu, nie mogłam kichnąć, kaszlnąć, bo macica bolałam:tak:
test płytkowy firmy Acon 10mlU, zamawiałam z apteki internetowej.

aljul Ale słodkości kotek ;) A to taki sam jak u Piranhy ??

Ilaczek Piękna krecha:tak: Bardzo się cieszę i gratuluję już po cichutku :))

aljul Nie bój się Kochana wizyty u kardiologa :) Nie bedzie źle zobaczysz :) ja też chodzę, niestety przy niedoczynności tarczycy czasem trzeba tego Pana odwiedzić, bierzesz dobry lek, serduszko się uspokoi :) Jak tylko hormonki się unormują to i serduszko przestanie szaleć . Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze &&&&&

Kochane dziękuję pięknie za kciuki :) Jednak @ dziś przylazla w południe, nie brałam już luteiny dziś rano, bo kreseczka to była na prawdę cień cienia i nic nie ciemniała od 3 dni o ile w ogóle coś było, bo żadnych objawów ciążowych nie miałam takich jak bolace piersi, sennosc.... Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, uda się przy kolejnych staraniach,a na razie muszę z synkiem jechac do szpitala w listopadzie na badania juz takie konkretne bo ten kaszel żyć nie daje, nawet dziś immunolog mówiła-że On nie moze tak kaszleć, że coś jest nie tak i zrobila wszystko co w jej mocy żeby trafił za niedługo na oddział na diagnostyke w Prokocimiu:) jak się uda to zrobią badania na które nas stac nie było- tomografie zatok i fiber zatok i oskrzeli:) Oby coś pokazało i będziemy leczyć :)

Ostatnia edycja:
Ilaczek gratuluję po cichu i dalej trzymam kciuki. Kreskę już ładnie widać :)

aljul śliczny kocurek. Może wcale nie będzie tak źle u kardiologa. Nie ma co się nakręcać na zapas.

reklama
Do góry