reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Wszystkich !
Widze ze jest parę nowych osób a kilka przestało pisać lecz zapewne podczytują tak jak ja w wolnych chwilach ;-)
Ostatnio na forum prawdziwy baby bum wiec gratuluje zafasolkowanym i tym które urodziły a za staraczki trzymam kciuki i &&&&

Ja wiele wywnioskowałam z tego wszystkiego i mam pewne zdanie na ten temat które zachowam dla siebie ;-)
Jeśli kiedyś będzie mi dane wypróbować na pewno dam Wam znać co o tym wszystkim sadze być może komuś kiedyś się przyda.

Powodzenia w spełnianiu marzeń :-)

reklama
ilaczku zaciskam BARDZO MOCNO kciuki!! Ale sie ciesze!!Z twoich przygotowan moze wyjsc tylko synek!!Napewno wszystkie czynniki spelnione ;)

Nusia jak ram termin dzis zrobiony na badanka w szpitalu?

zakrecia jejku jakie to jest ekscytujące.... jeszcze tylko kilka dni i bedziesz mogla tulic Igorka ♡♡♡ uczucie nie do opisania.

Airfix szkoda ze staranka przekladasz ale bede trzymac kciuki zeby za pierwszym razem sie wówczas udalo!!!

aljul wszystko będzie dobrze z serduszkiem zobaczysz.A kociaczek jest przeslodki ♡

macy ale super ze juz tez motylki w brzusiu czujesz wspaniale uczucie potwierdzam. Ja tez od 14tyg czuje mojego bąbelka ♡♡ Brzusio juz mi tez widac jak bym co najmniej w 5 miesiacu byla :sorry2::sorry2: Mam nadzieję że sie oszczędzasz i pamietasz ze ty i dzidzius jestescie najważniejsi.

male liski sliczna i promienna kobieta z ciebie i przystojnych synkow masz ;)

maran kciuki za ten cykl i II kreseczki ;)

piranho Jak tam weekend udany?Odpoczelas??
Powiedz kochana dzis jest juz 16+3 mam nadzieje ze nie za wcześnie ale od wczoraj nie biore juz progesteronu.Ginek kazał mi po 14 tyg odłożyć a w środę mam wizyte u ginka i nie chce zeby bylo na dole bialo... :cool2:

Za wszystkie staraczki trzymam kciuki i sle ciazowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

U mnie jak narazie czas strasznie szybko leci.Za szybko! :/ Maz mi w delegacje znów wyjechał na 3 tyg a córcia sie rozchorowala i bidulka spac nie moze a tym samym i ja :sorry2:
Do tego moj pracodawca postanowil mnie zwolnic pomimo tego ze w ciazy jestem chroniona znalazl jakaś lukę i sprawa znajduje sie w Urzędzie i bedzie rozpatrywana :/ Troche za duzo jak na pare tygodni :/ ale staram się nie denerwowac. Ciesze się kazdego wieczorka jak kładę się do łóżeczka i bubus daje o sobie znać ♡♡ W srode o 9 kolejne podgladanko i mam nadzieję że juz będzie wkoncu pewne kto u mnie zamieszkal :cool2:
Sciskam was bardzo mocno!!!!

Hej dziewczyny

Nuuska no to niezla tesciowa Wspolczuje kochana Nie ma nic gorszego niztaka tesciowa ale to jest wasze życie i tym sie ciesz Jak tam wizyta umowiona?

Ilaczek super :-) i po cichy gratuluje Kciuki zaciśnięte

Airfix :-( przykro mi kochana Jesli taka jest Twoja decyzja by odłożyć staranka ba jakis czas to nie pozostaje nic innego jak zyczyc Ci szczęścia przy kolejnej próbie :-* bede zaciskac kciuki za Ciebie

Vivienka ale sliczny suwaczek a jak zasuwa Trzymaj sie kochana Co za pracodawca :-( oby udalo sie wygrac

Dorcia jak u Ciebie?:-)

Bylam dzisiaj w odwiedzinach w pracy Az mi.sie fajnie zrobilo jak ich zobaczylam :-) torbe dla mlodego spakowalam przy pomocy siostry bo byly z Lenka w odwiedzinach pol dnia a niedawno spakowalam dokonca torby bo niedawno skurcze mnie zlapaly ale przeszly wiec falszywy alarm :-) przynajmniej zmobilizowalam sie z pakowaniem :-)
Wczoraj moj K skonczyl przedpokój i zostalo czekac na szafe a wieczorkiem zrobiliśmy sesje zdjeciowa z brzuszkiem 18+ :-)

Milego wieczoru kochane

Iliaczek trzymam kciuki za cudenko w twoim brzuszku:tak:Pocichutku gratuluje.
Airfix szkoda ze sie nie udalo. Jezeli przekładasz starania to bedziemy to robic razem.
Nuska i jak tam u ciebie?

Ilaczek gratki i kciuki trzymam
Airfix przykro mi że się nie udało jednak, miałam nadzieje że będzie inaczej. Ale myślę że będziesz tu z nami nadal. U mnie test z rana negatywny więc czekam na @

Ilaczku
po cichutku gratuluje:-)

airfix
to terraz masz przerwe kochana?

Zakreciu
juz niedlugo bedziesz tulic Igorka

nuska
jak u Was

buzka dla wszystkich

myszko fajnie ze sie odezwalas :-)

vivienka - to bardzo przykre co piszesz... nie potrzebujesz takiego stresu teraz... a do pracodawcy mam nadzieję, że wróci z podwojoną siłą ta negatywna energia, którą wysłał w kosmos... wrrrr

ilaczek - :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ilaczek, nie powiem - a nie mówiłam. :-D Sprawdź, co napisałam 5 października. Mówiłam, że się uda. Czułam to w kościach. :-D Wspaniale. Trzymam kciuki, żeby książę się zadomowił. :-)
Maran-atha, no dobra. Teraz Twoja kolej na pozytyw. :-)
Vivienka, przykro mi z powodu problemów w pracy. Mój m. też w delegacji. Jeszcze półtora tygodnia... Zdrówka dla małej.
Marchew, może byś jakieś zdjęcia Gabriela wrzuciła?

Do góry