zakrecia, justi musze sie wziasc wreszcie za siebie, teraz mam na glowie Ł. i jego nadcisnienie ktore wyszlo przypadkiem. We wtorek idziemy na badania krwi i moczu, w weekend musze zalozyc mu holtera cisnieniowego, zobaczymy co wykaze, w dziecinstwie Ł. mial arytmie, ale potem wszystko ladnie sie unormowalo, no a teraz to normalnie ni z gruchy ni z pieruchy wyszly mu takie wartosci, ze glowa mala
zawsze mowie, ze mam 5 dzieci w domu - jedno gorsze od drugiego, a najgorsze to najwieksze
W wolnej chwili napisze Wam pare slow na grupie...ostatnio Ł. byl u mamy, i to, o co ona go wypytywala w glowie mi sie nie miesci ! Wscibstwo i nic poza tym
na prawde, nie umialam dojsc do siebie po tym co uslyszalam, bo to ze charakter ma kuzwa krolewski to wiem od dawna, ale wydawalo mi sie, ze jasno pokazalam jej ze moje zycie to MOJE zycie i tylko moje. to jak zyjemy jest Nasza sprawa, i tylko Nasza, a ona potrafi w beszczelny sposob wypytywac Olke kiedy jest u Niej o to, co sie u Nas dzieje, czy sie klocimy itd...nosz kur** mowie Wam, ze nie umiem tego ogarnac ! Rozmawialam dlugo z Ł. i powiedzialam mu, ze to byl ostatni raz kiedy mama wypytywala go o Nasze zycie, a on oczywiscie mi na to, ze zaluje ze mnie tam nie bylo bo wtedy rozmowa wygladalaby zupelnie inaczej. Wiem, oczywiscie ze wiem, ze mama najchetniej zrobilaby z Ł. to samo co z jego ojcem ktory nie ma prawa do wlasnego zdania, opinii, ani konta w banku ! Ł. tak tez zostal wychowany, bo to mama miala od zawsze decydujacy glos w domu, mama wszystko zalatwiala, czesto pod siebie ale nikt nie mugl nic powiedziec. No a teraz kiedy widzi, ze my zyjemy inaczej, BO : mamy trzy koty ( czego ona przezyc nie moze bo jak to mozna miec tyle kotow, a ona ich nie lubi wiec wniosek z tego taki,ze my tez chyba nie powinnismy ), Ł. gotuje w domu ( a u Niego gotowala tylko matka, ojciec uwazany na slamazare i takiego ktory nic nie umie, zawsze stal z boku ), i ogolnie ogolnie prowadzimy inne zycie niz ONA kiedy byla mloda. I to ja boli. Ze nie zyjemy tak jakby ona tego chciala tylko sami o tym decydujemy. Och...dlugo by rozmawiac na ten temat, ale powiem Wam, ze tak jak mi dzwigla cisnienie tak normalnie, stracilam wiele dobrych mysli na jej temat
w glowie mi sie nie mieszcza pewne rzeczy.
Starających się : 13
Oczekujących na staranka : 2
PAŹDZIERNIK 2014 :
Justi - termin @ 11.10 ( 4 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.10 ( 6 cykl starań )
maggie2205 - termin @ 18.10 ( 4 cykl starań )
iweet84 - termin @ 19 .10 ( 3 cykl starań )
Kiraa - termin @ 23.10 ( 2 cykl starań )
Verita - termin @ 23.10 ( 2 cykl starań )
kate.. - termin @ 29.10 ( 3 cykl starań )
Katriina - termin @ .10 ( 2 cykl starań )
gdusia_- termin @ .10 ( 2 cykl starań )
LISTOPAD 2014 :
Roszpunka - termin @ 04.11 ( 6 cykl starań )
elisse - termin @ 04.11 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 08.11 ( 18 cykl starań )
Airfix - termin @ .11 ( 15 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
magda1609 ( listopad 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )