reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczynki

piranha niestety nie mialam wczoraj jak sprawdzic progesteronu ..:-(choc w sumie, moze rzeczywiscie masz racje, moze po prostu estradiol w tym cyklu wyzszy ? ( a to by bylo dobrze :-)). Nie wiem sama, chce mimo wszystko zatestowac przed terminem @, zeby wykluczyc ew. ciaz biochemicza, zastanawiam sie kiedy ? w srode ? :)
Strasznie mi przykro z powodu Antosia..zylam jego historia jak pewnie niejedna z Nas, mialam nadzieje, ze moze rzeczywiscie to malenstwo spotka jakis cud..ze powalczy i wygra ! :-( Jednak jak pomysli sie, o jego cierpieniu jakiego musial doswiadczyc od pierwszych chwil zycia, to na prawde mam sprzeczne mysli co bylo lepsze :-( Straszna strata, bardzo mi zal Twojej kolezanki i jej meza.

liluś hah Ty mi nawet nie mow :p mnie to troche mina zrzedla jak Ola powiedziala ze Czarek ksiazek nie ma, no ale sytuacja sie zmienila w ciagu ostatnich dni, i wczoraj Ola sie dowiedziala ze ksiazki juz sa :wściekła/y: Fajnie sie na to patrzy okiem rodzica, widze ze Ola cieszy sie strasznie, choc wydaje mi sie, ze na razie to ich 'bycie razem' jest czyms w formie zabawy bo chyba zadne tak do konca nie wie co to znaczy ( albo nie chca wiedziec :rofl2:). Jesli chodzi o zabieg...przezywam to bardzo, wierze ze lekarka zadecyduje ze mozna jeszcze dac uszkom szanse bez ingerencji chirurgicznej :zawstydzona/y:
Lilus odpoczywaj kochana !!! Staraj sie nie przemeczac prosze Cie ! i koniecznie daj jutro znac po wizytce choc ja wierze ze wszystko na pewno w porzadku, moze to jak piszesz - efekt zmeczenia i przepracowania. Trzymam mocno &&&&&

agagsm jakby sie tak dalo to bylabym pierwsza chyba ktorej udalo sie dojsc do wagi piorkowej przez same myslenie :p !! bo mysle codziennie, ale checi mnie ostatnio opuszczaja - kryzyz przechodze po 4msc cwiczen i dietki :confused2:

Airfix jestesmy podobnie po owulacji, ja jednak zadnego metalu nie czuje wiec wierze ze u Ciebie oznacza to I I za pare dni :D ! malo tego, obzarlam sie wczoraj u znajomych tak, ze dzis od rana nie zjadlam nic i nie wiem jak zjem u tesciow bo zaraz wyruszamy na niedzielny obiadek ! :baffled:

macy dzieki kochana :* co do chlopaka...no fakt faktem ja tez mialam swojego pierwszego o wiele wiele pozniej, ale teraz dzieci dojrzewaja tak ze glowa mala ! :eek:oni w Oli klasie sa wyedukowani o zyciu seksualnym bardziej niz ja bylam w wieku -nastu lat :wściekła/y: choc mimo wszystko powiem Ci, ze zachowuja swoja dzieciecosc, nie staja sie 'doroslymi' bo taka moda, klase ma na prawde fajna, zgrana i mimo paru milostek jakie juz widzialam to w glowce na razie wszystko poukladane ( odpukac !! ) ;-)

Dorcia Ola ma fcb ale zalozonego miala pod warunkiem mojego stalego dostepu do tego co pisze itd. Cezary telefon podobno ma, ale ani razu nie widzialam, zeby ze soba rozmawiali - dziwny zwiazek - taki cichy poki co :-p
A jak Ty sie czujesz kochana ?

attachment.php

Starających się : 14
Oczekujących na staranka : 2

PAŹDZIERNIK 2014 :

elisse - termin @ 09.10 ( 1 cykl starań )
Roszpunka - termin @ 11.10 ( 5 cykl starań )
Justi - termin @ 11.10 ( 4 cykl starań )
Airfix - termin @ 12.10 ( 14 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.10 ( 6 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 12.10 ( 17 cykl starań )
maggie2205 - termin @ 18.10 ( 4 cykl starań )
iweet84 - termin @ 19 .10 ( 3 cykl starań )
ilaczek - termin @ 20.10 ( 2 cykl starań )
Kiraa - termin @ 26.10 ( 2 cykl starań )
Verita - termin @ 28.10 ( 2 cykl starań )
kate.. - termin @ 29.10 ( 3 cykl starań )
Katriina - termin @ .10 ( 2 cykl starań )

gdusia_- termin @ .10 ( 2 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

magda1609 ( listopad 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuusia Ja owulke miałam prawdopodobnie 28-ego w 18dc, ovufriend mi zle wyznaczył. A kiedys zamierzasz testować? ja może w środę....bo to 10dzień będzie brania Luteiny i muszę wiedziec co robić. Ty mi nawet nie przypominaj tych metalowych łyżeczek fujj, sprawdziłam, reszta też smierdziała..dziś są OK ;) Za to pieczarki smakują metalowo ;) ja sie Nuusiu nie nastawiam na nic, jest mi obojetne czy teraz sie uda czy dopiero w maju :) Taki mam spokój w sobie.
Ej, a Ty nie mówi mi o obżarstwie....bo ja tyle czekolady wczoraj wsunełam , no i poczęstowałam się opakowaniem ptasiego mleczka przy ogladaniu KSW ;))) Ogladałaś?????

Ostatnia edycja:
Verita: jestem, tzn. wpadam na styczniówki - kiedyś częściej, potem mieliśmy problemy zdrowotne z Mikołajek - szpital, operacje, ect. i mniej mnie było, a raczej wcale do tego głowy nie miałam, a teraz powoli wracam do BB ;P
Jedno dziecko po suwaczku widzę, ze odchowane masz, więc tak pełno etatowo będziesz trójkę mieć:) Kurka ja zawsze chciałam czwórkę, ale mój m. na razie mój mówi, że na trójce kończymy, bo on zwariuje :)
Akuku: no witaj kochana:) mówisz ty też staranka? No siostra by się chłopakom przydała, nie? ;))) Ja to powolutku na wiosnę może lato - musimy się przeprowadzić do domu najpierw, bo się nie pomieścimy, albo chociaż żeby perspektywy były bliższe, ale sobie mierzę cykle, temperatury, owu ect bo się przyda za parę miesięcy ;-)
Nuuusia: kurka popatrzyłam na suwaczek, a Ola ma 10 lat - kurka szybko zaczynają dzieciaki. Mówisz, ze to tak bardziej sympatia?:)
Dorcia: jak ci się to udało na FB się nie zgodzić i przeżyć? :szok:

Airfix dobrze ze sie nie nastawiasz...moze to klucz do sukcesu ??? :))) ja chyba tez jesli zatestuje to w srode. Tak mysle na ta chwile, nooo chyba ze tempka wczesniej rozleci sie to nie bedzie po co :p Wierze w moc Femary i czekam na to, az napiszesz ze sa I I :D !! wtedy od razu polece ja kupic ;) poki co mam w domu zapas inofolic-u, zamierzam po wizycie u gina, jak wreszcie uda mi sie do Niego zajsc zaczac brac, jesli gin nie wypowie sie inaczej. Podobno dziewczyny bardzo go polecaly. A co do gali - nooo a myslisz ze na czym ja sie tak obzarlam ??? :-DSwoja droga odkodowana chyba byla dlatego ze tak troche ..licha byla nie uwazasz ? :wściekła/y: Nic specjalnego sie nie dzialo,noo moze poza walka Anzor-a ktoremu zawsze kibicuje :-p chcialam pojechac na KSW w grudniu, ale jak zobaczylam ceny biletow, to stwierdzilam ze poprzestane na wykupieniu:eek:300zł za miejsce na przeciw klatki, tak ze na prawde fajnie wszystko widzisz.Boczne miejsca - 160zł, ale tam to zbyt wiele nie zobaczysz :sorry: Swoja droga nie wiem skad mnie sie wzielo takie zamilowanie do ogladania tego jak sie faceci po gebach okladaja :-D

agagsm sama nie wiem jak Ola go traktuje, bo ja do Niej powaznie a ona sie smieje ;-) No ale jak dzis Czarek pojawil sie na podworku to i Ola nagle rozpedu dostala i tak ganiaja sie tam od 16.00:cool2: dobrze ze ja wszystko z okna widze :wściekła/y: Inaczej sie na to patrzy z perspektywy rodzica ( baaa ja sama pamietam jak mnie takie milostki dotykaly :-p), zwlaszcza kiedy uswiadamiam sobie, ze to JUZ ten czas kiedy chlopak nie staje sie tylko kompanem do zabawy, ani kims kto dokucza, ale kims na widok kogo serducho mocniej zaczyna bic. Jeszcze troche a zaczna sie 'trudne'pytania choc w sumie wydaje mi sie, ze u Nas nie bedzie z tym problemu, bo sama staram sie Oli mowic pewne rzeczy, a ona sama wie ze nie ma pytania na ktore bym jej nie odpowiedziala- oczywiscie na tyle na ile jej wiek pozwala :-D

Nuuusia To mozemy sobie rece podać z tym obżarstwem i walkami ;) Ja wczoraj pierwsze co, to stwierdziłam ze jedziemy na gale KSW do Krakowa w grudniu, ale patrzyłam też dziś bilety, a tam faktycznie 300zł, 160zł boczne chyba, a za 130zł to chyba na samym tyle. Ja zawsze w sobote ogladam Mam talent, ale jak przełączyłam i patrze- Moje wytęsknione i odkodowane walki no to decyzja była prosta ;) Mąż usnał przed walką Różalskiego, a ja dalej ptasie mleczko i walka ;)) Nie wiem skąd mi sie to wzięło, ale od małego lubiałam ogladać brutalniejsze sporty walki...Jak miałam 8 lat i jezdziłam do cioci która miała kablówke to jak tylko nikt nie widział to wrestling ogladałam- ale to ustawiane jest ;) A wczoraj sie okazało ze ta walke sedziował kuzyn mojego M. :szok: szczęka nam opadła- wiedzieliśmy ze zna się od dawna z tymi zawodnikami słynniejszymi, bo zapraszał ich do naszego miasta, a dziś jak poszperalismy w necie to sie okazało że On sam startuje w tych walkach. Masakra. Jakby człowiek dobrze żył z tesciami, to i kuzynami M. by się dobrze żyło ( choc z bratem tego kuzyna mamy kontakt, ja sie kumpluje z jego zona ) , to moze i by sie dało coś załatwić z ta galą, a tak to wiesz..... ja nikogo nie będę prosić.
To umawiamy się nie na gale w Krakowie- ale na środowe testowanie ;)) Trzymam kciuki za Ciebie &&&&&

Witam sie niedzielnie :)

Piranhu
:( przykro mi z powodu Antosia :( biedactwo tak sie meczylo i walczyło
[*] okropnie musza cierpiec jego rodzice :(

Nuuska &&&&&& no powiem Ci ze nieczesto sie spotyka żeby kobiety ogladały KSW heheh ciekawe skąd u Ciebie to zamiłowanie ;) a Olcia szybko zaczyna ale tak jak piszecie teraz dzieci szybciej dojrzewają :) a mega kciuki za wizyte Olci :*

Airfix na początku &&&&&& :) też to samo co do Nuuski niezły sport do oglądania wybrałyście My tydzień temu bylismy na koszu jeszcze towarzyskie spotkanie grali to niebyło tak głośno a dzisiaj już nie idziemy na pierwsyz mecz sezonu :( ale cóż sa ważniejsi :) oby te objawy swiadczyły o tym cudownym wydarzeniu kochana

Ilaczek no to kciuki zaciskamy za pozytywa na teście :)

Macy
to dobrze ze z M lepiej :) przeciez Ty kochana nie możęsz sie denerwować :* zdrówka dla córci

Lilly wszystko bedzie dobrze Musisz troche zwolnić tempo Daj koniecznie znac jak bedziesz po wizycie ale nie ma innego wyjscia bedzie dobrze

KIrusia :*

Dziekuje dziewczyny za odp odnosnie poduszek do karmienia:* chyba zdecyduje sie na ta MotherhoodWczoraj bylismy w kinie na Miasto 44 Zaprosiłam mojek K na dzień chłopaka i dopiero wczoraj nam sie udało Szczerze hmm...myślałam ze bedzie lepszy Troche za duzo efektów specjalnych i momentami wygladało to jak gra komuterowa

a teraz coś dla Nuuski i reszty ciekawych dziewczyn jak wyszedł pokój Brakuje rolet, zaslonek ozdobnych i doniczek do kwiatków :)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 71
  • 1a.jpg
    1a.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 72
  • 2.jpg
    2.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 73
  • 3.jpg
    3.jpg