Witam Was niedzielnie. Tyle ile mi się udało doczytac na telefonie Was, ale pewnie nie spamietam wszystkich którym miałam odpisać.... źle się czuje od 3 dni...tzn od 3 dni mam zgage i kolke (?) nie wiem jak to nazywać nawet, bo nigdy kolki nie miałam na wysokości lewego jajnika, ( kolke ostatni raz miałam w szkole średniej, a teraz z lewej strony od jajnika non stop, a z prawej ale to juz na wysokosci watroby czyli normalna jak ujde tak z 200m ) zaczyna najgorzej bolec jak chce gdzies isc, jak mnie złapało o 12-stej przed wczoraj, tak o 16-tej puściło. Wczoraj bol zatok mnie wyłączył z całego dnia + oczywiscie ta dziwna kolka, a od wieczora mam bole @, ale dziwne... pamietam że takie miałam w ciąży z synkiem- oczywiscie na nic sie nie nastawiam. Pojawiło się trochę śluzu kremowego,ale ilości znikome....do tej pory przed @ miałam sluz ale przezroczysty. Czy ja na ten brzuch moge coś wziąść? Wczoraj wypiłam 3 apapy na zatoki, ale brzuch jak bolał tak boli, nie chce z lekami przesadzać.
Napisze Wam cos smiesznego- wczoraj nie moglam zjesc serka homo bo mi łyzeczka śmierdziala metalem hahah Co sie umordowałam, ale tak mi sie serka chcialo że pomimo tej smierdzacej łyzeczki zjadłam
Nuuusia Ale mi szkoda Olusi Kiedy wreszcie będzie wszystko dobrze. Może jednak sie uda obejsc bez operacji za co bede trzymac kciuki
Piranhu Doczytałam na telefonie że Antoś odszedł I tak mi się smutno zrobiło, że nawet już wieczorem nie weszłam odpisać Wam....niesprawiedliwe to wszystko....tyle próśb i modlitw o zdrówko dla tego dzieciątka- a jednak się nie udało Ja wiem że to wszystko jest nam zapisane, zaplanowane- ale ile Ci rodzice juz razy cierpieli
Co z Twoimi badaniami na borelioze??
Zakręcia ;* Zaczynam trzymac kciuki za leciutki poród &&&&&&
Matik Jak się czujesz?? Daj znać w poniedziałek jak wyniki z glukozy
male liski Jak Twoje mdłości i wymioty? Jest coś lepiej?
kate.. Dokładnie, w dalszym ciagu wiem że nic nie wiem Kolejna wizyta u rodzinnej 15 pazdziernika
agagsm Witaj z powrotem
Napisze Wam cos smiesznego- wczoraj nie moglam zjesc serka homo bo mi łyzeczka śmierdziala metalem hahah Co sie umordowałam, ale tak mi sie serka chcialo że pomimo tej smierdzacej łyzeczki zjadłam
Nuuusia Ale mi szkoda Olusi Kiedy wreszcie będzie wszystko dobrze. Może jednak sie uda obejsc bez operacji za co bede trzymac kciuki
Piranhu Doczytałam na telefonie że Antoś odszedł I tak mi się smutno zrobiło, że nawet już wieczorem nie weszłam odpisać Wam....niesprawiedliwe to wszystko....tyle próśb i modlitw o zdrówko dla tego dzieciątka- a jednak się nie udało Ja wiem że to wszystko jest nam zapisane, zaplanowane- ale ile Ci rodzice juz razy cierpieli
Co z Twoimi badaniami na borelioze??
Zakręcia ;* Zaczynam trzymac kciuki za leciutki poród &&&&&&
Matik Jak się czujesz?? Daj znać w poniedziałek jak wyniki z glukozy
male liski Jak Twoje mdłości i wymioty? Jest coś lepiej?
kate.. Dokładnie, w dalszym ciagu wiem że nic nie wiem Kolejna wizyta u rodzinnej 15 pazdziernika
agagsm Witaj z powrotem
Ostatnia edycja: