reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kate, przykro mi, że @ się pojawiła, uda się kolejnym razem :tak:

Lenka, gratulacje! Trzymam kciuki za córcię :tak:

Dziewczynki, jeżeli któraś z Was kupowała ostatnio testy owulacyjne to będę wdzięczna za link.

Miłego wieczoru!

Piranha poruszyłam cały ośrodek zdrowia i MIAŁAM OSPĘ W 1992 roku ... UFFFFFFFFFFFFF !!!
Ale się stresu najadłam ! Już miałam na jutro nawet termin na badanie przeciwciał .
Będę spać spokojnie !!!
Dziękuję za rady i wsparcie !!!

kate ja biorę 3 tabletki, ale oprócz tego bardzo dużo jem nabiału (jakiś 1 litr jogurtów dziennie zjadam), a magnez w dawce 400mg (poziom magnezu mam wysoki, ale biorę teraz furaginum a on wypłukuje magnez).

Dorcia uff, to dobrze. ja tez przechodziłam ospę (2 razy), różyczkę, świnkę i odrę :-D wiem na pewno że jeśli zajdę w ciąże to na pewno zrobie przeciwciała cytomegalii ponieważ w pierwszej ciąży nie robiłam a u synka były przeciwciała i nie wiadomo było czy nie chorowałam w ciąży na cytomegalię (podobno czasami przebiega bezobjawowo, jak lekkie przeziębienie). na szczęście okazało się że przeciwciała dostał ode mnie z mlekiem.

Ostatnia edycja:
Dorcia całe szczęście, nie musisz się stresować
Dziewczyny mam pytanie jaki wpływ na płeć ma orgazm pod warunkiem zbijania ph po przytulankach ? Ja nie liczę za bardzo dni płodnych działamy raczej na spontanie jak jest ochota i zdarza się że nas poniesie. Potem to ph raczej zbijam, ale tak się zastanawiam. Nie zawsze się da wszystko zaplanować bo człowiek to nie maszyna ...

reklama
Maggie dokładnie człowiek to nie maszyna ... i najczęściej z takich właśnie uniesień są II na teście !!!
Moim zdaniem działania "po" nie za bardzo mają sens bo przecież żołnierzyki to szybkie bestie ...

Iweet
ja cytomegalię miałam dwa lata temu w grudniu ... meeega grypę miałam z wysoką gorączką ...później okazało się że to cytomegalia była. Popatrz a mówi się że ospę można mieć tylko raz w życiu - a jednak nie ! Ja póki co jestem spokojna i mam nadzieję aż do porodu !

Do góry