Piranhu A Ty z tym ugryzieniem nie pokazałaś się w końcu żadnemu lekarzowi? Tylko czekasz aż upłynie ten czas żeby zrobić przeciwciała? Może jednak warto by było pokazać to komuś. Poproś kogoś z rodziny czy ze znajomych o godzinke opieki nad dzieciakami, a Ty udaj się do lekarza
Codzień się modlę o zdrówko dla Antosia i za Anię, żeby czuwała nad bratem i rodzicami.
Piranhu plamienia przedłuzające się od @ to sprawka niskiego estradiolu?? To tak w ramach "uspokojenia się". 11dc a u mnie nadal plamienia. Stosuje Rephresh zeby Ph było niskie, bo wiadomo ze krew alkalizuje, a tu staranka za niedługo
Szkoda ze nie udało mi sie badac hormonow w tym cyklu jeszcze raz-bo na pewno sie zmieniły na dziewczynkowe
Bo i wykres wrocił na miejsce-wysokie tempki, no i teraz te plamienia
Piranhu, Dorcia A z ta diagnozą gronkowca złocistego to wydaje się proste zdiagnozować bo wystarczy czy to wymaz z pochwy ( to sie chyba biocenoza nazywa- ja robiłam w ciąży ) , moze byc z gardła, rany czy z ucha..ale wpaść na to żeby zrobić ten wymaz to nie każdemu do głowy przyjdzie-taki zwykły wymaz. Mój synek miał 1,5 roku temu gronkowca złocistego w uchu...Zaczeło się od ciagłych infekcji gardla, uszów i antybiotyków i tak było w kółko, az w koncu dziecko które wydawało się zdrowe wieczorami dostawało gorączki przeszło 39 stopni, lekarze mieli mnie za głupia- no bo jak dziecko moze goraczkować tylko wieczorami i w nocy, a w dzien być zdrowe. Zrobili multum badań, 2 wymazy z gardła i nic. po 2tyg goraczki badanie CRP- podwyzszone i decyzja -szpital. Tam tez patrzyli na mnie jak na wariatke-bo jak to dziecko zdrowe osłuchowo, a goraczke ma tylko wieczorem i w nocy. Przyjeli nas na oddział, własnie zblizał sie wieczór i od nowa goraczki dostał, zrobili przeswietlenie-wyszło bezobjawowe zapalenie płuc, podali antybiotyki i mysleli ze to juz wszystko, a dziecko co raz gorsze było- wiec decyzja o posiewie z krwi-tyle ze wynik za 7dni,a dziecko pod kroplowkami rozpalone. A po 3 dobach w szpitalu dziecko mi mowi-zebym go w ucho podrapała- a ja sie patrze a tam ropa leci i to był strzal w dziesiatke- zrobili wymaz z ucha -wyszedl gronkowiec złocisty-wdrozyli odpowiednie antybiotyki, a dziecko jak tylko ta ropa zeszła nie dostało juz goraczki. Najlepsze było to ze to ucho wcale go nie bolało ( do czasu pojawienia się ropy ). Podejrzewali sepse nawet, a tu taka paskudna bakteria. Na szczescie wszystko jest juz dobrze. Kolezanka przy porodzie tez zarazila dziecko gronkowcem ( tak szpital twierdził ), dziecko sepse niby miało, ale po 3 tyg leczenia wszystko sie skonczyło dobrze.
Takze ja mysle ze jesli ktoras planuje ciąze i ma taka mozliwosci czy podejrzenie ze cos moze byc nie tak w pochwie ( upławy chociaż ) to polecam zrobienie tej biocenozy- 15zl nie pieniadze, a moze oszczedzić wielu kłopotów.
Matik Ale to leci
Już 8 tydzień
A podobno apetyt na słodycze typu gruszki, mandarynki, brzoskwinie to na dziewczynkę
Tylko ze to z tymi zachciankami to tez 50/50 sie sprawdza
U mnie sie sprawdziła stara przepowiednia - jedzenie piętek od chleba, świeżego chleba-taki ciepły, chrupiący musiał być
i ta skórka- mmm pycha
To niby na chłopaka- no i jest
Kiraa Ja nie najlepiej się czuję...coś jakbym stała obok siebie.Cierpie na bezsenność. Obraz nie dwoi się, po CLO bylo 100 razy gorzej, ale zawroty głowy i takie rozbicie ogólne. A jajniki nie bolą
Czuje jedynie jakby mi ktoś siaty z zakupami powiesił na nich
Dziś coś prawy zaczał lekko kłuć- no może coś będzie chociaż z tego prawego, wiec pomimo takiej dawki femary nie bedzie dwóch pecherzyków. Jeden "plus" tej Femary przy staraniach o dziewczynkę to , to że na pewno nię bedzie wielkiego "O" przy staraniach, bo przy takim samopoczuciu to te starania i przyjemność to sprawa jest drugorzędna.
Kiraa jonas 13-tego był w znaku żenskim, a 14-stego od 7.46 jest w znaku męskim.
Ten Twój kalendarz chinski sprawdził się z synkiem i teraz mam nadzieje że też sie sprawdzi
Bo wypada dziewczynka mi
mici Ja czytałam fora gdzie dziewczyny bez niczego z dnia owulacji maja dziewczynki
Wiec chyba wszystko zalezy od szczęścia, albo przygotowania typu dieta, suplementy...
Macy To Cie lekarka załatwiła...szok. A Ona jakas polecana była, że dobra jest ? Kciuki trzymam w takim razie za znalezienie tej odpowiedniej, która poprowadzi Ci ciąże &&&&&&
ania_g21 Coś ciągle Ci staje na drodze do staranek , ale to zostanie Ci wynagrodzone na końcu, zobaczysz
U mnie też nie ciekawie ze zdrowiem, więc jeśli teraz się nie uda, to starania tez na wiosne będę musiała przełożyć
( jak nie dalej
) O ile do wiosny uda mi się wreszcie dostać do lekarza hematologa i postawić diagnozę- żeby nie bać się komplikacji w ciąży. Także trzymam za Ciebie kciuki &&&&&
Kevinka Jeju ale słodziak z tej Waszej labradorki....u sasiadów naszych kupili córce 9 letniej- tyle ze poki była taka to sie nia zajmowała, powiem Ci ze moment urosła- i nie ma sie kto psem zajmować :/ ale faktycznie sliczne sa
)
male liski Pamietam że Ty miałas plamienia , powiedz mi- one same Ci ustapiły?? Ja mam kurcze 11dc a tu dalej plamie.
iweet Ja zawsze zamawiam na allegro od jednego sprzedawcy....podam Ci namiary na sklep ich
Hurtownia Suplementów Diety, Kosmetyków, Zdrowej Żywności Relax - Now Foods, Swanson, Bio Planet moze cos znajdziesz. Ja Calcium Citrate brałam ze Swansona od nich