reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Heyka

Malelistki super wiadomości! !!

Vivienka chlopczyk i tak juz zostanie :)

Dorcia kupilam uzywany od niemki stan praktycznie idealny troche malo widocznych zadrapan na ramie i troche naklejki zdarte ale to w niczym nieprzeszkadza ;)
Komplet gleboki spacerowka i fotelik wszystko maxi cosi do tego dwa spiwory . folia przeciw deszczowa siatka na komary kocyk takie futerko baranek na ktorym dziecko lezy parasolka wszystko za 260 € :D

Poznym wieczorem lub jutro pochwale sie wam prezentem dla najstarszego syna przedewszystkim ale i dla całej rodzinki ;)

małe liski no w końcu odetchnęłaś z ulgą. super że jest serduszko

vivienka to musi być chłopak

maran
ja też wczoraj testowałam i negatyw :( więc również czekam na @ :/

kiraa kciuki za ten cykl

Kate miała być tylko O+12 ale owu przyszła wcześnie i kochaliśmy się też na 2,5 dnia przed owu. Mam chwilę czasu zanim chłopcy wrócą z m. z przedszkola, a wieczorem jestem nie do życia - spróbuję teraz opisać swoje starania na priv. Piranhiu podliczysz punktację ;))?

Mama K. mam gdzieś zapisany link do książki kucharskiej Tamary ( z in-gender) podeślę w wolnej chwili - jakbym nie podsyłała to upomnij się ;) i trzeba wykreślić wit c z suplementów mężowskich. i pod znakiem zapytania jest mięta

Airfix Piranhia wrzucała kiedyś najnowsze info nt mięty i hormonów - nie pamiętam już dokładnie czy chodziło może o podnoszenie estrogenów? czy właśnie efekt odwrotny niż początkowo przypuszczano - podnoszenie testosteronu?

Małe liskie alez sie ciesze :) wiedziałam, ze tak bedzie :) tamten lekarz miał słaby sprzet I słabym był lekarzem I tyle :) bedzie Agniesia zobaczysz, ze bedzie :*
ja mam dostac @ jutro wiec jutro pewnie temperature poleci I @ nadejdzie...

Ilaczek
u mnie to Ala po pełni poczeta I dziewczyna jest ;) dla mnie ksiezyc to chyba najmniej istotny czynnik :) ale dobrze niech sprzyja na chłopa :)

Iweet
kciuki za kolejny cykl... oby było w koncu owocny &&&

reklama
Do góry