reklama
Heyka
Malelistki super wiadomości! !!
Vivienka chlopczyk i tak juz zostanie
Dorcia kupilam uzywany od niemki stan praktycznie idealny troche malo widocznych zadrapan na ramie i troche naklejki zdarte ale to w niczym nieprzeszkadza
Komplet gleboki spacerowka i fotelik wszystko maxi cosi do tego dwa spiwory . folia przeciw deszczowa siatka na komary kocyk takie futerko baranek na ktorym dziecko lezy parasolka wszystko za 260 €
Poznym wieczorem lub jutro pochwale sie wam prezentem dla najstarszego syna przedewszystkim ale i dla całej rodzinki
Malelistki super wiadomości! !!
Vivienka chlopczyk i tak juz zostanie
Dorcia kupilam uzywany od niemki stan praktycznie idealny troche malo widocznych zadrapan na ramie i troche naklejki zdarte ale to w niczym nieprzeszkadza
Komplet gleboki spacerowka i fotelik wszystko maxi cosi do tego dwa spiwory . folia przeciw deszczowa siatka na komary kocyk takie futerko baranek na ktorym dziecko lezy parasolka wszystko za 260 €
Poznym wieczorem lub jutro pochwale sie wam prezentem dla najstarszego syna przedewszystkim ale i dla całej rodzinki
Mar-chew
Fanka BB :)
vivenka - ja Ci mówiłam, że przejęłaś po mnie pałeczke więc nie ma innej opcji jak siusiak ;p
male liski - super
ja dziewczyny lecę dzisiaj do Polski jupi
male liski - super
ja dziewczyny lecę dzisiaj do Polski jupi
małe liski
Kate miała być tylko O+12 ale owu przyszła wcześnie i kochaliśmy się też na 2,5 dnia przed owu. Mam chwilę czasu zanim chłopcy wrócą z m. z przedszkola, a wieczorem jestem nie do życia - spróbuję teraz opisać swoje starania na priv. Piranhiu podliczysz punktację )?
Mama K. mam gdzieś zapisany link do książki kucharskiej Tamary ( z in-gender) podeślę w wolnej chwili - jakbym nie podsyłała to upomnij się i trzeba wykreślić wit c z suplementów mężowskich. i pod znakiem zapytania jest mięta
Airfix Piranhia wrzucała kiedyś najnowsze info nt mięty i hormonów - nie pamiętam już dokładnie czy chodziło może o podnoszenie estrogenów? czy właśnie efekt odwrotny niż początkowo przypuszczano - podnoszenie testosteronu?
Mama K. mam gdzieś zapisany link do książki kucharskiej Tamary ( z in-gender) podeślę w wolnej chwili - jakbym nie podsyłała to upomnij się i trzeba wykreślić wit c z suplementów mężowskich. i pod znakiem zapytania jest mięta
Airfix Piranhia wrzucała kiedyś najnowsze info nt mięty i hormonów - nie pamiętam już dokładnie czy chodziło może o podnoszenie estrogenów? czy właśnie efekt odwrotny niż początkowo przypuszczano - podnoszenie testosteronu?
maran-atha
Małe liskie alez sie ciesze wiedziałam, ze tak bedzie tamten lekarz miał słaby sprzet I słabym był lekarzem I tyle bedzie Agniesia zobaczysz, ze bedzie :*
ja mam dostac @ jutro wiec jutro pewnie temperature poleci I @ nadejdzie...
Ilaczek u mnie to Ala po pełni poczeta I dziewczyna jest dla mnie ksiezyc to chyba najmniej istotny czynnik ale dobrze niech sprzyja na chłopa
Iweet kciuki za kolejny cykl... oby było w koncu owocny &&&
ja mam dostac @ jutro wiec jutro pewnie temperature poleci I @ nadejdzie...
Ilaczek u mnie to Ala po pełni poczeta I dziewczyna jest dla mnie ksiezyc to chyba najmniej istotny czynnik ale dobrze niech sprzyja na chłopa
Iweet kciuki za kolejny cykl... oby było w koncu owocny &&&
reklama
małe liski
Kate opis starań już na priv. Replens i abiofem (abiofem zakwaszał mnie tak samo ładnie jak replens, tylko chyba krócej o tą godzinę działał)
Podziel się: