reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kevinka Miałam 3-kołowca;) x-landera XV , ja byłam zadowolona i nie wyobrazałam sobie jak mozna jezdzić na 4 kołach ;) Przy wjeżdzaniu na krawezniki 3 kołowiec u mnie się lepiej sprawował niż 4 kołowy... 4 kołowcem manewrowałam zeby dwoma kołami trafić równo na chodnik/kraweznik, a tu musiałam tylko myslec zeby jednym podwójnym trafic ;) Był bardzo stabilny, ciezar jest rowno rozłozony na przednie i dwa duze tylne koła , moje dziecko jeszcze jak było wieksze skakało dosłownie po tym wózku- nigdy nic się nie zdarzyło, wózek nigdy się nie przechylił nawet przy jego wybrykach :) Gdyby nie to że na maxa wysłużył się ( no i ja jestem maniaczkom wózków ) to bym go zostawiła dla kolejnej dzidzi..ale marzy mi sie juz nowy ;) I tak sie zastanawiam teraz nad 4 kołowcem czy mu dac szanse. Moje typy na razie Roan TEO wielofunkcyjny wózek 3w1 z fotelikiem Poppi xBaby.eu albo taki Implast Bolder Neon - Pierwszabryka.pl - Wózki dziecięce bez tajemnic

male liski Nie lubie takich lekarzy, kurcze jakbys chciała mruczenia posłuchać to byś kota pogłaskała , a nie na usg szła ;) Kciuki za druga wizytkę z lepszym sprzętem &&&&& Będzie wszystko dobrze

Piranhu Co z Antosiem ??
Piranhu wyzsze tempki w pierwszej fazie świadcza o niskim czy wysokim estradiolu? Zawsze miałam wyzsze 36,6-36,8, od kiedy brałam Femarę 36,4-36,5....a ten cykl znów ładne 36,7 ... wiec mam nadzieje ze te hormony mi zaczna sprzyjac dziewczynkowo wreszcie ;)

reklama
Kevinka ja jezdziłam mura 4 i mura 3, wole osobiście 3, jest bardziej zwrotna i jest tak samo stabilna,
ale mura 4 jest ładniejsza wizualnie

Airfix
Two synek chodzi do przedszkola czy juz do zerówki?

Witam się dziewczyny. Mam dzisiaj na liczniku ponad 16 km. Nogi mi wchodzą w...uszy.

Małe liski, ja byłam na usg zdaje się w 6+3 i mimo iż sprzęt wydawał się "dość" nowy, serduszka nie bylo widać. Ale lekarz powiedział, że wszystko wygląda dobrze, tylko czasami przy takich małych wymiarach ciężko złapać. I tego się trzymajmy! Ja wierzę, ze wszystko będzie dobrze. Tak czuję. Jutro za betę! &&&
Vivienka, dziękuję kochana. Ja jutro trzymam za Ciebie kciuki! U mnie dwa dni czekania, bo w sobotę już zleci,a w niedzielę się przeprowadzamy!!!
Kate, przykro mi. :-( Ehh tyle nieszcześć jest wokół. Nawet sobie tego bólu wolę nie wyobrażać... Ja tu poznałam Polkę, która rok wcześniej straciła fasoleczkę w 7 tygodniu. I taka to dobra, ciepła kobieta. Żal takich ludzi.
Kevinka, ale super fura. :tak: Ja się zastanawiam, czy tu w ogóle wózek kupować. Tu chodniki są beznadziejne, parków nie ma, żeby wychodzić. Chyba będę w chuście nosić...
Piranhu, daj znać, co z Antosiem.

macy 16 km??????? w szoku jestem
powiem Ci ze przytłaczają mnie takie sytuacje,
właśnie rozmawiałam ze znajomą i tez jest świeżo po poronieniu,
mam nadzije , ze to ostatnia zła wiadomość, teraz tylko dobre będą, muszą
A wózek może jakiś lekki sobie kup, jakąś spacerówkę taką którą można używać od urodzenia,
sama chusta to chyba ciężko , tak myśle,

Ostatnia edycja:
Kevinka kochana czy mogę zapytać ile kosztowało Cię to czterokołowe cudo ??? I czy jest on nowy ??? Ja na razie twardo myślę nad : mutsy 4 rider, x-lander x-cite, x-lander x-move lub mura 4 plus ( murę ma moja psiapsiółka i jest zadowolona !!!

Dorciu, najlepiej wybierz się do jakiegoś sklepu i zobacz, jak się prowadzą. Ja miałam x-landera XA przy młodej i u nas się sprawdzał, ale jak dostalam kiedyś quinny do prowadzenia, trzykolowiec - bajka! Dlatego ważne jest furę sprawdzić.
Kate, sama nie wiem. Duży dla mnie bez sensu, chociaż przynajmniej moglabym zakupy robić. Mały z kolei musiałby się rozkładać na płasko. Może mi cos podpowiesz?

macy 16km??? zwolnij kobietko
spraw sobie maclaren'a techno xlr - poleciła mi go kate i jestem bardzo zadowolona - szkoda tylko że tyle zwlekałam z jego kupnem - jest od urodzenia (ma taki zagłówek), fajnie się prowadzi, ma rozkładaną budkę przeciwdeszczową, dosyć sporo miejsca na zakupy (ja czasami wieszam jeszcze na rączkach więc jestem obładowana jak choinka)

Aljul ja tez mialam wlasnie tego maclarena i tez uwazam, ze jest super, mi posluzyl dla obu dziewczyn, i tez gondoli nie kupowalam, na poczatku przez pierwsze 6 tyg wozilam w tym foteliku bo sie naklada na spacerowke a pozniej na plasko wozilam niemowlaki :) ja polecam

Hej, dzięki dziewczyny za wczorajsze odpowiedzi. Działam ale trochę po omacku :) Za Was wszystkie trzymam kciuki, musi być dobrze- najważniejsze to pozytywne myślenie. Wiem, że łatwo się mówi. Sama nie sądziłam, że te starania będą dla mnie tak spinać :(
Pozdrawiam

reklama
maran ja żałuję że nie kupiłam takiego wcześniej - ona naprawdę spełnia moje wszystkie oczekiwania co do wózka, jedyna jego wada to klejące rączki, ale kupiłam obszycie skórzane do nich na allegro i je obszyłam

Do góry