Kevinka Miałam 3-kołowca x-landera XV , ja byłam zadowolona i nie wyobrazałam sobie jak mozna jezdzić na 4 kołach Przy wjeżdzaniu na krawezniki 3 kołowiec u mnie się lepiej sprawował niż 4 kołowy... 4 kołowcem manewrowałam zeby dwoma kołami trafić równo na chodnik/kraweznik, a tu musiałam tylko myslec zeby jednym podwójnym trafic Był bardzo stabilny, ciezar jest rowno rozłozony na przednie i dwa duze tylne koła , moje dziecko jeszcze jak było wieksze skakało dosłownie po tym wózku- nigdy nic się nie zdarzyło, wózek nigdy się nie przechylił nawet przy jego wybrykach Gdyby nie to że na maxa wysłużył się ( no i ja jestem maniaczkom wózków ) to bym go zostawiła dla kolejnej dzidzi..ale marzy mi sie juz nowy I tak sie zastanawiam teraz nad 4 kołowcem czy mu dac szanse. Moje typy na razie Roan TEO wielofunkcyjny wózek 3w1 z fotelikiem Poppi xBaby.eu albo taki Implast Bolder Neon - Pierwszabryka.pl - Wózki dziecięce bez tajemnic
male liski Nie lubie takich lekarzy, kurcze jakbys chciała mruczenia posłuchać to byś kota pogłaskała , a nie na usg szła Kciuki za druga wizytkę z lepszym sprzętem &&&&& Będzie wszystko dobrze
Piranhu Co z Antosiem ??
Piranhu wyzsze tempki w pierwszej fazie świadcza o niskim czy wysokim estradiolu? Zawsze miałam wyzsze 36,6-36,8, od kiedy brałam Femarę 36,4-36,5....a ten cykl znów ładne 36,7 ... wiec mam nadzieje ze te hormony mi zaczna sprzyjac dziewczynkowo wreszcie
male liski Nie lubie takich lekarzy, kurcze jakbys chciała mruczenia posłuchać to byś kota pogłaskała , a nie na usg szła Kciuki za druga wizytkę z lepszym sprzętem &&&&& Będzie wszystko dobrze
Piranhu Co z Antosiem ??
Piranhu wyzsze tempki w pierwszej fazie świadcza o niskim czy wysokim estradiolu? Zawsze miałam wyzsze 36,6-36,8, od kiedy brałam Femarę 36,4-36,5....a ten cykl znów ładne 36,7 ... wiec mam nadzieje ze te hormony mi zaczna sprzyjac dziewczynkowo wreszcie