Kiraa Oj pierwsza owulacja to faktycznie był horror Patrzyłam Twój wykres i własnie u Ciebie to jest na plus ze czułaś te jajniki od poczatku, a ja na swoim wykresie zaznaczyłam że czuje ( bo coś tam jak się wczuję to czuję ) ale to nie jest to co było w 1 cyklu i 2 cyklu stymulowanym. Monitoring mam we wtorek w 13dc- zobaczymy Kurcze moglam brac dwie na raz te tabletki rano lub wieczorem, moze byc sie cos ruszyło....a tak biore jedna rano i jedna wieczorem- dzis juz mam efekt rzucania po ścianach a ja przeciez do Krakowa dziś jade do hematologa. No nic juz nie zmienie dzis 8dc wiec nie wiem czy byłby sens zwiekszac dawke do 2x2.
Matik To jak podoba Ci się niebieskie to będzie dziewczynka ))) Ja na niebieskie ubrania nie mogłam patrzeć, wszystko co rózowe mi sie poodbało , a potem był szok " będzie Pani miała synka", a ja dalej w zaparte szłam ze córkę, że przeciez ja synkowi to nawet ubran nie kupie, bo nie ma nic ładnego A teraz dla odmiany mi sie chlopiece podobaja ( moze z racji tego ze synka ma)
Matik To jak podoba Ci się niebieskie to będzie dziewczynka ))) Ja na niebieskie ubrania nie mogłam patrzeć, wszystko co rózowe mi sie poodbało , a potem był szok " będzie Pani miała synka", a ja dalej w zaparte szłam ze córkę, że przeciez ja synkowi to nawet ubran nie kupie, bo nie ma nic ładnego A teraz dla odmiany mi sie chlopiece podobaja ( moze z racji tego ze synka ma)