reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hey dziewczyny :)

Trochę nieobecna byłam i niestety nie nadrobilam :/

Piraniu bardzo mi przykro z powodu koleżanki :(
(*) niewyobrażalnie to co ona teraz czuje :(
Kotki śliczne
Moj teo niestety niebylo sie bez wizyty u weterynarza bo znow z rany smierdzaca ropa zaczęła wyciekac dostal dea antybiotyki do rany i jeden w zastrzyku i wkoncu jest dobrze :)

Vivienka dzidzia śliczna ja zaciskam kciuki za spelnienie twoich chlopczykowych marzeń &&&

Matik milo cie czytac i takie dobre wieści i zdjecia :)
Teraz bedzie dobrze :) &&&

Mamakaja juz od dwoch dni mamusia ja ci juz Gratuluję i czekam na fotki malego ♡♡♡

Malelistki wierze w to ze bedzie dobrze &&&
Niestety musisz uzbroic sie w cierpliwosc i czas
A po kolejnej wizycie bedziemy czytać dobre wieści &&&

Annette u ciebie tez bedzie dobrze jrdne dzieci szybciej rosna inne wolniej moze jednak owulacja byla później? &&&

Ja tez w poniedziałek bylam na połowkowym i jest wszystko wporzadku serduszko przeplyw krwi i żyły wszystko ok.
Maly swiecil jajkami ale tearzy niechcial dac sfotografowac.
Niestety fotki niemam :/
Miesniak dalej jest ale nirszkodliwy 2,5 cm.
Maly przez tydz przybral 100gr i wazy juz 500 gr i 25 cm długi ;)
Termin znow usg pokazalo wczesniej na 17 stycznia.

Pozatym jestem happy bo wozek doszedl do mnie i jestem mega zadowolona :)
Dodatkowo dostalam caly wor pieknych ciuszkow od koleżanki :)
Moj starszy syn jest na wycieczce klasowej na 5 dni jakos pusto w domu :/

Ściskam za was kciuki niebieskie fluidki dla was &&&&&&&&&&&&

reklama
Male liski moze rzeczywiscie zagniezdzenie bylo pozniej Wiem ze to beda najdluzsze dni ale musisz wierzyc ze bedzie dobrze kurcze musi byc Moze za pare dni idz do innego lekarza?! trzymam mocno kciuki zeby bylo dobrze

Piranhu bardzo wspolczuje Twojej kolezance :( jak to wczoraj przeczytalam to sie poplakalam Tyle nieszczescia ja spotkalo Normalnie brak slow na to wszystko ...
a co do Ciebie kochana to na wlasnej skorze doswiadczylam problemow prze bliskie osoby ktore ciagna sie latami i jest to cos strasznego Ale po tych gorszych dniach musza wreszcie przyjsc lepsze Poprostu MUsza i koniec
Kociaki rewelacyjne :) zycze Ci by slonko zaswiecilo u Was :* kto jak kto ale ty zaslugujesz na to

ja od poniedzialku mam sredni humor Kilka rzeczy zrypalo mi humor i troche lez wylalam Dol mnie zlapal niesamowity ...dzisaj juz troche lepiej Staram sie pozbierac z tego bo wkoncu za miesiac przywitam na swiecie swojego maluszka
a wiecie co sie wczoraj dowiedzialam w szkole rodzenia ze u nas w koszalinie dalej brak miejsc na porodowce i kobiety sa odsylane do innych pobliskich miast :szok:a ja chce bardzo rodzic tutaj bo mojego szwagra ciocia jest polozna i znam ordynatora i moj lekarz tez tu pracuje Troche mnie tomzmartwilo wczoraj Ale jak lezalam ostatńio na patologi to juz wtedy bylo przepelnienie i odsylali ciezarne Na IP bylo nie przyjmujemy do porodu Dziisaj musze podjechac do szpitala bo zapomnialam odebrac wypis a w czwartek mam wizyte

buziaki laseczki za kazda trzymam bardzo mocno kciuki :*

maran trzyma &&&& za Twoje testowanie

małę liski trzymam &&&& za wizytę, na pewno wszysko bedzie dobrze

zakrecona nie smuć się, dobrze ze humor powoli wraca, czasem tak jest ze kilka rzeczy
na raz się skumuluje i nas to przytłacza

kevina dobrze ze wszystko ok po połówkowym,
Ty kupiłas Mure 4 wózek, tak?

Kate tak mura 4

Załączniki

• 1410946809454.jpg
    1410946809454.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 50
Piraniu...(*) dla córeczki koleżanki...bardzo to smutne:-(
Małe liski...trzymam kciuki, żeby wszystko było ok, nie puszczam.
Maran ...za Ciebie też&&&&

ja dzisiaj powitałam @....
Nusiu możesz wpisać mnie na @ 20.10. (drugi cykl starań).??

Mam jeszcze do tego spacerowke i fotelik i inne dodatki typu folia przeciwdeszczowa i siatka na komary.dwa spiwory itd

Załączniki

• 1410947114142.jpg
    1410947114142.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Dzieki dziewczyny
Ja z poprzednim synem tez mialam mura 4 i teraz innego sobie nie wyobrażalam.
A mnie osobiscie na trzech koloach sie nie podobaja. I chyba nie sa takie stabilne. Tak ja myślę :/

Do góry