reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

W oczekiwaniu na Nasz Mały-Wielki CUD :-)

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś mój świat cały, a ja... Twoja mama ♥

Załączniki

• DSC_2412.jpg
    DSC_2412.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Zakrecia Piekne zdjęcie :-D:-D:-D Ciaza niewątpliwie Ci służy :)

Ja dziś sie czuje tak źle że tragedia, wczoraj wieczorem migreny dostałam, 2 tabl nie pomogły, noc była najgorsza, rano głowa pekała dalej, a moja @ przybiera już postać krwotoku,a ginka nie ma dziś, a na dodatek musiałam zebrac chore dziecko i isc do biura , gdzie uraczyli mnie oferta pracy w sklepie dzieciecym, tylko co ja zrobie z dzieckiem od 13 do 16, i w dni kiedy jest chory czyli nagminnie. U mnie jak nie urok to przemarsz wojsk...

reklama
Mamakaja, ogromne gratulacje. Dużo szczęścia i zdrowia dla Was!
Zakreciu, ciąża Tobie służy bardzo. Ja na końcówce ciąży zbierał bardzo wodę i wyglądał jak ropucha z rybimi ustami. :-D

Do góry