Elle Kiedy testujesz?? Mam nadzieję że w tym cyklu Ci się uda, za co mocno trzymam kciuki &&& Ale faktycznie Duphaston z tymi objawami , a raczej skutkami ubocznymi nie zle daje w kość, w niedziele mi się skończył i wczoraj ( i dziś ) muszę wziąść Luteinę i powiem Ci że jest o niebo lepiej, apetyt spadł całkiem, woda truskawkowa to jedyne co mi przechodzi przez gradło, a po duphastonie wszystkio pochłaniałam w mega ilościach. Dzis tylko strasznie zmęczona jestem...No i dziwne kłucia mam w szyjce gdzies na dole... ( pewnie efekt Luteiny
). Musze na coś zwalać wszystko, żebym potem się nie zastanawiała czy było coś, czy nie . Do całego tego cyklu podchodzę na spokojnie, objawów ciazowych sie nie doszukuję na siłę, jedynie piszę to co mi najbardziej doskwiera, bo jakbym tak zaczęła się doszukiwać to bym na bank coś wynalazła...dzis np wszystko mi śmierdzi
kiedyś nie mogłam spać bo ciotka smazyła na kolacje jajecznicę i całe mieszkanie było czuć nią, boże co ja przezyłam na łóżku heheh kreciłam się całą noc i zastanawiałam się czy wstać do łazienki już czy za chwile, to samo z zapachem kawy. Czekolady z orzechami najadłam się chyba za całe 4,5 miesiaca diety, do tego stopnia ze patrzec na nia nie mogę
Ale tak mi sie chciało, ze czekolada na sniadanie, obiad, kolacje i do tego Coca Cola...a teraz drugi dzien nic- tylko ta woda truskawkowa.
kate.. Bardzo się cieszę że synkowi przchodzi już ta paskudna choroba
Nuuusia Ale piekne kociaste !!! Bungee jest prześliczna, reszta towarzystwa też, ale Ona taka urocza
Podobna do mojej kociastej którą wydałam - Emilki
male liski Piotruś to przecież piekne imie dla dziewczynki
hihi Mój to chciał Bartusia, Kubusia, Milana i oczywiście na dziewczynke - dziewczynka
potem jak tez tłumaczyłam że dziewczynka też musi mieć imię no to wybrał Bartusia, Kubusia, Milana
Ostatnio coś tworzył z tymi imionami dla siostry i najbardziej mu się podobała Kajka ( nie Kaja
) , Kajka i już, Milenka ( chyba takie by zostało
) no i synuś i tatuś zakochani w Eunice (
Vivienka :* )
Piranhu Marsz nam tu do lekarza
Nie ma co z kleszczami i węzłami chłonnymi, lepiej na prawdę dmuchać na zimne, niż potem leczyć boreliozę, a i tak skutki boreliozy mogą być poważne. Piranhu obiecaj nam że pokażesz się lekarzowi
U mnie dziś temperaturka znów poszła w górę
tak się przyglądam wykresowi i tak myślę ( nie wiem czy dobrze ) że implantacja mogła być w tym dołku, w 9dpo
lub w 8dpo. Choć pamietam to co pisałaś że czasem na wykresie nie widać spadków, wzrostów , a jednak impantacja była . A faktycznie w tym 8 dpo i 9dpo czułam się źle, 8dpo wieczorem kłucia w szyjce, kłucia jajnika, bole podbrzusza jak na @ połączoną z owulacją
Dzis znów od rana bóle w szyjce, gdzies na dole, źle mi siedzieć nawet . Gorzej jak się nie udało to potem się będę zastanawiała skąd te dziwactwa w tym cyklu- no ale wszystko mozna zrzucić na Duphaston
)) Od wczoraj biore Luteinę bo mi sie skonczył dupek, nie wiem czy nie namieszam tym.
Co do Kajusi, to na prawdę dziewczynka dość że urocza to jeszcze przezdolna, zazdroszczę pozytywnie takiego małego cudownego dziecka
maggie Dziękuje
Zdrówka dla Was. U nas na razie synek wyłozony...ale dziwnie się czuję, nie wiem czy mnie cos nie rozłoży
Kevinka Gratuluje raz jeszcze zdrowego dzieciątka
No i na dodatek ślicznego , skoro lekarz zauwazył że takie cudo masz pod serduszkiem to znaczy że mega pzystojniak z niego będzie
Ana87 Wybierasz sie jeszcze gdzies prywatnie na usg żeby podgladnąć dzieciątko?? Kciuki zaciskamy mocno za Ciebie &&&&