reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej hej :)))

Wpadam zyczyc milego, slonecznego dzionka :))) Ja wlasnie zbieram sie do pracy, a mloda szykuje do szkoly bo niestety musi isc na swietlice.

piranha piekne one !!! moglabym patrzec na Nie bez konca :D zwlaszcza w te niebieskie oczka ! Do wycalowania :-) Od dzis wracam do pomiarow takze mozesz juz spogladac raz na czas na enpr :)*

verita spoznione Wszystkiego najlepszego kochana !!!

maggie dla Twojego synusia rowniez :*

attachment.php

Starających się : 13
Oczekujących na staranka : 2

WRZESIEŃ 2014 :

Justi - termin @ 07.09 ( 3 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.09 ( 5 cykl starań )
Verita - termin @ 14.09 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 15.09 ( 16 cykl starań )
Airfix - termin @ 15.09 ( 13 cykl starań )
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 18.09 ( 4 cykl starań )
iweet84 - termin @ 21 .09 ( 2 cykl starań )
lilly78 - termin @ 25.09 ( 4 cykl starań )
kate.. - termin @ 30.09 ( 2 cykl starań )
gdusia_- termin @ 30.09 ( 1 cykl starań )
maggie2205 - termin @ .09 ( 3 cykl starań )
Roszpunka - termin @ .09 ( 4 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

magda1609 ( listopad 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )

reklama
cześć laseczki

Nusiu spełniania tego największego marzenia!
Macy super że wszystko w porządku. A dzidzia boska :)...teściowa trochę nie na miejscu wyskoczyła z tym pytaniem ;)
Kate jak Mały się czuje?
Kevinka dziś połówkowe chyba - trzymamy kciuki za super wyniki, daj znać po wizycie i poprosimy o fotki z usg :)
Maran-atha nareszcie :) wymęczył cię ten cykl, najważniejsze że jest po owu a teraz trzymamy kciuki, żeby taki zakręcony cykl dał dwie ładne krechy na teście
Airfix twój wykres jak dla mnie bardzo ładny, temp idzie w góre. Mi testy owu wychodziły w cyklach staraniowych od 7 dpo. W ost chyba 7-8 dpo
Anette piękny wynik bety, na pewno jest wszystko w porządku. Jak się czujesz?
Elle dlaczego tak mówisz, że wykres nie taki jak trzeba? Temp idzie do góry, czy testowałaś testem ciążowym albo owulacyjnym? kciuki kochana &&&&&&
Piranhiu dziękuję za poprzedniego posta :* ...od czego zależą mdłości ciążowe? wydawało mi się, że od dużych przyrostów i dużych wartości beta HCG. Myślałam że przy moim słabym przyroście, w tej ciąży będę się czuła bardzo dobrze i ominą mnie takie atrakcje, a tutaj kolejny dzień i wzbiera mnie na wymioty :-D cieszę się, niech mnie mdli :-D myślisz, że możemy założyć że idzie wszystko w dobrym kierunku?...za twoją rodzinkę trzymam kciuki, zobaczysz, przyjdą niedługo same dobre dni

Kiraa kciuki za starania zaciśnięte &&&&&&& i za wszystkie staraczki &&&&&&&&&

Nusiu i ode mnie przyjmij najlepsze życzenia. Żeby wszystko sie poukładało.

Ja też szykuje sie do pracy.a tak mi sie nie che...śniła mi sie dzisiaj maleńka, śliczna, pachnąca dzidzia:sorry2:

kate Jak się synuś czuje ??

male liski Ty robiłaś testy owulacyjne od 8dpo i na nich był wynik pozytywny, a ja robie właśnie ciążowe 10ml :/ bo owulacyjnych nie mam za dużo, zostało mi 4 szt na przyszły cykl i szkoda mi ... wiec Ty ciązowych nie robiłas tak wcześnie? Super że Cię mdli :D Cieszę się :D Nie to że życzę Ci źle hihi Kciuki za córeczkę &&&&

Elle Obiecałam że zatestuje w 9dpo, czyli dziś ... kolejne testowanie w dzień @ lub dzień po spodziewanej @

Jednak u mnie nawet cienia nie ma kreski:)

Zmykam z synkiem do lekarza bo sie rozłożył w sobotę i nic nie przechodzi...

Dzień dobry :)

Zalegle zyczonka dla nuski i verita wszystkiego najlepszego spełnienia wszystkich marzeń !!!
Tych malych i wielkich :)

Macy piękny żółwik :)

Tak dziewczyny dzis połowkowe ale jeszcze czas bo na 15.15 :)
Oczywiscie dam znac jak bede po i czas będzie :)

My z mezem juz zdrowsi ;)
Mnie meczy jeszcze kaszel ale to nic w porownaniu co przechodzilam tydzien temu :)

Pogoda i powroty do szkół i przedszkol daja znać :/
Coraz wiecej chorowitkow :/
Zdrowka dla wszystkich! !!

Male liski tak mowiłam bo jakaś dziwna tempka w tym cyklu, nie nastawiam się, że się uda... od dwóch dni nie mierzę tempki bo jestem chora i przy gorączce byłaby zawyżona. czuję się fatalnie ale poczekam do jutra z testem ciążowym a jak nic nie wyjdzie to wezmę leki. ogólnie nie czuję się wcale ciązowo w tym cyklu. jedynie jajniki pobolewały mnie oraz podbrzusze w 8-9 dpo ale wszystko ustało :sorry2: (.)(.) wcale nie bolą, a w zeszłym cyklu mocno je czułam. czy Ciebie na samym początku ciąży piersi bolały? w 8dpo miałaś pozytywny test owulacyjny? bo ciązowy chyba robiłaś po raz pierwszy w 11 dpo i był cień tak? mdłości to dobry objaw :tak:
Airfix 9dpo to bardzo wcześnie na test, chyba jeśli miałoby coś być to najlepiej poczekać do 10dpo albo nawet 11dpo ;-) nadal trzymam kciuki!

reklama
Małe liski mnie na mdłości pomagał mammarin !

Elle kochana często po zagnieżdżeniu kobitki czują się "grypowo" !!! Ja byłam lekko osłabiona ! Zaciskam cały czas &&&&&&&&&

Kevinka cholercia że ja już dawno po urodzinach ... ja tez chcę taki bukiecik ...aaaaa ja też !!!
Ja też już chcę "połówkę" Czekamy z niecierpliwością na zdjątka !!! Robisz zwykłe usg czy 3-4D ???

Airfix ja też kochana uważam że może być za wcześnie na sikacza ... moje paluchy nadal zaciśnięte &&&&&&

Kate Airfix zdrówka dla dzieciaczków !!!

Airfix Elle zdróweczka babencje !!!

U mnie dzisiaj piękny dzionek - może okna pomyję ???

Do góry