reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejka!

Nuuuśka, niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia, w tym TO jedno :-) To prawda, że futro dodaje wizualnie mnóstwo kilogramów ;-), docelowo pewnie będą ważyć koło 7 kg na kota. U nas niestety na razie wciąż kiepsko delikatnie mówiąc. Wrzucam Ci fotki futrzaków :-)

Zobacz załącznik 642568Zobacz załącznik 642572Zobacz załącznik 642573

macy, śliczna dzidzia, na ocenę płci za wcześnie ale jakie to ma znaczenie gdy na ekranie USG widzi się takie cudowne Maleństwo :-)

Airfix, zazwyczaj Luteina aż tak tempek nie podbija więc kciuki zaciśnięte :-)

reklama
Nuuska kochana zycze Ci aby Twoje marzenie spelnilo sie i zebys zostala mamusia poraz drugi :) slonce niech wszystkie Twoje troski znikna raz na zawsze a w Twoim zyciu zagosci spokoj, milosc i radosc Wszystkiego najlepszego :*

Macy sliczna dzidzia :)

Nuuska kochana spełnienia marzeń, nie będę oryginalna i napiszę to co dziewczyny szczególnie tego jedynego o które walczysz ;-)
Airfix piękny skok na wykresie, kiedy testujesz :-)?
Justi a jak tam u Ciebie?
Macy piękna dzidzia, kimkolwiek jest ;-) najważniejsze, że wszystko ok
Ja z kolei rozchorowałam się i leżę w łóżku :-( nie biorę żadnych leków bo nie wiem czy mogę... zatestuję we wtorek i do tego czasu nie chcę nic brać żeby w razie czego czasami nie zaszkodzić ale przyznam, że się strasznie męczę :sorry2:

Macy ogromne gratulacje, niech fasolka rośnie zdrowo, a mi sie wydaje że będzie córa-buziaki
Dorcia dla Ciebie również gratulacje, ale ten czas leci o jejku- jeszcze troszke i bedziesz w połowie drogi do ujrzenia swojego skarba. Czytałam ostatnio ze nie dowiedzialaś sie kto tam w brzuszku siedzi. Czy moze cos sie zmieniło, staram sie Was podczytywać ale i tak nie wszystko wyłapuje, rowniez całuje i zdrówka życzę.
Witam reszte dziewczyn i pozdrawiam

Nuska ale tort. Wszystkiego najlepszego . Verita dla Ciebie również Najlepszego.

Ewelin kochana fajnie że Nas podczytujesz !!! U mnie kochana wyszło jajo ... a raczej dwa jajca !!! Ale czy się coś nie zmieni na usg połówkowym ??? A co u Was kochana ??? Czas leci ... córcia Twoja już pół roczku skończyła !!! Kiedy to zleciało ???
Słodziutkie buziaczki dla dzieciaczków od BB ciotki !!!

Nusia Spełnienia marzeń w kolorze niebieskim ♡♡ oraz duzo zdrówka i szczęścia w życiu!!!

macy śliczna fotka i przesłodka dzidzia ;-)

kevinka kciuki za jutrzejsze połowowkowe! Daj koniecznie znac po wizycie :*

Nuska
spelnienia tego jedynego marzenia:-)

dorciu
tort wyborny:-D tez zamawiam taki na moje urodzinki:cool2:

macy
cudna dzidzka:-)

ilaczku
ale moc serduszek, niech moc serduszkowa bedzie z nami:-)

airfix
trzymam za tempke:happy2:

Kiraa a kiedy to ? Chwal się bo szczerze to nie ma szans spamiętać wszystkich dat !!!

Verita
spełnienia marzeń kochana ... wszystkich !!! Myślę że Nuuśka się z Tobą torcikiem ???

reklama
Bardzo Wam wszystkim dziękuję. :-)

Piranhu, wiem, ze za wcześnie. Lekarz dal.mi nawet ujęcie od dołu, ale sama mam świadomość, ze 4 cm samej dzidzi, to malutko. Na nic się nie nastawiam. Chociaż główka płaska to może chłopak. ;-) Koty masz cudowne!!!
Airfix, co będzie, to będzie. Dla mnie ma być zdrowe. Wczoraj właśnie teściową mi ciśnienie podniosła, bo na wiadomość, ze jestem w Donu ze szpitala, nie zapytała czy wszystko w porządku, ale czy znamy płeć. Ja się bardzo martwie wszystkim. Mieszkamy w nowym miejscu. Wszystko się może zdarzyć.
Evelin, jak dobrze Ciebie widzieć. Jak malutka? Pewnie jest do granic rozkoszniacka. Wrzuc jakieś córki proszę.
Elle, zdrowia!

Do góry