Hej
Ale mi was brakowalo przez te dwa dni!!! Wczoraj spedzilam 4h na poczealni u ginka i na dobór tego komórka mi padla wiec nie moglam nawet do was napisać.... a pozniej z corcia caly dzien na dworze byliśmy bo w domu dostawała szału :/
Suma sumaru mialam znowu lekkie plamienie z niedzieli na pon i to pociagnelo mnie zeby isc jednak do ginka... moj byk na urlopie a zastępstwo bylo pożal sie boże... nie przyheli mnie tylko wyslali do szpitala :/no nic zrobili mi badania i usg i wszystko z bobusiem w porządku. Dostałam zastrzyk bo mualam te plamienia a mam z mezem konflikt krwi i wrazie w dostalam.
Bardzo przesympatyczna lekarka i pielęgniarki az chce sie do nich wrócić ale nie szybciej jak za 28 tygodni
A wiec w spokoju moge dotrwac teraz do srody za tydzień
Naskrobalyscie przez ze dwa dni co niemiara
nie odpisze każdej ale mam nadzieję ze wybaczcie bo musze zabierać się za robienie torta dka meza jutro ma uridzinki
macy, dorcia, matik oj widac ze horminki ciazowe figle plataja. moim zdaniem każdy na prawo do swojego zdania
Dorcia kciukaski za dzisiaj slonce aby wkoncu kropek sie ujawnil
ja bym nie jadla nic słodkiego przed badaniem bo moha Vivien tak figlowaka po bueno ze lekarka nic nie mogła pomierzyć
macy dzis jest dokladnie 10+4, a co do dolegliwości ciazowych to procz dwodniowej migreny i wstretu do miesa kompletnie nic mi nie doskwiera.A brzusio widać niestety ale to jest raczej zasluga tego ze po puerwszym porodzie miesnie proste brzucha mi sie jeszcze nie zrosly :/ :/ czemu do lekarza jeszcze nie idziesz? Ja juz bym poszla tym bardziej ze macie prywatne ubezpieczenie
popodgladasz czesciej kropeczke
kevinja super polowy!!! Duzo zdrówka!!! Spróbuj z Reformhaus kupic holundersaft 100% i pij go na goraco nie rozrzedzajac go. mnie po dwóch dniach tylko ten sok postawil na nogi i dla ciężarnych i nawet malutkich dzieci jest wskazany bo to natura
matik kiedy idziesz teraz do ginka?
nusiamusisz nam koniecznie wkleic zdiatka po twojej metamorfozie
tyle kg.Super!!!! Kciuki za badanka!
czarna perlo gratuluje zdrowego synusia.Ale ja tam jeszcze trzymam kciuki za dziewczynke
ilaczku czekamy za niecałe dwa tygodnie na cudowne wiesci o II kreseczkach ; )
ana a moze taki wstydzioszek to kobietka?
Airfix kiedy masz zamiar testowac? jak sie czujesz?
Kirus kciuki zaciśnięte za ten cykl!! BARDZO mocno!!!
miłego dzionka wam zycze.U mnie dzis tez szro buro i ponuro.A w nastepnym tyg tesciowa na tydzień przylatuje i trzeba bedzie wcześniej powiedziec o ciazy niz chcielismy tym bardziej ze na duzo rzeczy nie mam ichoty jeżeli chodzi o jedzenie a moja tesciowa bardzo spostrzegawcza jest
ake fajna kobietka