reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam się i ja :) miłego dnia wszystkim i zbiorczo - dziękuję wam dziewczyny za kciuki, gratulacje, miłe słowa - kochane babki z was :tak:

Matuś i jak??????
Kiraa nie wiem o co chodzi :) mogę się tylko domyślać :), ale skoro to ważny dzień to mocno kciuki zaciskam za ciebie &&&&&&&&&
Macy nawet nie potrafię sobie wyobrazić jak tam u was jest i jaki szok kulturowy teraz przeżywacie :)) ciekawa jestem jak dzieciom szkoła się spodoba, daj znać jak po pierwszych dniach ich wrażenia

:)
test z poniedziałku
396-test.jpg

i test dzisiejszy

CAM00373.jpg
CAM00374.jpg

Załączniki

• 396-test.jpg
    396-test.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 79
  • CAM00373.jpg
    CAM00373.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 78
  • CAM00374.jpg
    CAM00374.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 75
Male liski kreska super widoczna :tak: jutrzejsza beta to tylko formalność ;-) super, cieszę się bardzo! może dalej polecą II kreseczki :-) co to są za testy, tzn jakiej firmy?
Matik kiedy testujesz, tempka pięknie w górze :tak:

Witam się i ja !!!

Kirra Elle &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Matki
no właśnie ...kiedy sikacz ?

Małe liski
... wiedziałam że to będzie tylko formalność ! Czekam z niecierpliwością na jutrzejszą betkę !

Macy szacun ... ja nie umiałabym się odnaleźć w innej rzeczywistości ! A jak język macie opanowany czy się uczycie ? Ciekawa jestem jak synuś po szkole - jak wrażenia !???

Maggie jesteś ...już się martwiłam ! Mój telefon niestety nie rozpieszcza ! Jak to wcześniejsza @ ??? Heeee ??? Miałaś wracać i @ tam zostawić !!! Wredna @ !!!

mamakaja
pogłaskaj brzuś od BB ciotki ... a już niebawem będziesz osobiście słać buziaki synusiowi ... jak ma na imię !!??

Miłego dzionka ... u mnie leje,leje,leje :(

Małe Liski, gratuluję!!!! Krecha dzisiejsza zdecydowanie wyraźniejsza. Super!

Macy, do Tajlandii Cię wywiało? Zawsze zazdroszczę im jedzenia porozkładanego na ulicach jak oglądam programy kulinarne :tak:Pewnie teraz nawet sobie nie popróbujesz :-D

Kiraa, trzymam kciuki za cokolwiek to jest :-)

Piranju, Dziewczyny, jak to jest z testami owulacyjnymi w pierwszych dniach ciąży? Czy one zawsze wychodzą pozytywne? Czy może się zdarzyć, ze test owulacyjny jest negatywny a ciążowy pozytywny? W necie są różne opinie.

Ostatnia edycja:
Anette u mnie na teście owu wyszła jaśniejsza kreska od kontrolnej (wynik negatywny tak naprawdę). A dzień wcześniej wyszła bardzo jasna blada kreska na teście ciążowym. Jakie kreski u ciebie wychodzą? Nie chciałabyś zatestować jutro testem ciążowym? Wykres b. ładny &&&&&&&&&

elle
masz na myśli czułość? 25tka. to jest test strumieniowy z "domowe laboratorium" - kupowałam go ost w Rossmanie. https://www.domowelaboratorium.pl/pink-2.html

Ostatnia edycja:
male liski miałam już kiedyś pytać dostałas tą bransoletkę ?
Dorcia kiedy masz usg?? pewno płeć poznasz
Anette nie pomogę z testami, ja zawsze robiłam ciążowe, chyba nawet 25

reklama
Maran jak samopoczucie? dziękuję :*
Kate tak doszła bardzo szybko, na początku sierpnia chyba ja zamawiałam i cały czas noszę, wszyscy się pytają co to jest :)

Do góry