reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Małe liski ja jednak mocno wierzę w to że to jednak będzie Agniesia:tak::tak::tak:

Nuuusiu
fajnie że w pracy zaczyna się układać i cykle wracają do normalności i tak niech już zostanie

Piranhiu oby Twoja sytuacja jak najszybciej uległa poprawie - tego Ci kochana z całego serducha życzę. Też wychodzę z założenia że co nas nie zabije to nas wzmocni - tylu nam staraczkom pomagasz i zawsze służysz dobrym i fachowym słowem więc te karty u Ciebie muszą się jak najszybciej odwrócić i musi być dobrze.

Ja ostatnio pisałam Wam że wciągnęłam się w lekturę "Chustki", czytając tę książkę momentami wyłam jak bóbr i choć widziałam jak ona się skończy to nie wiem czemu ale liczyłam na jakiś HAPPY END...ale tak się nie stało a ja po jej przeczytaniu wiem że trzeba się cieszyć i doceniać nade wszystko zdrowie swoje i bliskich nam osób bo nie wiadomo co przyniesie nam następny dzień

Vivienka znalazłam ten sonoline na pl stronce używany do licytacji ... będę licytować !
A powiedz mi skąd wiadomo że on wyłapie serduszko a nie tętnienie pępowiny ???
Oj , nakręciłam się ... ale mówisz że zdania na temat bezpieczeństwa są podzielone !? Z córą kiedy leżałam w szpitalu miałam wykonywany "podsłuch" trzy razy dziennie !!!

Dorciu
ja tez mialam ten model sonoline B, cala ciaze sprawdzalam puls dzieciatka i bylam uspokojnoa :-) takze polecam !!!

aljul
"chustke" pochlonelam przez jeden dzien....:no: .... Polecam

jutro mam BARDZO WAZNY TERMIN, takze prosze o kciuki

bede wieczorkiem
chyba ze rano wpadne na seke zobaczyc jak ciiiii matikowe :-)

kolorowych kochane

Witajcie dziewczynki , ale się za Wami stęskniłam. Ale nałapałam słońca i ciepła na parę miesięcy tak myślę
Kiraa witaj kochana cieszę się że jesteś z nami znowu. Czas powoli zagoi rany i będzie już tylko lepiej. &&&& za jutro
Nullka witaj
Małe liski bardzo gratuluję i trzymam mocno kciuki za Agniesię
Daria masz ślicznego synka
Gorgusia synków masz ślicznych
Mamakaja oczywiście dla Ciebie i synusiów buziaczek
U mnie niestety @ przyszła wcześniej, w ogóle znów jakiś pokręcony ten cykl może z ciepła i pewnie znów ze stresu. Nuuusia policzę i podam Ci termin wrześniowej

Male liski gratulacje! Mysl pozytywnie ze bedzie corcia bo to naprawde duzo daje :tak: zreszta nie ma innej opcji i bedzie wymarzona Agniesia :-)
Matik &&&&&&&& oby @ nie przyszla
Kiraa w takim razie kciuki za jutro i odezwij sie wieczorem
Maran ja tez czekam na wiesci od Ciebie jak u ginka? Ja ide jutro na 17 wiec odezwe sie po, no chyba ze nic ciekawego mi nie powie :sorry:

reklama
Małe liski piękna beta,tratulacje raz jeszcze:)
Maggie ale się za Tobą stesknilam !!! Jutro czekam na telefon !!!
Dobrej nocki:)

Do góry