reklama
Małe liski ja jednak mocno wierzę w to że to jednak będzie Agniesia
Nuuusiu fajnie że w pracy zaczyna się układać i cykle wracają do normalności i tak niech już zostanie
Piranhiu oby Twoja sytuacja jak najszybciej uległa poprawie - tego Ci kochana z całego serducha życzę. Też wychodzę z założenia że co nas nie zabije to nas wzmocni - tylu nam staraczkom pomagasz i zawsze służysz dobrym i fachowym słowem więc te karty u Ciebie muszą się jak najszybciej odwrócić i musi być dobrze.
Ja ostatnio pisałam Wam że wciągnęłam się w lekturę "Chustki", czytając tę książkę momentami wyłam jak bóbr i choć widziałam jak ona się skończy to nie wiem czemu ale liczyłam na jakiś HAPPY END...ale tak się nie stało a ja po jej przeczytaniu wiem że trzeba się cieszyć i doceniać nade wszystko zdrowie swoje i bliskich nam osób bo nie wiadomo co przyniesie nam następny dzień
Nuuusiu fajnie że w pracy zaczyna się układać i cykle wracają do normalności i tak niech już zostanie
Piranhiu oby Twoja sytuacja jak najszybciej uległa poprawie - tego Ci kochana z całego serducha życzę. Też wychodzę z założenia że co nas nie zabije to nas wzmocni - tylu nam staraczkom pomagasz i zawsze służysz dobrym i fachowym słowem więc te karty u Ciebie muszą się jak najszybciej odwrócić i musi być dobrze.
Ja ostatnio pisałam Wam że wciągnęłam się w lekturę "Chustki", czytając tę książkę momentami wyłam jak bóbr i choć widziałam jak ona się skończy to nie wiem czemu ale liczyłam na jakiś HAPPY END...ale tak się nie stało a ja po jej przeczytaniu wiem że trzeba się cieszyć i doceniać nade wszystko zdrowie swoje i bliskich nam osób bo nie wiadomo co przyniesie nam następny dzień
Vivienka znalazłam ten sonoline na pl stronce używany do licytacji ... będę licytować !
A powiedz mi skąd wiadomo że on wyłapie serduszko a nie tętnienie pępowiny ???
Oj , nakręciłam się ... ale mówisz że zdania na temat bezpieczeństwa są podzielone !? Z córą kiedy leżałam w szpitalu miałam wykonywany "podsłuch" trzy razy dziennie !!!
A powiedz mi skąd wiadomo że on wyłapie serduszko a nie tętnienie pępowiny ???
Oj , nakręciłam się ... ale mówisz że zdania na temat bezpieczeństwa są podzielone !? Z córą kiedy leżałam w szpitalu miałam wykonywany "podsłuch" trzy razy dziennie !!!
Kiraa
Fanka BB :)
Dorciu
ja tez mialam ten model sonoline B, cala ciaze sprawdzalam puls dzieciatka i bylam uspokojnoa :-) takze polecam !!!
aljul
"chustke" pochlonelam przez jeden dzien.... .... Polecam
jutro mam BARDZO WAZNY TERMIN, takze prosze o kciuki
bede wieczorkiem
chyba ze rano wpadne na seke zobaczyc jak ciiiii matikowe :-)
kolorowych kochane
ja tez mialam ten model sonoline B, cala ciaze sprawdzalam puls dzieciatka i bylam uspokojnoa :-) takze polecam !!!
aljul
"chustke" pochlonelam przez jeden dzien.... .... Polecam
jutro mam BARDZO WAZNY TERMIN, takze prosze o kciuki
bede wieczorkiem
chyba ze rano wpadne na seke zobaczyc jak ciiiii matikowe :-)
kolorowych kochane
Matik2012
Fanka BB :)
Oj Kira Kira ha ha
&&&& kciuki zaciśnięte
&&&& kciuki zaciśnięte
maggie2205
Fan(ka)
Witajcie dziewczynki , ale się za Wami stęskniłam. Ale nałapałam słońca i ciepła na parę miesięcy tak myślę
Kiraa witaj kochana cieszę się że jesteś z nami znowu. Czas powoli zagoi rany i będzie już tylko lepiej. &&&& za jutro
Nullka witaj
Małe liski bardzo gratuluję i trzymam mocno kciuki za Agniesię
Daria masz ślicznego synka
Gorgusia synków masz ślicznych
Mamakaja oczywiście dla Ciebie i synusiów buziaczek
U mnie niestety @ przyszła wcześniej, w ogóle znów jakiś pokręcony ten cykl może z ciepła i pewnie znów ze stresu. Nuuusia policzę i podam Ci termin wrześniowej
Kiraa witaj kochana cieszę się że jesteś z nami znowu. Czas powoli zagoi rany i będzie już tylko lepiej. &&&& za jutro
Nullka witaj
Małe liski bardzo gratuluję i trzymam mocno kciuki za Agniesię
Daria masz ślicznego synka
Gorgusia synków masz ślicznych
Mamakaja oczywiście dla Ciebie i synusiów buziaczek
U mnie niestety @ przyszła wcześniej, w ogóle znów jakiś pokręcony ten cykl może z ciepła i pewnie znów ze stresu. Nuuusia policzę i podam Ci termin wrześniowej
Elle87
KochajacaMama87
Male liski gratulacje! Mysl pozytywnie ze bedzie corcia bo to naprawde duzo daje zreszta nie ma innej opcji i bedzie wymarzona Agniesia :-)
Matik &&&&&&&& oby @ nie przyszla
Kiraa w takim razie kciuki za jutro i odezwij sie wieczorem
Maran ja tez czekam na wiesci od Ciebie jak u ginka? Ja ide jutro na 17 wiec odezwe sie po, no chyba ze nic ciekawego mi nie powie
Matik &&&&&&&& oby @ nie przyszla
Kiraa w takim razie kciuki za jutro i odezwij sie wieczorem
Maran ja tez czekam na wiesci od Ciebie jak u ginka? Ja ide jutro na 17 wiec odezwe sie po, no chyba ze nic ciekawego mi nie powie
reklama
Podziel się: