reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry bardzo. :-) Witam się z Bangkoku. :-)

Małe liski, trzymam kciuki za małą lisicę. Uda się, uda się, uda się. Wierzę w to, że dobra energia wraca, a od Ciebie bije mega pozytywna!
Kiraa, trzymam kciuki zgodnie z życzeniami.
Vivienka, jesteś na podobnym etapie co ja. Ja muszę się koniecznie na usg umówić i znaleźć lekarza! Ponoć opieka zdrowotna jest tu na wysokim poziomie. Zobaczymy. :-)
Nullka, kochana, wyściskaj Basię ode mnie!

Pozdrawiam Was wszystkie i ślę ciążowe fluidki. Tyle że nie wiem w jakim kolorze.

reklama
Witam wszystkie i miłego dnia życzę :-)

macy trochę mnie nie było więc nie wiem - a co Ty robisz w Bangkoku? Na stałe tam jesteś?

Nullka, no wywiało mnie ostro. :-D Jesteśmy na dwa lata. Póki co próbuję przyzwyczaić się do temperatury, jedzenia, kultury, obyczajów i innych. Powiem tylko tyle - tu jest ZUPEŁNIE inaczej niż w Europie. Pod każdym względem. :-D

kirus &&&&&&& od rana juz mocno zaciśnięte!!!!!

matik slonce za ciebie tez bardzo mocno trzymam kciuki i sle świeże fluidki ~~~~~~~~~~~~

Male liski kciuki za jutrzejsza bete!!! Bedzie piękna, ja to wiem ;)

macy kto wie moze razem bedziemy sie na porodowce wspierać ;) daj koniecznie znac jak dostaniesz termin do lekarza ;) jak ci sie ogolnie podoba nowe otoczenie?

mamakaja jejku ty juz lada dzien będziesz tulic synka ♡♡♡♡♡

Dla chętnych świeże\nieśmiałe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Milego dzionka wszystkim!!

Vivienka, no jest inaczej. :-D Jesteśmy tutaj od niedzieli. Na razie się przyzwyczajam. Każdy dzień wnosi coś nowego. Wrażenia mam mieszane. Ale dzisiaj poznałam Polkę - w szkole i Polaka - który mnie zaczepił na stateczku. Poza tym trochę porozmawiałam z innymi, więc zbieram informacje. :-) Do lekarza będę się umawiać niedługo. Tu nie ma długich terminów, bo mamy prywatne ubezpieczenie. Widziałam, że nawet on-line można się umawiać, więc chyba źle nie będzie.

witam
macy sliczny suwaczek, kiedy dzieci zaczynają szkoły?
Vivienka kiedy masz usg prenatalne?
mamakaja u Ciebie już końcówka, jakie masz imię dla synka?
Kira &&&&&&
Matik i dla Ciebie &&&&&&&&

miłego dnia życzę

reklama
Do góry