reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aljul, bardzo dziękuję za mile słowa. :*
Daria, kiedy chcesz planować kolejne? Gadaniem ludzi się nie przejmuje, ale weź pod uwagę, ze mały urodził się wczesniakiem i może Twój organizm musi się wzmocnić.
Elle, jak dzisiaj?
Dorciu, kciuki za dzisiaj.
Ania123, nawet sobie nie wyobrażał, jak musisz być szczęśliwa! Gratuluje.

reklama
Elle właśnie jak dzisiaj?

kate
dziękuję
nie mam namiarów na te paski kupowałam je jakiś czas temu i teraz ich nie widzę
jednak leń wziął górę i nie pojechaliśmy, straszy syn strasznie marudzi podczas podróży i samym tym gadaniem podczas podróży jestem potwornie umęczona, myśleliśmy że wyjazdem sprawimy mu frajdę a on najchętniej zabrałby wszystkich kolegów, zabawki itd itp wiec stwierdziłam że nie ma to najmniejszego sensu...jak to mówią - małe dzieci mały problem....

Daria mój straszy syn nie jak miał 6 m-cy to też nie chciał jeździć w wózku, musieliśmy iść do sklepu i wybrać razem z nim wózek - spacerówkę bez pałąka z przodu tak żeby wszystko widział co się dzieje i mógł wszystkiego w razie co dotknąć

macy nie mogę się doczekać kiedy będzie wiadomo czy to córcia czy synek, coś mi jednak podpowiada że to fasolinka będzie:tak:

Doracia ja już pisałam ale napiszę raz jeszcze że u Ciebie synka czuję:tak: .... i niech tak zostanie;-)

ja dziś świętuję kolejny rok więcej na swoim koncie:tak:....były już kwiaty, życzenia, prezenty ....nawet mały torcik chłopaki mi z samego rana zakupili - bardzo ale to bardzo miło mi się na serduchu zrobiło...oni chyba nie przestaną mnie zaskakiwać
mało tego że moje święto wypada 13 to jeszcze o godz 13 min 13 przyszłam na świat:tak:

miłego dnia dla Wszystkich

Ostatnia edycja:
Witajcie

Anna123 gratuluje i trzymam kciuki zeby Twoje marzenie sie spelnilo :)

Dorciakciuki za dIsiejsza wizyte :*

Elle mocno zaciskam kciuki zeby fasolka dala rade i zeby beta byla ladna Musi byc dobrE :* pamietasz ja tez mialam plamienie na poczatku a teraz juz 30 tc leci :)

Piranhu jak u Ciebie? jakies zielone switelko sie pojawilo?

Elmo,dariato za Wasza @ na odwrot trzymam kciuki:)

Aljul poczytaj na necie albo tak jak pisaly dziewczyny napisz na forum badz skonsultuj z prawnikiem Ja jeszcze przed rozpoczeciem staranek poszlam do zusu dowiedziec sie jak wyglada zasilek macierYnski jesli kobieta prowadzi dzialalnosc gospodarcA i powiem Ci ze wyszlam tak wk.... ze szok Ganiali mńie od okienka do okienka i nic sie nie dowiedzialam Tak krecili Az znalazlam prawnika z rawy mazowieckiej i za oplata 100 zl (teraz podobmo jest 200 zl) pomaga mi zalatwic wszystkie niezbedne dokumenty i mowi co i jak Jest jeszcze infolinia zusu ale trzeba troche powisiec na tel bo kolejki sa dluuugie :)

Kevinka a lykasz magnez ?

Gdusia przykr mi trzymaj sie Moze warto isc do lekarza

Dziewczyny powiem Wam ze jestem zadowolona z tej szkoly rodzeńia Fajna atmosfera i duzo ciekawych wiadomosci jak dla mnie :) wczoraj mielismy kapiel NAwet jakos nam posZlo:) moj & tez zadowolony i idzie z przyjemnoscia a nie z obowiazku A materialow dostajemy cala sterte :) i prezenty tez sa :) wczoraj dostalismy smoczek nuk a w poniedzialek witaminy na caly miesiac Wiec ja jeatem jak najbardziej za szkolami rodzenia Pewnie duzo zalezy od poloznych
ide dzisiaj do fryzjera bo zaroslam strasznie :D i jak nazlosc moja fryzjerka ma dopiero termin we wrzesniu i ide do tej co mi farbuje a nie lubie zmieńiac fryzjerow Mam nadzieje ze dobrze wycieniuje mi sprezyny :)

Dziewczyny dziekuje ze pytacie :tak: czuje sie bardzo okresowo, delikatne plamienia rozowe na wkladce sa wiec to raczej typowo przed @. Zrobilam rano test apteczny i nic na nim nie widze :-( bete do odbioru mam po 15
Piraniu testy ciazowe mialam razem z owulacyjnymi one step z ebay 10-tki i one mi ciemnialy ale nigdy kreska testowa nie byla taka mocna jak kontrolna... a wczoraj juz byl tylko cien wiec poczulam ze cos nie tak. Dawno nie badalam progesteronu tzn od kwietnia bo od tego czasu sie staramy. Problem tkwi widze ze u mnie bo nie moge utrzymac ciazy a stalo sie to juz drugi raz. Na kolejny cykl mowisz zeby zalatwic sobie luteine dopochwowo i brac razem z dupkiem?

Ostatnia edycja:
Zakręciu dziękuję, niestety tak to w tym ZUS-ie bywa
co do fryzjerów to ja też nie lubię ich zmieniać i mam zawsze pietra jak muszę iść do kogoś innego
bardzo Ci dziękuję za życzenia

Alju tez sie stresuje ale stwierdzilam ze w pazdzierniku pojde do swojej wiec jak cos bedzie nie tak to i taknteraz wiekszosc dni siedze w domu :-D
wiecie co od wczoraj mamy z K stresa ze jeszcze nic nie gotowe i jestesmy nieprzygptpwani Normalne?:)

Elle ...bardzo mi przykro :( ściskam mocno, ale kciuków jeszcze nie puszczam, może jeszcze jest szansa...

Gdusia przykro mi :(

Aniu123 witaj i zostań z nami :) gratuluję córeczki - radość musi być u was przeogromna :)

Aljul ale miałaś wyczucie czasu ;) - 13tki moim zdaniem są bardzo szczęśliwe :) a z okazji urodzin - samych radości, pociechy z twoich wszystkich mężczyzn i spełnienia niedługo tego różowego małego marzenia :)

Piranhiu jak wasza sytuacja? ...coś pozytywnego na horyzoncie w sprawie nowej pracy m.?

Zakręcona proszę o fotkę "po" :) ja również nie lubię zmieniać fryzjerów. Mam raczej cienkie delikatne włosy - jak są trochę źle obcięte, źle się układają. Jak Igorek sie ma? skacze w brzuchu, akrobacje robi, czy raczej spokojne dziecię? :)

Ostatnia edycja:
reklama
Elle - tak bardzo mi przykro... ja też miałam ciąże biochemiczne i w końcu się udało... i Tobie się uda... może pójdź do ginka i niech Ci poradzi w jakiej dawce masz przyjmować lutke czy dupka...

Do góry