reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aljul mi się wydaje że wtedy umowa przedłuża Ci się automatycznie, tzn przerywa się wychowawczy i masz zwolnienie płatne sto procent i potem macierzyński, ale może lepiej sie jeszcze dopytać jak coś. Moja sąsiadka na wychowawczym zaszła w ciąże. W lipcu zaszła a potem w grudniu jej zakład pracy się rozwiązał, ale zwolnienie i macierzyńki ma płatne az do końca. A ta ksiązka to była o kobiecie która marzyła o córeczce ?
Elle jak to jest jasnobrązowe a nie krew to chyba dobrze, może to zagnieżdżenie

reklama
Elle ja tez plamilam na początku brazowo pozniej juz bylo nawet trochę krwi i wszystko jest ok. Zalatw sobie jutro dupka lub luteine i nie denerwuj się.Postaraj się wypić meliske i zmrurzyc oczka ;)

maggie dziękuję za podpowiedź
A książka jest o kobiecie która w wieku 34 lat dowiedziała się o nowotworze, miała 6 letniego synka i pisała bloga który został wydany w formie książki, pisała go głównie z myślą o synku, pracowała w korporacji i poznała miłość swojego życia "Niemęża" - tak go nazywała

Vivienka dziekuje kochana, dupka biore ale od jutra zwieksze dawke a luteine postaram sie zalatwic jesli @ mnie nie nawiedzi. Glupie to ale siedze i placze bo tak juz sie cieszylam z tej ciazy.

Elle87 nie martw sie napewno wszystko bedzie dobrze ja w tej ciąży też miałam takie brunatne plamienia a teraz leci już 26tydzień trzymam kciuki zeby wszystko było ok

Elle moja koleżanka, która 2 m-ce temu urodziła córeczkę też plamiła na początku ciąży i ginekolog jej powiedział że to plamienie wygląda mu na to że to dziewczynka będzie bo przeważnie to dziewczynki tak się zagnieżdżają i miał rację więc mam nadzieję że u Ciebie też właśnie zagnieżdża się dziewczynka

anna-123 Witaj!!!! i zostań z nami. Jakiej płci masz dzieciaczki w domu i jakiej płci dzidziusia nosisz teraz pod serduchem?

maggie a ta kobieta w tej książce też coś wspominała że chciałaby mieć córkę, zatańczyć na weselu syna z jego ojcem i doczekać wnuków

reklama
Do góry