reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Vivienka super :))
Gratuluję !!!

Matik ale misje mialas z tymi oknami ;)
Ja na samiutkim poczatku tez mialam tchnienie sprzątać ;)
Naszczescie mi przeszło ;p

Piranha, Airfix u kevina bylo tak samo jak piszecie.
Koncentracja i skupienie bylo tylko na to co chcial i co mu sprawialo przyjemnosc.wW tym potrafil byc zawziety i uparty i bardzo dobry.
Ale gorzej z innymi rzeczami poleceniami itd.
Czasem wlasnie wyskakuje z czyms nie w temacie.
I z kevinem nie szło porozmawiac o czyms np.
Co wczoraj lub nawet dzis w szkole co bylo co sie dzialo itd.nigdy wylewny txlko odp dobrze np.
Miejcie na oku ich zachowanie.niekoniecznie to musi byc add,ale dobrze jest wylapywac porownywac rówieśników ;)

Ja dzis goscia koleżankę mialam wiec popoludnie pieknie zlecislo i bardzo milo :)

Dziewczyny obiecałam pare dni temu że powrzucam zdjęcia tortów jakie robiłam sama synom na urodziny:-):-):-)
Teraz Pawłowi jak miał urodziny w lipcu ur.Paweł7 lat 064.jpg
Chrzest MartynkiIMG_0014.jpg
Pawełka ur w tamtym roku 6 latlipiec 21 002.jpg
Bartka 3 latka3 latka BARTKA 017.jpg
to na razie tyle bo reszte zdjeć mam na starym laptopie i jak tam usiąde to powrzucam reszte Pozdrawiam:-):-)

Załączniki

• ur.Paweł7 lat 064.jpg
    ur.Paweł7 lat 064.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_0014.jpg
    IMG_0014.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 51
  • lipiec 21 002.jpg
    lipiec 21 002.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 62
  • 3 latka BARTKA 017.jpg
    3 latka BARTKA 017.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 54
Klaudia piękne torty

Trzymajcie mocno kciuki &&&

Czuje sie ok wiec nie powinno być niedpodzianek ale ze mną to już tsk rożnie bywa ze szok

Jutro idę znowu na kolejną lekcję kursu od 10 czyli u Was 11

Buziaki &&&
Dobranoc

reklama
Do góry