reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik i będzie :))juz jest :p mala kropeczka wyczekana :))
I ty kochana bylas dobrze przygotowana wiec brdzie róż :)
Dla przypomnienia co robilas i jak wygladaly teraz twoje staranka w tym cyklu ?

reklama
Matik, ja tez trzymam mocno, żeby cosik został. Wy nie macie konfliktu z m? Może powinnaś zadzownić do lekarki, powiedzieć o pozytywnym teście? Może można już zacząć działać, zeby się udało?
Kevinka, moja bliska koleżanka też ma policystyczne jajniki. Też cudem zaszła w ciążę (wg lekarza) i ma dwóch chłopców.

Kewinka o tych staraniach to podpisze w kolejnym tyg Oki ja sie uda
Niechce sie Jeszcze tak tym zajmować Oki
Macy mamy konflikt aleiałam zastrzyki
Mojej dr jeszcze nie ma ale na dniach bedzie

Ona nie uznaje testów chce widzieć HCG
Wiec na dniach sie wybiorę tylko ze to potrwa ok 1 tyg

Matik nie ma problemu :)

Ale ja od poltora roku niemialam problemow z cystami,moze jakiś maly ale to nic w porownaniu co mialam przed druga ciąża :) tz 6 lat temu ;)

I patrzalam na wyniki i wsumie u mjie i potas i wapn na gornej granicy normy ;)

małe liski fajny pomysł z tą imprezą, ja też uwielbiam smalczyk i ogórki małosolne
ależ to musiał być fajny widok - moi chłopcy też czasami się skubią ale starszy też co jakiś czas mówi i okazuje młodszemu uczucia które on odwzajemnia - więc domyślam się jak czujesz się w takich chwilach ja jak widzę jak chłopcy się fajnie dogadują to wtedy jestem utwierdzona w przekonaniu że nie mogło być inaczej i ten młodszy braciszek był pisany mojemu starszemu synkowi
Ostatnio byłam u koleżanki u której między chłopcami jest około 2 lat różnicy i całkiem ale to całkiem nie dogadują się między sobą obawiam się że to wynika z tego że starszy to według nich ten zły a młodszy to ten lepszy - bezproblemowy

aljul my się bardzo pilnujemy, zeby nie porównywac chłopców,
są zupełnie inni, bardzo się pilnuje zeby ich równo traktowac, moi sie super dogaduja, ale
sa tez dni, ze walczą jak małe koguty, ale to jest na szczęście żadko

reklama
Do góry