reklama
macy
Fanka BB :)
Matik, ja tez trzymam mocno, żeby cosik został. Wy nie macie konfliktu z m? Może powinnaś zadzownić do lekarki, powiedzieć o pozytywnym teście? Może można już zacząć działać, zeby się udało?
Kevinka, moja bliska koleżanka też ma policystyczne jajniki. Też cudem zaszła w ciążę (wg lekarza) i ma dwóch chłopców.
Kevinka, moja bliska koleżanka też ma policystyczne jajniki. Też cudem zaszła w ciążę (wg lekarza) i ma dwóch chłopców.
Matik2012
Fanka BB :)
Kewinka o tych staraniach to podpisze w kolejnym tyg Oki ja sie uda
Niechce sie Jeszcze tak tym zajmować Oki
Macy mamy konflikt aleiałam zastrzyki
Mojej dr jeszcze nie ma ale na dniach bedzie
Ona nie uznaje testów chce widzieć HCG
Wiec na dniach sie wybiorę tylko ze to potrwa ok 1 tyg
Niechce sie Jeszcze tak tym zajmować Oki
Macy mamy konflikt aleiałam zastrzyki
Mojej dr jeszcze nie ma ale na dniach bedzie
Ona nie uznaje testów chce widzieć HCG
Wiec na dniach sie wybiorę tylko ze to potrwa ok 1 tyg
Matik nie ma problemu
Ale ja od poltora roku niemialam problemow z cystami,moze jakiś maly ale to nic w porownaniu co mialam przed druga ciąża tz 6 lat temu
I patrzalam na wyniki i wsumie u mjie i potas i wapn na gornej granicy normy
Ale ja od poltora roku niemialam problemow z cystami,moze jakiś maly ale to nic w porownaniu co mialam przed druga ciąża tz 6 lat temu
I patrzalam na wyniki i wsumie u mjie i potas i wapn na gornej granicy normy
małe liski fajny pomysł z tą imprezą, ja też uwielbiam smalczyk i ogórki małosolne
ależ to musiał być fajny widok - moi chłopcy też czasami się skubią ale starszy też co jakiś czas mówi i okazuje młodszemu uczucia które on odwzajemnia - więc domyślam się jak czujesz się w takich chwilach ja jak widzę jak chłopcy się fajnie dogadują to wtedy jestem utwierdzona w przekonaniu że nie mogło być inaczej i ten młodszy braciszek był pisany mojemu starszemu synkowi
Ostatnio byłam u koleżanki u której między chłopcami jest około 2 lat różnicy i całkiem ale to całkiem nie dogadują się między sobą obawiam się że to wynika z tego że starszy to według nich ten zły a młodszy to ten lepszy - bezproblemowy
ależ to musiał być fajny widok - moi chłopcy też czasami się skubią ale starszy też co jakiś czas mówi i okazuje młodszemu uczucia które on odwzajemnia - więc domyślam się jak czujesz się w takich chwilach ja jak widzę jak chłopcy się fajnie dogadują to wtedy jestem utwierdzona w przekonaniu że nie mogło być inaczej i ten młodszy braciszek był pisany mojemu starszemu synkowi
Ostatnio byłam u koleżanki u której między chłopcami jest około 2 lat różnicy i całkiem ale to całkiem nie dogadują się między sobą obawiam się że to wynika z tego że starszy to według nich ten zły a młodszy to ten lepszy - bezproblemowy
reklama
Podziel się: