Moj teo czysty dachowiec )
Zabrany ze schroniska
Przebywal w domu zastepczym z psami kotami i dzieciakami.
Polecony i doradzony dla nas bo już jeden kot byl i dzieci.
Tez w domu anioł nikomu krzywdy nigdy nie zrobil,jak widzi że duzo ludzi chce na dwor.
A na dworze czysty łowca ciagle cos przynosi ptaki myszy
Piranha mam bardzo stare w domu takie jak jeszcze nie planowalam dzidzi,a właśnie zaczely sie te wszystkie problemy :/
Robilam inne czynniki tz bralam witaminy,prowadzilam diete,jony,i oczywiscie zakwaszanie i mierzenie ph.
Wtedy gdy tu trafilam na forum,a po jakims czasie okazalo sie ze moja kolezanka z którą pisalam juz od 2005 roku bedac w ciazy pierwszej dzięki temu forum i tobie zaplanowala córeczkę majac dwuch synów.
Moze pamietasz Nulka rok temu urodzila śliczna coreczke Basie
Zabrany ze schroniska
Przebywal w domu zastepczym z psami kotami i dzieciakami.
Polecony i doradzony dla nas bo już jeden kot byl i dzieci.
Tez w domu anioł nikomu krzywdy nigdy nie zrobil,jak widzi że duzo ludzi chce na dwor.
A na dworze czysty łowca ciagle cos przynosi ptaki myszy
Piranha mam bardzo stare w domu takie jak jeszcze nie planowalam dzidzi,a właśnie zaczely sie te wszystkie problemy :/
Robilam inne czynniki tz bralam witaminy,prowadzilam diete,jony,i oczywiscie zakwaszanie i mierzenie ph.
Wtedy gdy tu trafilam na forum,a po jakims czasie okazalo sie ze moja kolezanka z którą pisalam juz od 2005 roku bedac w ciazy pierwszej dzięki temu forum i tobie zaplanowala córeczkę majac dwuch synów.
Moze pamietasz Nulka rok temu urodzila śliczna coreczke Basie