reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Moj teo czysty dachowiec :))
Zabrany ze schroniska :)
Przebywal w domu zastepczym z psami kotami i dzieciakami.
Polecony i doradzony dla nas bo już jeden kot byl i dzieci.
Tez w domu anioł nikomu krzywdy nigdy nie zrobil,jak widzi że duzo ludzi chce na dwor.
A na dworze czysty łowca ciagle cos przynosi ptaki myszy ;)

Piranha mam bardzo stare w domu takie jak jeszcze nie planowalam dzidzi,a właśnie zaczely sie te wszystkie problemy :/
Robilam inne czynniki tz bralam witaminy,prowadzilam diete,jony,i oczywiscie zakwaszanie i mierzenie ph.
Wtedy gdy tu trafilam na forum,a po jakims czasie okazalo sie ze moja kolezanka z którą pisalam juz od 2005 roku bedac w ciazy pierwszej dzięki temu forum i tobie zaplanowala córeczkę majac dwuch synów.
Moze pamietasz Nulka rok temu urodzila śliczna coreczke Basie ;)

reklama
Marchewko Gabryś jest prześliczny:tak:

Piarnhiu dziękuję za wyjaśnienia, dałam to przeczytać mojemu M...i przyjął do wiadomości;-)
Napisz mi jeszcze jeśli mogę Cię o to prosić ile taki kotek kosztuje

hej dziewczyny, czy możecie mi podrzucić link najlepiej na allegro co kupujecie do mierzenia ph pochwy? z góry dziękuje.

ola ja kupiłam na allegro firmy merc i one tu dziewczyny polecały...

Zastanawiam się nad kupnem testów owulacyjnych ,czy komuś się sprawdziło przytulanki do pozytywnych testów i ma dziewczynkę ? myślę, myślę co by tu zrobić czy często czy rzadko staranka pomocy , Najbardziej to chyba przydatna jest temperatura w obserwacji i śluz prawda?

Lenka87 dzis ten temat byl ruszany ;)
Nawet Piranha pisala ze odstep niejest az tak wazny,trzeba tez inne czynniki wziasc pod uwage ph,sluz,hormony dieta itd.

Ja mialam czeste staranka zakonczone dwa dni przed,za to hormony niebardzo sprzyjajace i prawdopodobnie bedzie chlopczyk

reklama
Dziewczyny piękne są te wasze kociaki
Marchew Gabryś do schrupania
Nusiu ...ściskam. Czy na dniach będziesz w szpitalu na badaniach?
Matik &&&&&&&&&&
Gdusia pytałaś się o abiofem - mnie zakwasza najlepiej tak jak replens (ph mam wtedy 4). Ph 4-4,5 utrzymuje się u mnie kilka godzin, może 5-6 godzin, ale zapobiegawczo w tym i poprzednim cyklu aplikowałam troszkę abiofem-u lub replensu co 2,3 godziny. W tym cyklu stosowałam też, zazwyczaj rano - vitagin c. Lactovaginal u mnie nie działa - przy stosowaniu lactovaginalu mam ph ciut może poniżej 5. Stosuję go po owu, w drugiej połowie cyklu - po tych wszystkich zakwaszaniach, szczególnie irygacjach z wody i cytryny czuję pieczenie, swędzenie, a lactovaginal zmniejsza te dolegliwości "od ręki" :)

Milla BARDZO MI PRZYKRO....:(((

Ostatnia edycja:
Do góry