reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Moj teo czysty dachowiec :))
Zabrany ze schroniska :)
Przebywal w domu zastepczym z psami kotami i dzieciakami.
Polecony i doradzony dla nas bo już jeden kot byl i dzieci.
Tez w domu anioł nikomu krzywdy nigdy nie zrobil,jak widzi że duzo ludzi chce na dwor.
A na dworze czysty łowca ciagle cos przynosi ptaki myszy ;)

Piranha mam bardzo stare w domu takie jak jeszcze nie planowalam dzidzi,a właśnie zaczely sie te wszystkie problemy :/
Robilam inne czynniki tz bralam witaminy,prowadzilam diete,jony,i oczywiscie zakwaszanie i mierzenie ph.
Wtedy gdy tu trafilam na forum,a po jakims czasie okazalo sie ze moja kolezanka z którą pisalam juz od 2005 roku bedac w ciazy pierwszej dzięki temu forum i tobie zaplanowala córeczkę majac dwuch synów.
Moze pamietasz Nulka rok temu urodzila śliczna coreczke Basie ;)

reklama
Marchewko Gabryś jest prześliczny:tak:

Piarnhiu dziękuję za wyjaśnienia, dałam to przeczytać mojemu M...i przyjął do wiadomości;-)
Napisz mi jeszcze jeśli mogę Cię o to prosić ile taki kotek kosztuje

hej dziewczyny, czy możecie mi podrzucić link najlepiej na allegro co kupujecie do mierzenia ph pochwy? z góry dziękuje.

ola ja kupiłam na allegro firmy merc i one tu dziewczyny polecały...

Zastanawiam się nad kupnem testów owulacyjnych ,czy komuś się sprawdziło przytulanki do pozytywnych testów i ma dziewczynkę ? myślę, myślę co by tu zrobić czy często czy rzadko staranka pomocy , Najbardziej to chyba przydatna jest temperatura w obserwacji i śluz prawda?

Lenka87 dzis ten temat byl ruszany ;)
Nawet Piranha pisala ze odstep niejest az tak wazny,trzeba tez inne czynniki wziasc pod uwage ph,sluz,hormony dieta itd.

Ja mialam czeste staranka zakonczone dwa dni przed,za to hormony niebardzo sprzyjajace i prawdopodobnie bedzie chlopczyk

reklama
Dziewczyny piękne są te wasze kociaki
Marchew Gabryś do schrupania
Nusiu ...ściskam. Czy na dniach będziesz w szpitalu na badaniach?
Matik &&&&&&&&&&
Gdusia pytałaś się o abiofem - mnie zakwasza najlepiej tak jak replens (ph mam wtedy 4). Ph 4-4,5 utrzymuje się u mnie kilka godzin, może 5-6 godzin, ale zapobiegawczo w tym i poprzednim cyklu aplikowałam troszkę abiofem-u lub replensu co 2,3 godziny. W tym cyklu stosowałam też, zazwyczaj rano - vitagin c. Lactovaginal u mnie nie działa - przy stosowaniu lactovaginalu mam ph ciut może poniżej 5. Stosuję go po owu, w drugiej połowie cyklu - po tych wszystkich zakwaszaniach, szczególnie irygacjach z wody i cytryny czuję pieczenie, swędzenie, a lactovaginal zmniejsza te dolegliwości "od ręki" :)

Milla BARDZO MI PRZYKRO....:(((

Ostatnia edycja:
Do góry