Vivienka Super że plamienie ustało
))) Bardzo się cieszę
Spokojnej ciąży teraz życzę
Matik Kciuki za testowanko &&
iweet84 Mój synek też jest "specyficzny", niby nie ma autyzmu,a też podejrzewali. Rozwija się raczej dobrze, ale również od małego cięzko było z reagowaniem, nie tylko na swoje imię, ale ogólnie jak się cokolwiek do niego mówiło- i jest to do tej pory. Jesli chodzimy na zajecia do logopedy, wtedy jest duzo lepiej..teraz wakacje i przeprowadzka i miesiac nie był i mam "efekty":/ kompletnie jest w swoim świecie, nie rozumie złozonych poleceń, próbuje mu wydawać po jednym poleceniu- ale i tak najczesciej zrobi po swojemu
Jak miał 3,5 r to miałam wrazenie ze On jest po prostu głuchy...robilismy badanie i wyszło dobrze, ale Pani doktor zasugerowala ze moze to byc zespol aspergera. Teraz ma 5,5 i wychodzi na to że dziecko ma problemy z koncentracja, zapamietywaniem poleceń i że ma dużą dysleksję i ze to jest winne jego zachowaniu. Po drodze jeszcze mieliśmy diagnoze- afazji dziecięcej - takze przerobilismy wszystko
Teraz chce jeszcze raz eeg głowy zrobić i zobaczyc czy tam nic nie ma. Iweet będzie dobrze, tylko nie daj się zbywać lekarzom, bo ja np.nie wyobrazam sobie co bedzie jak idzie teraz do szkoły ( na szczescie nie do 1 klasy ), udało mi sie załatwić mu w poradni że Pani wychowawczyni bedzie go pilnować na lekcjach i czesto zwracac uwage na to jak sobie radzi- a to na prawde dużo
Iweet a z tym " mama ma ciastko" hihi to u mnie jest to samo .... nie reaguje na imie, na polecenie, nie odwraca się...ale jak chce wymóc na nim zeby sie odwrocił to mówie wcale nie głośno- " A kupic Ci klocki Lego??" hehe Reakacja jest czasem natychmiastowa, a czasem spyta się- " co mówiłaś o Lego? "
)
Piranhu Ależ cudne te kociaki
)) Obiecałam synkowi że kupimy takiego jak będziemy miec nowy domek
Piranhu a powiedz mi czy zamiast wit c moge łykac zwykly ritinoscorbin? tam jest w 1 tabl 100mg wit c i plus rutyna ( łykam 5 szt na dzień ) ? Myslę że może byc...bo pije na zmianę rutinoscorbin z wit c, bo straszne mam wylewy pod skóra na nogach i ten rutinoscorbin mi ładnie zapobiega temu
Od jutra pierwsza tabl Femary
Milla21 Bardzo mi przykro
(
male liski Przygotowania pełną parą, nie wiem tylko jak przemycić aerozole, olejki cytrynowe żeby psikac w mieszkaniu, bo oczywiscie nie jestem u siebie , a ciotka jest raczej taka ze jej to wszystko śmierdzi- póki co siedze przy lampce solnej
Już głodna się robię pomału, kilka dni zgrzeszyłam z jedzeniem ( drozdzowek z serem nie moglam sobie odmowić :/ ) przez ta przeprowadzkę, bo padam z wycieńczenia, a jeszcze nie koniec.Codzien chodze sprzatać od rana do południa do starego domku, oczywiscie bez sniadania i normalnie ledwo chodzę. Dobrze ze wafle ryzowe mozna jesc bo bym padla, a tak chociaz jeden zawsze mam pod reką
Minerały chce zbadać moze w tym tygodniu jak sie lepiej poczuje, bo mam @ taką obfitą,że pewnie anemie mam jak złoto
Wit d3 chyba juz nie bede badac, bo drogo jak dla mnie, wole za te pieniadze jeszcze raz zbadac poziom hormonow
Wszystko mi sie tak poprzesuwało że wreszcie w cyklu sierpniowym jonas mi bedzie sprzyjał
owulacja kolo 4 wrzesnia powinna być
Zobaczymy co wyjdzie z tego wszystkiego, bo warunki do starań mam koszmarne. Zero prywatności, w nocy też..mało tego łóżko skrzypi ( od nowosci tak ma ) hahah nosz cholewcia
Nalunia Co konkretnie masz do sprzedania i jakiej firmy??
Wapnia z firmy Swanson poszukuję
Znalazłam moje stare testy ciążowe
Pokaże Wam 3 testy : z 8 tyg, z 10tyg , z ok 12-14 tyg..przed 8 tyg wychodziły takie bledziochy że powyrzucałam