reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuska :) no niby tak, bedziemy próbowac w tym cyklu... taki jest plan przynajmniej, suplementy bierzemy od kwietnia, dieta chłopczykowa też jest od powrotu z PL to nabiału w ogóle nie jemy czyli juz 2 miesiace żadnego sera bialego ani żółtego, jogurtu itp. jedynie troche masła do kanapek I krople mleka do 1 kawy dziennie ;) po za tym rozsmakowałam sie w owocach na maksa, zjadam je na kilogramy zwłaszcza brzoskwinie, jabłka dla meza gruszki bo on woli gruszki a ja jabłka ;) pomidory no jem zupełnie inaczej niż kiedyś... taka diete stopniowo już od roku wprowadziłam tzn w ubiegłym roku od lutego powoli sie przestawiałam a teraz od kwietnia bardziej jeszcze rygorystycznie bo nie jemy nabiału w ogóle ;) ph mam wysokie, nawet teraz po @ mierzyłam wczoraj - niee wspomne, że specjalnie kupilam miernik elektroniczny bo na tych paskach zawsze wysokie miałam I myslałam, że cos z paskami nie tak, no I wczoraj miałam 7ph no a do owu to jeszcze pewnie z tydzien u mnie, choc nie powiem temperatury w tym cyklu mam niższe, niż w ubieglych cyklach wiec pewnie estriadol mam wyższy w tym cyklu ;) a to dobrze przy staraniu o chłopca ;) no I hormony tez mamy sprzyjajace, maz ma wysoki testosterone w górnej granicy normy u mnie tez wysoki, wiec myśle, że trzeba spróbować bo nie zakladam, że uda sie tak od razu w pierwszym cyklu staran, pierotnie miałam wizje, ze starania beda od sierpnia, ale ze suplementy zaczelismy od kwietnia to I starania o miesiac do przodu wyszły... nie chce tez tego odkładać bo nie bede przeciez suplementów brać miesiacami... wiem, że ksiezyc nie bedzie nam sprzyjac bo moja owulacja wypadnie najprawdopodobniej w sam nów lub zaraz po nim, ale na ksiezyc wpływu nie mam ;) no to tak wychodzi, że to ten miesiac bedzie pierwszy na starania... No a u Ciebie mam nadzieje, że po histero szybko wszystko zaskoczy I bedziesz sie cieszyc upragnionym I wyczekanym Pascalkiem :) czego Ci z serca zycze &&&

Matik
to znak, zebyś nie popalała... ale blizn to pewnie nie bedzie, spokojnie...

Vivienka &&&& pamietam o Tobie I wierze, ze bedzie wszystko dobrze...

miłego dnia Dziewczyny wszystkim :*

reklama
Kevinka dlaczego takie rzeczy się dzieją ??? Nigdy nikt nie odpowie mi na to pytanie , wiem ! Bardzo mi przykro !!! Straszne przeżycie dla rodziny maluszka !!!Takie rzeczy nie powinny się w ogóle dziać !!!

Nuusiątko jestem kochana , jestem ! Czytam Wam codziennie !!!

Wizytę mam dopiero 7 sierpnia ... więc wtedy będę mieć świeższe wieści - mam nadzieję dobre wieści !
Jak na razie dopadły mnie wszystkie dolegliwości ciążowe ... są dni że w ogóle z łóżka nie wstaje
Ty wiesz prawda ? To kiedy mam zaciskać moooocno kciuki ?
I jeszcze dopiszę ... FACECI SĄ Z MARSA ... pamiętaj o tym !!!

Wszystkim Wam ślę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i trzymam mocno kciuki za Was wszystkie !!!

Ostatnia edycja:
Dorcia który u ciebie tydzien?

Mi ta sytuacja w głowie się nie mieści :(
Tak miec dziecko w domu wszystko o tym przypomina ....

U nas ma byc dzis w sloncu 36 stopni :0
Jak ja to przezyje,narazie wiatetek i cien u mnie na ogrodku :)

Kochana tylko ze ja zawsze przez tel.przez apa i niewidze waszych suwaczkow zreszta calych podpisow.
Mam tylko avatar i nazwę zadnych informacji ;)
Dlatego pytam :)

reklama
kevinka straszne to co piszesz....:no: nic nie boli mnie bardziej niz krzywda, nie daj Bog smierc dziecka...to strasznie niesprawiedliwe, zreszta coraz czesciej przekonuje sie o tym ze samo zycie jest niesprawiedliwe, zwlaszcza dla tych dla ktorych nie powinno takie byc :-(

Dorcia a witam witam :DDD !! Co Ci mam powiedziec ? a miej Ty tych dolegliwosci ciazowych jak najwiecej :-)noo moze powinnam napisac, ze wspolczuje ale ja Ci ich zycze z calego serducha !!! Jesli cosiek ma byc przez to zdrowszy to niech daje od samego poczatku :wściekła/y::-p
A faceci....z Marsa to malo powiedziane...:dry:co po niektorzy mam wrazenie w ogole przypadkiem sie urodzili..

maran z takim przygotowaniem musi sie udac nie ma innej mozliwosci :) Ja tez rozsmakowalam sie w owocach odkad jestem na diecie a kurczaki nigdy ich nie lubilam. Teraz codziennie jem przynajmniej 2 porzadne porcje owocow i porcje warzyw, do chleba i slodyczy w ogole mnie nie ciagnie, nabial hmmm....oj jem, bez mleka, bialego sera i jajek nie dalabym rady :-p

kate specjalnie dla Ciebie kochana wiesci z placu boju jak obiecalam :-Ddzis mijaja dokladnie 2miesiace od poczatku mojej przygody z cwiczeniami i odchudzaniem, zwazylam sie oczywiscie, i waga z dzis - 64kg. Waga poczatkowa - 72kg :happy2: Musze poproscic malza o zdjecie i wrzuce na grupe. :tak: Nie jest to jakis super wyczyn ale kurcze ja ostatni raz wazylam tyle chyba z 3 lata temu. Jedyny minus - moje ukochane krotkie spodenki, w ktorych chodzilam do tej pory spadaja mi z tylka na potege :wściekła/y: no ale musze przewidziec zmiane garderoby zwlaszcza od pasa w dol bo w gore od lat nosze S/M.

Jak dzis doczytalam o Sopocie i tym idiocie to cofam swoje slowa sprzed paru dni - nie wiem czy u Nas jest lepiej niz na tej zakichanej Ukrainie...wszedzie pelno idiotow az glowa boli.

Milego popoludnia, ja zaraz koncze nareszcie !

Do góry