reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

to samo chciałam zapytać ile jesteś po owu katdud ?
bo kreska fakt jest ale bardzo słaba jeszcze :tak: z każdym kolejnym dniem powinna ciemnieć :-)
będzie dobrze skoro jest to coś się dzieje :tak:

reklama
niby to 10 wyższa temp ze spadkiem w 8 dniu dość wyraznym ale na moje oko sama owulacja byla jakies 3 dni przed skokiem - tak z testow tez wychodziło i z objawow

Dziewczyny, próbowała któraś z Was ten Abiofem? Zaaplikowałam sobie rano (miałam wtedy pH ok. 4.7) ok. 3/4 aplikatora, o 19:00 i pH - 5,8 :szok:Represh też mi podniósł pH... co jest grane:eek: Póki co działa chyba tylko repelns.....

witam sie na szybkiego

przepraszam ze tylko o sobie ale mogłybyscie mi pomoc w odszyfrowaniu badan meza mojej przyjaciółki? bede wam wdzięczna bo lekarza ma dopiero w piatek a bardzo chciałaby wiedziec co i jak bo juz sie bardzo dlugo staraja bez efektów....

z gory wam dziekuje

Verita ja chciałabym chłopca i miałam planowac i kto wie czy nie będę , bo coś mi mówi że ten pozytywny to jakis wadliwy byl. tak czy siak mam dziewczynkę juz i chciałabym chlopca ale pewnie cięzko będzie ustrzelic;)

Hej! Nie doczytałam Was niestety :-(, może jutro uda mi się Was nadrobić (choć wątpię bo od rana będę mieć gości). Wiedzcie, że nawet jak tu nie piszę to jestem z Wami myślami i kciukami.
Pamiętacie może jak opowiadałam Wam o mojej dobrej koleżance, która przeżyła 3 poronienia (organizm odrzucał ciąże na tle autoimmunologicznym) i w 5 ciąży, kiedy dostała krwotoku, to była pewna że znów poroniła? Pisałam Wam później, że na USG ujrzała 2 serduszka a dziś dowiedziała się, że to chłopczyk i dziewczynka :-) Jak widać nie warto się poddawać, trzeba walczyć do końca bo czasem spełnienie marzeń czeka już za najbliższym zakrętem.

Spróbuję z całych sił jutro cofnąć się kilka stron wstecz i Was poczytać, dobrej nocki!

reklama
Pirania co za wspaniała wiadomość
Super ale musi być szczęśliwa

Oby to szczęście jednak na nas czekało

Ja znam pare która do ok 38 lat sie starali i nic wkońcu Aadoptowali 1 potem 2 i 3 a teraz ma 42 lata i jest w ciąży :)

Dobranoc

Do góry