reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej:)
Matik moja ciocia przez 22 Lata bezskutecznie probowala zajsc w ciaze I postanowili adoptowac. W cZasie procedur zaszla w ciaze samoistnie!!! I urodzila zdrowa coreczke w wieku 44 lat. Wszyscy mowia ze to cud. Teraz ten cud ma 12 lat I jest u mnie na wakacjach:) taka nasza kochana Majeczka:)
Piranha to blogoslawienstwo w przypadku Twojej kolezanki, po tylu niepowodzeniach spelnilo sie jej marzenie I to podwojnie:) duzo zdrowka dla calej trojki:)
Ja ostatnio przez te upaly nie moge spac. Przewracam sie z boku Na bok I nic. Ostatnia proba, Klade sie, moze teraz sie uda zasnac.
Wam zycze milego dnia

reklama
Mamakaja wspaniała opowieśc
A powiedz mi czy dziecko wie o tym ze jest takie wyczekane? ;)

A co sie dzieje ze nie możesz zasnąć ?

Miłego i słonecznego dnia wszystkim

Katdud robiłaś dziś test ?

Mamakaja ja tez nie mogłam spac pod koniec ciazy, godzinami sie wierciłam a sen nie przychodził...
Piranha super wiadomość, wynagrodzi jej to całe cierpienie po poronieniach... oby teraz szczesliwie do samego porodu dotrwali :) &&&

a co tu dziś taka cisza jeste...?

cześć dziewczyny :-)

Matik - jak tylko się zdecyduję na wakacje na Kanarach, to na pewno Cię trochę pomęczę ;-)

Piranha - wspaniała wiadomość odnośnie tej koleżanki :tak: wszelkie niepowodzenia zostały jej wynagrodzone - i to podwójnie i jeszcze dwie odmienne płci :-) super!

udanego dnia wszystkim!

Witam sie w piekny sloneczny dzionek:-):-)

Piranho cudowne wiadomosci!!!Widac ze spraweidliwosc istnieje i czasem cierpienia zostaja podwojnie wynagrodzone!!!! Piekny prezent!Dwojka slodkich niemowlat :-) ja sie zawsze rozczulalam na widok blizniakow,taka moja slabosc...

Maran kochana moglabys mi pomoc w odszyfrowaniu jonasa..bo tam patrzy sie zeby pokrylo sie z cyklem menstruacyjnym.Ja zamowilam z pl kiedys taka usluge ze pisali jaki miesiac jest na chlopczyka a jaki na dziewczynke a w tym niemieckim od ciebie nie umiem sie odnalezc :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Nie chce zapeszac ale lepszego spoznionego prezentu na urodzinki nie moglam dostac

Trzymajcie prosze kciuki zeby cosiek zeszcial ze mnie zostac na pelne 9 miesiecy!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Boje sie bo kreska jeszcze taka jasna jest:-:)-:)-( wczoraj i przed wczoraj byl cien ale cien tez widzialam w zeszlym cyklu... dlatego nic nie mowilam:zawstydzona/y:
Jeszcze sama uwierzyc nie moge!!Tym bardziej ze ten cykl byl taki pokrecony.... siara z piersi po mimo bardzo niskiego poziomu prolaktyny :baffled:

IMG_7013.jpgNasza córcia tu miała 1,5 tygodnia
IMG_0102.jpgMoje chłopaki z siostrzyczką tu ma 6 tygodni i Chrzest św
.IMG_0111.jpgRodzinnie:-)
musiałam Wam sie pochwalić naszą Martynka wieczorem skasuje zdjęcia ale dam zamkniętym
Pirania bardzo dziękuje za szczegółowy opis te zdjęcia to twoja zasługa i dla Ciebie:-)
Vievien trzymam kciuki bo to jest fajna krecha a nie cienia cień &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jeszcze napisze że mnie spotkało takie szczęście a jestem w stosunku do siebie bardzo pesymistyczna że ja wiem każdej sie uda:-):-):-):-):-):-)

Załączniki

• IMG_7013.jpg
    IMG_7013.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_0102.jpg
    IMG_0102.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_0111.jpg
    IMG_0111.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Matik tak, Majka wie ze rodzice tak dlugo na czekali :) no a druga ciekawa sprawa to taka ze to byl ostatni dzwonek na dziecko u Cioci poniewaz po urodzeniu Majki juz @ nie dostala! Dodatkowo kilka miesiecy

Ups juz wyslalam....
Dokoncze tutaj....
A Wiec kilka miesiecy po porodzie strasznie spuchla, lezala w Szpitalu I zaden z lekarzy nie wiedzial co jej jest. WystRczylo zbadac tsh..... Miala prawie 60!!!!! Po euthyroxie wszystko wrocilo do normy

reklama
Pirania świetne wiadomości ja wierzę w taka sprawiedliwość sama jestem przykładem
Klaudia fajna rodzinka
Vivienka trzymam kciuki
Wczoraj się trochę zalamalam jak usłyszałam o problemach w ciazy i przymusowym rozwiazaniu w 33 tyg myślę ze najpierw odwiedze lekarza w pl a potem będziemy sie starać. Dobrze ze tu weszłam
Mam pytanie jeśli mamy ok 2 miesiące na przygotowanie się to co zrobić aby zwiększyć prawdopodobieństwo na chłopca,? Oczywiście przy karmieniu piersia nie wyobrażam sobie inaczej

Do góry