Kate powiem ci ze juz nie ma sily i serce mnie boli jka widze moja placzaca coreczke.Ale naprawde pokladam nadzieje w kilka kolejnych dni.. jak dalej bedzie wrzask to bede musiala czekos innego sprobowac bo predzej ja uschne z bolu… widocznie moja corcia ma mocny charakterek
O to teraz fajnie by bylo jka by wam pogoda dopisala zeby synkowie mieli mozliwosc sie wyszalec
Powiem ci ze ja wlasnie przystopowalam po owulce z jedzieniem bo pekalam w szwach… jesc co 2 godziny to dla mnie bylo niezly wyczyn… i po prostu czulam sie jak beczka… diete starm sie trzymac od owu do @ w 70% a od @ do owulki w 95 %
Airfix ja Castagnus biore tylko teraz pierwszy raz po owulce tak jak zrobila Marchew
podpatrzylam sobie od niej
Maran kurcze to teraz nie wiem jak by mi sie sytuacja powtorzyla na co wtedy patrzec???z tymi znakami w ksiezycu moglabys prosze zobaczyc jak to sie obrazowalo 4 lipca od 9:30 mialalm tak zwanego balona na dole
czyli owulke trwala okolo godzinki moze troche krocej.Moglabys prosze podac mi strone niemiecka do obliczenia jonasa ?
Piranho ja wierze ze bedzie tak jak dziewczyny pisza!!Tyle dajesz od siebie,jak bym cie na ulicy spotkala doslownie bym cie wycalowala!!Duzo razy nie jedna z nas byla pozbawiona nadzieji co dalej a ty ratowalas i ratujesz nas zlotymi radami.Jestem pewna ze zycie musi ci/wam odplacic podwojnie zobaczysz dla was juz niedlugo zaswieci sloneczko!!! :* :* :* :*
Bylam dzis odebrac wyniki…. I troche mnie lekarka zaskoczyla bo jednak zrobila mi prolaktyne
A wiec (badania byly robione 7 dni po owu)
TSH 1,38 (0,27-4,20) czyli tabletki ladnie mi wyregolowaly
FT3 3,1 (2,0-4,4)
FT4 10,8 (9-17)
Prolaktyna 6,87 (4,79-23,20)
Testoststeron 0,29 ( 0,06-0,82)
skoro prolaktyna jest taka niska to czemu mam wyciek z piersi??Testosteron spadl mi niestety myslisz ze na chlopczyka wystarczy czy za niski :-
-
-(
Zakrecia piekna z ciebie kobietka i ciaza naprawde ci sluzy!!!!
Kevinka super ze dzidzia zdrowa a niedlugo tez sie dowiesz kto tam zamieszkal
Male liski juz niedlugo bedzie owu i zobaczycz za nim przyjda II kreseczki
i juz nie bedziesz musisla dietki trzymac
Mamakaja ja nie moge jak ten czas leci!!!!Ty juz prawei na rozsypce.Niedawno Marchew rodzila i niedlugo ty bedziesz tulila dzeiciatko.
Ana87 ja sie kompletnie nie znam na USG takze nie doradze ale wierze ze napewno bedzie dzieczynka!!!! Ale wkonu najwazniesze ze zdrowo rosnie twoja fasolcia!
Pozdrowionka dla wszytskich!!!! I zycze milego wieczorku!