reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
3.jpgipg.jpgmoże teraz coś widać\??

Załączniki

• ipg.jpg
    ipg.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 59
  • 3.jpg
    3.jpg
    7 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
hej
Ana ja się wogóle na USG nie znam, ale u Ciebie już gin powinien powiedzieć , bo już prawie 16tc,
ja bym na Twoim miejscu na pewno poszłą prywatnie

Ostatnia edycja:
Heyka dziewczyny :)
Podczytuje,dzis nadrobilam zaleglosci.
Pisalam kiedys ale wcielo mi posta i niemialam ochoty juz pisac z nerwow ;)

Widzialam zdjecia Marchewkowego Gabriela cudny chlopczyk :)
Oczywiscie Piranki slodkie kotki :)

Doczytalam ze niektore z was mialy problemy zwiazane starankami ze ich życie bylo wlasnie tym pochłoniete ,
Mialam tak samo i udalo sie dopiero gdy dalam na luz.
I to juz z druga ciaza tak mialam :/

Ale dziewczyny ja w was wierze i podziwiam za to wszystko co robicie aby osiagnac swoje marzenie,aby szczesciu dopomóc :)
Trzymam za was kciuki &&&&&&

Aniu ha także nic nie widzę ale ja wiem ze bedzie dziewczynka ;)
Jak widzisz ile dziewczynom sie tu udaje to serce sie az śmieje :)

Ja mialam wizyte u mnie i u dzidzi wszystko ok bylo, bo to bylo 3 lipca ;)
I moj lekarz bardzo dokladnie robił mi usg.
Bardzo zależało mi na zdjeciu gdzie widać nuba ale dzudzia pokazywala sie z przodu gdzie nic widac niebylo ;)
Ale stwierdzil ze cos miedzy nuszkami odstaje ale to u każdego dzidziusia na tym etapie ciazy ;)

W czwartek mam znow wizyte badanie te p.karkowej ale bedzie inna lekarka bo moj gin na urlopie.
Moze uda sie dostać ladna fotke.

Ja nareszcie lepiej sue czuje :D
Bo bylo fatalnie mdłości, wymioty,osłabienie itd.
Teraz o niebo lepiej :)

Dziewczyny jak to u mnie wychodzi w tym kaledarzu ksiezycowym jesli owulacja byla 7 maja ?

Pozdrawiam i fluidki dla was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kevinka 7 maja ksiezyc był w znaku Lwa to znak meski, za to było to po nowiu wiec wiecej jonów ujemnych w atmosferze ;)

Kate dziekuje I ja za Ciebie terz trzymam &&&& :)

Kevinka ten ksiezyc to tak wiesz pól na pół ;) u mnie Ala poczeta w znaku ryb - żenski znak, po pełni gdzie niby jonów dodatnich wiecej a dziewczynka jest no a Maja poczeta w znaku Raka też żeński znak I po nowiu wiec na dziewczynke typowo ;)

reklama
Do góry