reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
3.jpgipg.jpgmoże teraz coś widać\??

Załączniki

• ipg.jpg
    ipg.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 61
  • 3.jpg
    3.jpg
    7 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
hej
Ana ja się wogóle na USG nie znam, ale u Ciebie już gin powinien powiedzieć , bo już prawie 16tc,
ja bym na Twoim miejscu na pewno poszłą prywatnie

Ostatnia edycja:
Heyka dziewczyny :)
Podczytuje,dzis nadrobilam zaleglosci.
Pisalam kiedys ale wcielo mi posta i niemialam ochoty juz pisac z nerwow ;)

Widzialam zdjecia Marchewkowego Gabriela cudny chlopczyk :)
Oczywiscie Piranki slodkie kotki :)

Doczytalam ze niektore z was mialy problemy zwiazane starankami ze ich życie bylo wlasnie tym pochłoniete ,
Mialam tak samo i udalo sie dopiero gdy dalam na luz.
I to juz z druga ciaza tak mialam :/

Ale dziewczyny ja w was wierze i podziwiam za to wszystko co robicie aby osiagnac swoje marzenie,aby szczesciu dopomóc :)
Trzymam za was kciuki &&&&&&

Aniu ha także nic nie widzę ale ja wiem ze bedzie dziewczynka ;)
Jak widzisz ile dziewczynom sie tu udaje to serce sie az śmieje :)

Ja mialam wizyte u mnie i u dzidzi wszystko ok bylo, bo to bylo 3 lipca ;)
I moj lekarz bardzo dokladnie robił mi usg.
Bardzo zależało mi na zdjeciu gdzie widać nuba ale dzudzia pokazywala sie z przodu gdzie nic widac niebylo ;)
Ale stwierdzil ze cos miedzy nuszkami odstaje ale to u każdego dzidziusia na tym etapie ciazy ;)

W czwartek mam znow wizyte badanie te p.karkowej ale bedzie inna lekarka bo moj gin na urlopie.
Moze uda sie dostać ladna fotke.

Ja nareszcie lepiej sue czuje :D
Bo bylo fatalnie mdłości, wymioty,osłabienie itd.
Teraz o niebo lepiej :)

Dziewczyny jak to u mnie wychodzi w tym kaledarzu ksiezycowym jesli owulacja byla 7 maja ?

Pozdrawiam i fluidki dla was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kevinka 7 maja ksiezyc był w znaku Lwa to znak meski, za to było to po nowiu wiec wiecej jonów ujemnych w atmosferze ;)

Kate dziekuje I ja za Ciebie terz trzymam &&&& :)

Kevinka ten ksiezyc to tak wiesz pól na pół ;) u mnie Ala poczeta w znaku ryb - żenski znak, po pełni gdzie niby jonów dodatnich wiecej a dziewczynka jest no a Maja poczeta w znaku Raka też żeński znak I po nowiu wiec na dziewczynke typowo ;)

reklama
Do góry