reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
no pewnie KIKI ze tak

a powiedz, kiedy miałaś owu ? ja przypuszczam, ze ok 15-16 dnia ale mogę tylko przypuszczać :zawstydzona/y:
ja tez tak przypuszczam ze okolo 15 tego 13 mialam sluz bialawy a po tym przytulanku zanikl i juz go nie bylo i jak tego 17 sie przytulalam to juz bez sluzu..to juz sama nie wiem..ale test wykazal jak twoj dwie piekne kreski..:tak:;-):-)

mi dzisiaj szybciutko minal dzien,troszeczke mnie nie bylo a wy tu napisalyscie ze ho ho..sporo musialam poczytac.bylam u ginekologa i jak narazie oki.jeszcze dziala ten zel.mam kilka dni odczekac jak nie bede brac zelu i obserwowac swoj sluz..jak bedzie normalny,bezzapachowy i bialy to oki.a jak zmiany to mam znowu do niego przyjsc,wiec musze poczekac i mam nasdzieje ze jest juz oki..anufifi ja tez dalabym ci klapsa i to tak duzego..do rozsypania ci jeszcze daleko.jeszcze chwilke i bedziesz nam kwitla w oczach..mowie wam dziewczyny ty anufifi.sylwia beti i tych nie wiele co was tu zostalo niezafasolkowanych to w nowym roku bedziecie miec wasze fasolinki pod serduszkiem.wiecej wiary w siebie i uda sie,,trzymam kciuki za was wszystkie..tez mykam spac dobranoc dziewczyny..spijcie dobrze,kolorowych snow..

Dopiero teraz udalo mi sie tu zajrzec i od razu wspaniale wiadomosci!!!

Medio, gratuluje Karolka!!! Odpoczywaj i ciesz sie synkiem!

Bershka, krechy wygladaja swietnie! Teraz dbaj o siebie i o fasolke!

Mam wrazenie, ze odkad weszlam na forum to tak mniej wiecej co miesiac ktorejs z dziewczyn udalo sie zafasolkowac, wiec teraz kolej na reszte:-) Trzymam kciukasy!!!

Dzień dobry kochane ....

Czarodziejko oczywiscie ze zapraszamy na kawkę w realu w koncu z wawy do nas 2 godz i już ....a potem doborowe towarzystwo :tak::tak:

A póko co zapraszam na kawkę tutaj :)

reklama
MEDIO GRATULUJE SYNECZKA< OJ ALE WIELKOLUDKA MASZ W DOMKU!!!! niech zdrowo rosnie i da mamusi pospać :-)..cudny przezencik noworoczny:-)..czekamy na fotki

Bershka - gratuluje II :-) niech teraz szczęścliwie te 8 mies minie :-)...

A co do moich trzech pozytywnych testów ciazowych to takich grubych kresek na tescie nie miałam nawet jak zrobiłam 10 dni po teraminie @ test przy córce, teraz w 28 dniu cyklu kreseczka II była tez cieniutka, a w 2 ciazy widac ja było jako tako było dopiero w 34dc hehe....to chyba u mnie nieczego nie dowodzi bo poziom betahcg u mnie zawsze był bardzo wysoki i przyrasyała 130% w 48h na początku....a testy robiłam różne, i Quick vue i bobotest...

Do góry