reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hehe jasne,że dam znać:-)będzie zlot jak ta lala:-)oj Anufifi, Sylwia chciałabym się z Wami zobaczyć....
jeju ja też uciekam rano do pracy:szok:, co prawda też net jest, ale za dużo o jedną osobę, która tylko patrzy jak tu podkablowac i namieszać, a wyobraźnię to ona ma:crazy:, odezwę się po :-)
Bershka kochana cieszę się razem z Tobą :-) gratulację jeszcze raz, super widok :-)
kolorowych kochane i do jutra:-)
buziaczki:-)

Ostatnia edycja:
Bershka- ale cudne te krechy ;))))
nie no Kobita bedzie :))))
Sylwia, Anufifi, Beti-
to i ja sie do kawki dołączam...moooge?
saucer_eyes.png

Beti trzymam kciuki zeby sie wszytsko do stycznia naprawilo
The_BIG_Blue_Smile_128.png

Ależ Ostatnio tu sie dzieje....zdecydowanie daje sie odczuc magię swiąt i cud zwany zyciem :))))
Do jutra moje Wspolnniczki
Sylwka jakby co....czekamy do wiosny ;)))
rockn_roll.jpg
Ok mykac śnic o mojej
baby2.gif

Ostatnia edycja:
ok, nie będe Was trzymać w niepewności

w końcu czekaliście na mnie calutki dzień moje Kochane :zawstydzona/y:

więc.....są mocne II krechy :tak::-D:-):-)

zrobiłam test dosłownie godzinę temu i cała się do tej pory trzęsę :szok:;-):-)
bereshka..gratuluje i jeszcze raz gratuluje;-):-);-):-),,super czulam ze jestes w ciazy piosalam ze beda dwie piekne kreseczki.zycze szczesliwych 9 miesiecy z dzidzia pod serduszkiem..:-):-):-)

DZIEKUJE ale się trzęsę

ledwo piszę na klawiaturze

takich mocnych kresek to ja przy pierwszym dziecku nie miałam

nawet nie wiem kiedy była owulka :szok:

ostatnie przytualnie w 13 dc na 30 dni, oj żeby to był dziołszka :-D zresztą, chyba mi wszystko już jedno :)

Mąż nie wiedział o moich perfidnych planach, powiedziałam mu i bardzo się ucieszył :tak::tak::tak:
to bereshka masz podobnie jak ja ;-)ja tez mialam w 13 dzien przytulanko na 30dni cyklu,potem w 17 dzien przytulanko;-)i tez nie mam pojecia co bede miec:tak:ale jest mi juz to obojetne.poczekamy kilka tygodni i bedziemy wiedziec:-)co nie?

Jestem dziś już w domu po porodzie przenieśli mnie do sali z bardzo słabym zasięgiem.
Karolus cudny 4200 waga, dł 59 cm.
Poród bardzo bolesny, niby dali mi znieczulenie, ale nic nie zadziałało, nie wiem jak to możliwe, trochę pomógł mi gaz..
Teraz walczymy z karmieniem Karolek się złości i płacze.Odezwe się i wkleję kilka zdjęc, ale tak za kilka dni, bo teraz nie mam na to czasu. Jestem padnięta 3 noce pawie nie spałam, przed porodem i tą po to z 15 min.
Jestem bardzo szczęśliwa,że mam już małego przy sobie.
gratuluje medio:-):-)jeszcze raz gratuluje zdrowego pieknego karolka;-)a prosze jaki duzy,bedzie chlopak ze hey:tak:dobrze ze masz juz to za soba,usciskaj i ucaluj karolka.:-)uwazaj na siebie i karolka..trzymajcie sie cieplutko.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry