male liski Przepis na te kotelciki gdzies juz podawałam
ja je robie czesto, tyle ze daje bułke tarta zamiast maki pszennej, i dodawalam pieczarki jak nie byłam na diecie
Moze faktycznie bym piekla fileta mezowi do pracy, choc juz mialam takie zapędy to mówił ze nie, bo nie ma gdzie odgrzać w pracy...Moze sie zgodzi na jedzenie na zimno
Na razie dwa dni sie wsciekam na niego, wiec musze troche sie wyciszyc zanim podejme próbe dawania mu fileta do pracy hihi A jeszcze wczoraj był w pracy do południa ( z szefem ) i mowia kobiecie, ze dzis pracuja tylko do południa u niej bo maja załatwienia tzn moj maz ma, szef mowil tej babie ze troche moj mąż choruje i że idzie do domu bo ma " sprawy chorobowe", a szedł holtera na serce założyć ( tego jej nie mowili )....a ta babka tak stoi i stoi i mowi- Hmm..no to panowie ładnie zabalowali w weekend ze do dzis was trzyma.... No rozumiesz??? Mój maz sie tak wsciekł, bo nie pije alkoholu w ogole od 3 lat, piwo to jedno na 7-8 miesiecy...a tu babka z nich pijakow zrobiła. I dopiero szef musial jej wszystko powiedziec, ze tu chodzi o serce...no ale moj M. cały dzien był " ze bez kija nie podchodz".
male liski póki nie ma @ to wiesz, nie wszystko stracone
Na test moze faktycznie za wczesnie, ja Ci przypomian ze u siebie dwie wyrazne krechy zobaczylam dopiero w 3 -mcu
A storczyka podlewaj, póki serce storczyka żyje to storczyk tez
Kwiatki to nie wszystko
Mi 3 storczyki popadały, ale za to pusciły zaszczepki...a mialam taka jedna zaszczepke co mi na łodydze urosła i 3 lata rosła na oknie i moj M.cos tam porobił i padła całkiem,ale jeszcze z nadzieja podlewam bo widze jeden zielony mały korzonek, tyle ze chyba juz serce padło całkiem, wiec nic z tego nie bedzie
iweet Ja jem ser żółty bo mam wapn nie za ciekawy, ale nie wiecej niz 6 dag dziennie
czasem co drugi dzien jem tylko ser zółty, nigdy 10dag nie udało mi się wcisnąć w siebie
Ogolnie ok 5 plasterkow co drugi dzien
iweet śliczna ta bransoletka, skusiłabym sie ale róż mi do niczego nie pasuje, jakbym wiedziała ze mi sie cos z bezem trafi, to bym wzieła
kate... Ja mam bransoletke jonizujaca jakas Power Balance czy coś..podobno efekt placebo, ja tez tak uwazałam ale nie wiem czemu jak ją nosze to faktycznie mam wiecej energii, a z tym u mnie jest problem -wiec moze faktycznie cos w niej jest...dałam cos koło 15-20zł, nie pamietam .
Ja dziś po wizycie u ginka jestem ;-) Udało się i poprowadzi mi stymulacje
Pierwsza w cyklu lipcowym, kazał mi sie zapisać na dwa usg przed owulacja i po owulacji, a ze przyjmuje raz w tygodniu wiec musiałam wziasc termin taki jak wypada, czyli wyszło w 11dc i w 18dc
Stymulacja staneła na Femarze od 5 do 9 dc + Duphaston...