male liski Ja mam codzień przedszkole w domu
Dziś im zabrałam kabel do xbox'a bo kobieto nie szło wytrzymać, jakby mogli to by obaj się pozabijali.Dziekuje Ci Kochana z góry za pomoc w tym co M. by mogł mi zjadać,najlepiej do woli
żeby nie podjadał innych rzeczy.
Co do mojej strategii to ja jestem zdecydowana na 3 dni przed ... tyle ze musze zobaczyc co bedzie z owulacja po stymuluacji, bo jesli beda sie działy cuda to wtedy łatwiej bedzie trafic w O+12.
A na tej 10-tce nawet cień cienia sie nie pojawił? Moze byc za wcześnie jeszcze , wiec dalej trzymamy kciuki
male liski A ile mleka piłas dziennie? No bo ja kupuje takie zwykle 1,5% bo nie ma w sklepie o obnizonej zawartosci potasu czy sodu. Ja pije 2 szklanki ale kakao, jajek nie jem w ogole, tyle co do kotletow co daje. A te piersi z kurczaka jak piekłaś? Bo ja nie lubie takich suchych, dlatego nigdy nie piekłam.
Nuuusia Staram sie, staram myslec pozytywnie ze dla mnie 13-sty cykl bedzie szczesliwy
13-tka zawsze była szczesliwa dla mnie, wiec moze i tym razem tez tak bedzie
tyle ze mam w głowie to co powiedział endo...ze mam male szanse z Femara i Clo, ze powinnam sie udac do kliniki po specjalistyczne leczenie, i po nowoczesne techniki rozrodu ( jak to okreslil) a nie męczyć się tabletkami i dołować.
kate.. Ależ cudni bracia
Powiem Ci ze jak widze taki obrazek to aż się chce miec dwóch chłopców
Spodnie maja super..poluje na takie mojemu Alankowi ale jeszcze sie nie nadziałam na takie
kate Ja miałam wapn z Now Food bo był polecany,a dzis zamowiłam z Swanson'a bo lepiej wychodzi cenowo
tez bedzie dobry
2 tabl zawieraja 630mg wapnia wiec tez tak jak tego z Now Food trzeba brac 4 .
gdusia Ph dla M. powinno byc chyba 7-7,5
U mojego M. wynosi juz 6,5 nie wiem czemu, a zjezdzalismy z 9
Justi _ Moj to niby mowi ze strasznie sie diety trzyma, a przeciez widze co je..tyle ze my juz praktycznie od połowy kwietnia ta diete niby trzymamy tak na 80% to codzien to jest gorzej. Własnie my to jeszcze wytrzymamy, ale z facetami to trudno, Oni chyba nie maja takich pragnień silnych jak my co do posiadania córci
Piranhu No to faktycznie zaszalałaś
Ale kociaki cudne, prześliczne
Dobrze pisałam ze Piranha ma teraz 3-ke dzieci hihi a tu sie okazało ze 4
wiec teraz faktycznie z czasem bedzie cięzko
Musisz nam koniecznie opisać reakcje dzieci
Kciuki żeby wszystko się ułożyło w Twoim życiu prywatnym
iweet84 Faktycznie sód i potas wysoko, ale magnez i wapn sa ładne
Odstaw drastycznie sód i potas , moze to cos da
A napisz moze co jadasz to zobaczymy czemu ten potas i sod sie tak trzyma
Iweet picie wypłukuje sod i potas ale musisz pic wody nisko sodowe i nisko potasowe, my tu pijemy Muszynianke, dzis kupilam tez Kryniczanke- szukaj wód magnezowo-wapniowych.
Ana87 Póki lekarz nie mowi na 100% to nie ma co sie martwić, sam Ci powiedział że moze byc siusiak, albo i nie , w tym tygodniu przeciez u kazdej płci nub sterczy, za wczesnie raczej jest
Ana z tych zdjec ciezko cos odczytac, nie widac dzidziusia na całej długosci
Jedynie mozna sobie gdybać po kształcie głowy, bo tyle widac dokładnie. Jedno jest pewne- to maleństwo jest śliczne
Ma bardzo ładna, zgrabna głowkę i śliczną buźke
I jest zdrowe
wiec teraz czekaj na wiesci co do płci tak na 100%
Ana jesli chodzi o suplementy to jednak chyba za mało troszke było ich, bo nie brałas magnezu, wapnia, kwasu foliowego, ta wit b6 to pamietam ze bardzo krótko prawda? Zeby mowic o braniu suplementow to chyba 12tyg trzeba stale je brać i to wszystkie , jakos tak
Moze Piranha jak wpadnie tu z wizyta niech policzy ile czynnikow spełniłas tak na 100%. Bądź dobrej mysli, my tu wszystkie trzymamy kciuki
Poczekaj do tej wizyty lipcowej, a jak ginek taki zgred to najwyzej pujdziesz jeszcze raz do innego
Ja jutro ide do ginka
Zobaczymy jak przebiegnie wizyta