Hallo :-) u mnie dziwaczna pogoda raz deszcz,raz slonce a pozniej wiarty jak by monsuny przechodzily ;/ zwariowana pogoda
Maran lepiej trafic nie oglas ze swoja wypowiedza, dokaldnie tak sie wszytsko rozgrywa i czuje ze predzej bede chodzila w urojonej ciazy jak tak dalej pojdzie….
Kurcze nieby sie latow mowi nie myls o tym nie stresuj sie ale ja jakos wyda mi sie ze niby nie mysle i wzytsko biore na luz ale jak widze tylko lekko pozytywny test to czuej jak bym podnosila sie na 360…
Wroce chyba do medytacji zeby troche wewnetrzyny spokoj jakos zachowac..
Male liski nie przejmuj sie ze teraz test wyszedl negatywny moim zdaniem najlpiej testeowac w 10 dniu po owu wtedy napewno jak ma byc cien albo druga kreska to bedzie!! Takze glowa do gory i czekamy jeszcze dwa dni.Jak tempka jutro bedzie wysoko to bym zatestowalala.Ja dalej trzymam kciuki
Ja testy owu robilam i prawie pozytywny byl w czwartek i w piatek (poltrej tyg temu) ale jeszcze nie taki pozytyw ze testowa byla ciemniejsza od kontrolnej dlatego wiem ze owu nie bylo ale bylo krotko przed… a to plamienie/krwawienie mam od czwartku czyli tak jakby po tygodniu od tych prawie pozytywnych testow.Ale myslalam ze moze ginek mi cos tam uszkodzil jak pobieral wymaz.. ale 4 dni plamienie/krwawienie???
Mam nadzieje ze to spadek estradiolu… choc na planowanie chlopczyka nie jest mi to wcale na reke…
Kevinka to moze jak teraz cbrzuio sie inaczej uklada to bedzie akurat muszeleczka
zakwaszalas sie czy po prstu pilnowalas tylko odstepu?
Kurcze jestes kolejna koebieta ktora jak odpuscila zaciazyla… chyba w tym cos musi byc! Ale wiem ze jak odpuszcze z dieta,suplementami i wogole moge sie spodziewac kolejnej muszczeleczki
Kate nie moge naprawde wyjsc z podziwu,Kocham chlopczykow w koszulach ahhh!!!! Pieknie wygladaja.I jeszcze tak samo ubrani. I te niebieskie oczeta u mlodszego mmmmm bedzie podbijal serca
Nusia dziekuje ci duzo mi dalo ze juz ktos mial cos podobnego i nie jest to zle.. Jak bylam w czwartek u ginka to powiedzial ze grubosc endo jest taka jak powinna byc. On jest bardzo sakpy w informacje takze nawet niew iem jakie grube jest…
Powiedzialam o tescie i o prawdopodobnej ciazy biochemicznej to powiedzial ze nic nie widzi i ze wszytsko sie samo oczyscilo.. zreszta sie nie dziwie bo w tym cyklu mialalm potop…
Ty kochana przekladasz termin twojej wizyty w szpitalu?Bo pisalas cos ze wizyta wypadnie ci akurat na kolejan @ Milego dnia w pracy i nie daj sie wykorzystywac :*
Kevinka ,Kate pieczarki raczej w diecie chlopczykowej maja duzo potasu…
Minerały: grzyby, pieczarki (białe), surowe. Magnez, wapń, potas, sód, fosfor.
aljul napewno jak zaczniesz dietke i supl to wszytskie mineralki sie pieknie poukadaja na dziewczynke
Tobie w ciazy wrozyli dziewcznke a mi chlopczyka a nieraz i blizniaki