reklama
małe liski
Fanka BB :)
Kate ale fajne ładne chłopaki wieczorem podrzucę wam przepis na kotlety z kurczaka coś w rodzaju mielonych, z żółtym serem, muszę podpytać się mamy jak ona dokładnie je robi. Mojemu mężowi bardzo smakowały a generalnie już go odrzuca od kurczaka. Zobaczymy, ale nie nastawiam się że się udało, wydaje mi się, że przy tych objawach co mam, powinno coś już być widać na teście. Zamawiam dziś suplementy bo już pokończyły mi się...jaki masz plan na starania? O+12 czy odstęp 2-3 dniowy od owu?
jeszcze a propos diety, wydaje mi się że kurczak dwa razy w tygodniu jak najbardziej ok - ja próbowałam trzymać się głównie wytycznych z książki Tamary - czyli na pierwszym miejscu jogurty, mleko, a kurczak jajka jadłam w małych ilościach. Dieta dziewczynkowa to też dieta niskotłuszczowa i niskoproteinowa - więc nie smażyłam, lub smażyłam kotlety z kurczaka tylko mężowi, ja jadłam mięso gotowane albo pieczone w piekarniku bez tłuszczu i liczyłam proteiny tak żebym nie zjadała więcej niż te 50 g. I tak jak ty - praktycznie chodziłam głodna albo niedojedzona
jeszcze a propos diety, wydaje mi się że kurczak dwa razy w tygodniu jak najbardziej ok - ja próbowałam trzymać się głównie wytycznych z książki Tamary - czyli na pierwszym miejscu jogurty, mleko, a kurczak jajka jadłam w małych ilościach. Dieta dziewczynkowa to też dieta niskotłuszczowa i niskoproteinowa - więc nie smażyłam, lub smażyłam kotlety z kurczaka tylko mężowi, ja jadłam mięso gotowane albo pieczone w piekarniku bez tłuszczu i liczyłam proteiny tak żebym nie zjadała więcej niż te 50 g. I tak jak ty - praktycznie chodziłam głodna albo niedojedzona
Ostatnia edycja:
Kate ale masz przystojniakow
Tak jak piszesz ja w pierwszej i drugiej ciazy wszystko prawie inaczej i dwa chlopaki.
Ale juz coraz blizej żeby sie dowiedzieć
Bo w tej ciazy bardzo szybko mi czas leci dopiero co mialam pozytywny test ,a juz 11 tydzien leci.
Niewiem czy znacie i czy mozna na dziewczynke:
Oszukance
Pieczarki
Filet z kurczaka
Papryka czerwona ser żółty
Papryke i pieczarki drobno pokroic,kurczak w kostke ser starty
Wszystko razem przyprawic sol pieprz i ziola prowansalskie
Jajka maka zeby sie trzymalo i na patelnie lyzka kłaść.
Tak jak piszesz ja w pierwszej i drugiej ciazy wszystko prawie inaczej i dwa chlopaki.
Ale juz coraz blizej żeby sie dowiedzieć
Bo w tej ciazy bardzo szybko mi czas leci dopiero co mialam pozytywny test ,a juz 11 tydzien leci.
Niewiem czy znacie i czy mozna na dziewczynke:
Oszukance
Pieczarki
Filet z kurczaka
Papryka czerwona ser żółty
Papryke i pieczarki drobno pokroic,kurczak w kostke ser starty
Wszystko razem przyprawic sol pieprz i ziola prowansalskie
Jajka maka zeby sie trzymalo i na patelnie lyzka kłaść.
małe liski
Kevinka bardzo podobne kotlety robi moja mama tylko w ubozszej wersji - sam kurczak i ser ale pieczarki chyba ok. Już niedługo będziemy trzymać kciuki za usg - kiedy się wybierasz?
Kate na allegro - Swansona wapń i magnez w postaci cytrynianu. To dobry znak że chudniesz - raz że dieta działa a dwa spadek kilogramów sprzyja podobno poczęciu dziewczynki
Kate na allegro - Swansona wapń i magnez w postaci cytrynianu. To dobry znak że chudniesz - raz że dieta działa a dwa spadek kilogramów sprzyja podobno poczęciu dziewczynki
małe liski
Kate ty jesteś bardzo szczuplutka tak więc nawet nie ma z czego chudnąć lecę z dziećmi na spacer, chociaż pogoda "smętna". Z Now foods są lepsze preparaty niż od Swansona?
Wróciłam!
Dzień dobry Wszystkim!
Wiecie, jak mi brakowało naszego forum? no maskara po prostu....
Nie nadrobię niestety, więc będę próbować wdrożyć się na bieżąco
Małe liski, już po staraniach widzę. trzymam kciuki Celowałaś w o+12?
Ja nie wiem jaką strategię zastosować, teoretycznie kolejny cykl będzie tym pierwszym...Do gin mam dopiero na 17 lipca, to będzie 18 dc, więc na clomid lub inne cuś będzie za późno. Jeśli zdecyduje się na jakieś wspomaganie, to wyjdzie, że pierwszy wspomagany cykl będzie tym starankowym, a nie wiem czy jest to do końca dobre rozwiązanie.
Jakie powinno być pH M żeby było dziewczynkowo?
Miłego dnia i buziaki
Dzień dobry Wszystkim!
Wiecie, jak mi brakowało naszego forum? no maskara po prostu....
Nie nadrobię niestety, więc będę próbować wdrożyć się na bieżąco
Małe liski, już po staraniach widzę. trzymam kciuki Celowałaś w o+12?
Ja nie wiem jaką strategię zastosować, teoretycznie kolejny cykl będzie tym pierwszym...Do gin mam dopiero na 17 lipca, to będzie 18 dc, więc na clomid lub inne cuś będzie za późno. Jeśli zdecyduje się na jakieś wspomaganie, to wyjdzie, że pierwszy wspomagany cykl będzie tym starankowym, a nie wiem czy jest to do końca dobre rozwiązanie.
Jakie powinno być pH M żeby było dziewczynkowo?
Miłego dnia i buziaki
reklama
Podziel się: