reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Milla GRATULACJE :))) i trzymam kciuki za córcie, niech dołączy teraz do twoich chłopców
Piranha Vivienka piękne córcie macie do schrupania, do wycałowania
Roszpunka zrobiłam przed chwilą test owu innej marki, został mi jeszcze z UK ale wyszła testowa bledsza kreska. Brzuch pobolewa cały czas, czuję takie rozpulchnienie o którym piszesz :) jutro spróbuję zatestować 10tką

trzymam kciuki za staraczki i za zaciążone :)

Maleliski,mysle,ze przeczucie nas nie myli.ale czekamy do jutra ;-)

Milla,wielkie gratulacje :-) nudnej ciazy i malej ksiezniczki :-)

Kolezanka mi oznajmila,ze tez bedzie miec corke,eh...

Milla super! Gratulacje :-)
Male liski chyba mozna powoli Tobie tez kochana gratuliwac skoro widac druga kreseczke i to tak szybki bo 8 dni po owulacji ;-) a czym sie zakwaszalas ze udalo Ci sie nie wybic wszystkich plemnikow ;-)?

Milla21 - Gratulacje!!!!
oby szczęśliwie do samego końca!!

U mnie wczoraj o 20-stej ból prawego jajnika, czy to oznaka ze jajeczko sie uwolniło? o 9 rano było przytulanie, nie wiem czy dobrze, nie jestem dobra w tym całym planowaniu, na teście dwie takie same kreseczki wiec owulacja musiała być, nie wiem tylko jak z tą metodą O+12 ...
miłego dnia i jeszcze raz gratki dla szczęśliwej zaciążonej :tak::tak:

hej hej :)))

milla hah no nie gadaj !!! :-):-):-D:-D ale super !! I cykl i juz trafione :D Gratulacje kochana , rosnijcie zdrowo :* !!

piranha jak tam pierwsza noc z kociastym u boku :D ?? dal pospac :p ?

aljul no tak eh, bardzoe nieciekawie sie dzieje, mam nadzieje, ze jakos to wszystko sie mimo wszystko ulozy bo szkoda mi tej pracy a po drugie jak tak dalej pojdzie to na prawde zwariuje :baffled:

maggie co u Ciebie kochana ?? nic nie piszesz ostatnio ? staranka ruszaja w lipcu jak pisalas wczesniej czy cos sie zmienilo ? :)

Airfix, Katriina, gdusia_ , Annette , poniewaz zwolnilo sie troszke miejsca w tabeli, robie juz terminy wrzesniowych @, wiec jesli ruszacie ze starankami w sierpniu, mozecie mi juz podawac daty teoretycznych @ :):) bedziemy zmieniac na biezaco jak cos :)* A ktore nie wiedza, ale zaczynaja staranka prosze o info to po prostu na razie wrzuce Was bez terminu :)

Ostatnia edycja:
Nuuusia witaj ! w sumie nie odzywalam się bo jakoś tak miałam gorsze dni ostatnio, a teraz juz ok. Jestem przeziębiona.
W dodatku u mnie nic się nie dzieje. Przez ostatnie tygodnie szukaliśmy jakichś wakacji i chyba za dwa tygodnie w końcu polecimy do tunezji. Mam nadzieję że moje staranka będą w lipcu na wakacjach, bo ostatnio coś się z mężem kłócimy. Ale może właśnie potrzebny jest nam odpoczynek od codzienności. Zwłaszcza że ja ostatnio często jestem sama z małym w domu bo m. jest dużo w pracy
Jak wyliczę to podam Ci dokładnie datę sierpniowej @

Ola tak jak Piranha radziła, teraz utrzymuj ph na poziomie poniżej 4,5
Piranhu jak Nono i dzieci :)?
Elle jutro testuję rano, zobaczymy czy Ktoś we mnie zamieszkał:), kupiłam przed chwilą też testy owu w razie starań w kolejnym cyklu i oczywiście nie wytrzymałam i wykorzystałam jeden test, ale kreska nadal ciut bledsza od kontrolnej, czyli test negatywny..? dwa dni temu była mocniejsza. Elle zrobiłam tuż przed staraniami irygacje z roztworu z cytryny, miałam ph 4 albo mniej, zaraz po pierwszej próbie 1 ml tego samego roztworu, potem replens (i nie używałam go płytko :), potem zaszaleliśmy drugi raz, bo mąż bardzo długo czekał na te starania ;)) wstrzymywaliśmy się prawie 14 dni i znów replens. Utrzymywałam niskie ph do wieczora

P6290033.jpg

Załączniki

• P6290033.jpg
    P6290033.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 40
jesli w danej rodzinie z reguły rodzą się mono czyli same baby, albo sami faceci to raczej w nastepnych pokoleniach będzie tak samo, a jaka płeć, to wierzcie mi cokolwiek będziecie jeść czy robić to i tak będzie co ma być
moja mama mówiła, że na początku cyklu to dziewczynka, a potem chłopak

reklama
Male liski widzisz zle doczytalam bo myslalam ze na tescie ciazowym jest druga kreska ;-) ale owulacyjny wychodzi Ci pozytywny wiec cos jest na rzeczy :-) koniecznie jutro zatestuj 10ml. na pewno jakis iksik przezyl z tych dwoch prob ;-) trzymam mocno kciuki :tak:

Do góry