Justi_ Skad ja znam te głupie gadki M
Oni mysla ze ciaza latem to jest szczyt marzen kobiety
Niech sobie sam łazi w ciazy latem
obwiaz go w upał bandazem zeby nie mogl oddechu za głebokiego wziasc, uwiarz cieżar ze 20kg u brzucha, po 15kg na kazdej nodze i wlewaj w niego co godzine z 2 litry wody zeby sikac mu sie chcialo czesciej niz co pol godziny ...wtedy niech sie postawi na miejscu kobiety
Ja tez powiedzialam , starania do pazdziernika bo ja dalej nie dam rady chodzic w ciazy. Justi ten ostatni test wyglada bardzo owulacyjnie
Elle87 Kciuki za staranka
Lili81 Tyle ze chela mg b6 to jest za mała dawka , musiałabys łykac 12 tabl, a i tak wchlananie mniejsze nic z cytrynianu
Ja się morodowałam z biegunkami , i myslalam ze po cytrynianie wapnia, a okazalo sie ze dostalam nietolerancji laktozy. I rewolucje pojawiaja sie u mnie i u meża po cytrynianie...ale juz wiem co robic zeby do tego nie odpuscic- My nie mozemy go brac rano, bez sniadania odpada, po sniadaniu tez..nie moge popijac muszynianka, ani inna woda magnezowo-wapniowa, a najgorszy mix wychodzi jak z prózniactwa popije dwoma łykami pepsi, zaraz po łyknieciu wapnia musze rzuc gume mietowa
u mnie rewolucji nie ma jak biore wapn kolo południa lub zaraz po południu i wieczorem. Musisz sprawdzic na sobie
daria0607 Ale cudności z Natanka
W ogóle masz cudne dzieci
Co do Natanka, ja duzo czytalam o tym napieciu miesniowym, bo moj maly mial duzo objawow podobnych do tego, ale w koncu neurolog stwierdzila ze jego objawy sa zwiazane z czym innym, głownie z tym ze nie sypia i sie złosci..ale wracajac do Natanka i tych artykulow ktore czytałam- to głownie przez rehabilitacje dzieci szybko wracały do zdrówka
Moze byc tak ze kolo 1 r.z juz nie bedzie sladu napiecia miesniowego. U znajomych dziewczynka znow kołnierz miała na szyji bo sie wyginała w jedna strone i tez miala stwierdzone napiecie miesniowe i wiem ze do 2 r.z trwała rehabilitacja i Dominisia hasa jak rowieśnicy , a ma juz 4 latka
Piranha Dobre, dobre to podejście
Trza wypróbować
Choc mowie..ten ginek to taki ze wyglada jakby nigdy gołej baby nie widział hahah ja mam wrazenie ze On sie wstydzi pacjentek
)) Gosciu kolo 50-tki
ola652 U mnie w ciagu roku sa takie nawet i 3 cykle bez owulacji
Dorcia !!! Ty łobuzie
)) Kurcze łzy mi się w oczach pojawiły
Pewnie że zaciskam kciuki
male liski Oby plamienie opuściło Cie na dobre
Teraz czekamy na dobre wieści w postaci dwóch kreseczek, a potem juz na formalność - " Mam córkę"