hej hej
U mnie nie dosc ze poniedzialek, to dzis z rana zawital @ co mnie cieszy, kurcze cykl trwal 30 dni wiec wow !! chyba wracam do zywych ze tak powiem :-) i przede wszystkim cykle zaczynaja sie regulowac ( odpukac ). Teraz tylko zastanawiam sie czy histeroskopia nie wypadnie w dniach kolejnej @...wtedy bede musiala przelozyc, bo gin pytal tez o to, ale myslalam, ze z racji ostatnich dlugich cykli na pewno jeszcze bede przed.
justi my jeszcze przed slubem, planujemy za dwa lata, ale planowac konkretnie zaczniemy na poczatku przyszlego roku. Po sobocie na prawde bardzo bym chciala wreszcie doczekac tego dnia
kate.. oj nie dalo sie hehe, pysznosci bylo na prawde wiele, w dodatku byly az trzy cieple kolacje, ostatnia po 1 w nocy ( pierozki z ciasta francuskiego, krokiety z miesem i barszczyk ) takze jadlam do upadlego, i wczoraj cwiczylam podwojnie
małe liski maja
teraz a marcu konczyl rok - Filip
przekochane dzieciatko, a do Marcina strasznie podobny
Oni ogolnie sa swietna para, zaczynajac od wzrostu heh, bo Marcin ma prawie 2m, a Aneta kolo 180cm takze maly pewnie tez wyrosnie na sporego mezczyzne :-)
Ania_g oczywiscie ze mozesz !! zostawilam Cie, przenioslam ze starankami na 2015 rok i czekamy spokojnie :* !!
Katriina powiem ci, ze mi sie lezka zakrecila jak ogladalam ten filmik, zarowno na pierwszym jak i za drugim razem. Rozczulaja mnie takie rzeczy, zwlaszcza jak zobaczylam Filipka ( ich synusia )
Slub tak, byl 21.06 :-) Co do mojej diety, pisalam ostatnio dokladnie co robie,tez mialam z tym problem i to duzy bo ciazgle zaczynalam ale efektow zadnych :/
W koncu powiedzialam dosc, i postanowilam sie wziasc za siebie. Zaczelam cwiczyc, ale nie z zadna Chodakowska, bo ona dla mnie kompletnie przereklamowana, poza tym cwiczenia sa sztywne i na jedno kopyto jak dla mnie, cwicze codziennie z MelB naprzemiennie 10minut abs/10minut posladki/10 minut ramiona nastepnego dnia 10minut plaski brzuch/10 minut posladki/10 minut klatka piersiowa i plecy, w piatki robie 15minutowy trening cardio a potem znowu naprzemiennie. Do tego oczywiscie ograniczylam jedzenie pewnych produktow,slodycze do minimum, olej slonecznikowy zastapilam rzepakowym lub oliwa z oliwek, makron i chleb z bialego na ciemny, pelnoziarnisty, odstawilam slodkie soki owocowe, ucze sie pic wode ( choc jednak nadal czesto pije smakowa ), mleko 1,5% lub calkiem odtluszczone, no i staram sie jesc 4 mniejsze posilki dziennie, 5 u mnie nie da rady. Sniadanie to czesto musli blonnikowe z owocami, potem drugie sniadanie - ostatnio robie koktajle z owocow sezonowych najczesciej truskawki/banany/brzoskwinie, obiad jem normalnie ale w mniejszej porcji, staram sie ziemniaki zastapic warzywami, kolacja - jogurt naturalny odtluszczony bez cukru, z owocami + troche migdalow, rodzynek, czasem dodaje troche otrebow. Jedzenie na prawde nieskomplikowane wiem ze do prawdziwej diety jeszcze wiele mi brakuje, ale nie chce rygorystycznie zmieniac calego swojego zycia, bo potem to tylko krok do efektu jojo - nie bede przeciez tak jesc do konca. Ale efekty sa, i czuje sie znacznie lepiej
piranha kochana kiedy dajemy pierwsze serducho w tym cyklu ? 6dc ?
kiedy dokladnie jedziesz po Nono ??
Lece dziewczynki, musze jeszcze ogarnac dom i zbieram sie do pracy
Starających się : 12
Oczekujących na staranka : 7
CZERWIEC 2014 :
Matik2012 - termin @ 23.06 ( 14 cykl starań )
milla - termin @ 24.06 ( 1 cykl starań )
LIPIEC 2014 :
małe liski - termin @ 04.07 ( 1 cykl starań )
Roszpunka - termin @ 07.07 ( 2 cykl starań )
lilly78 - termin @ 07.07 ( 1 cykl starań )
Justi - termin @ 09.07 ( 1 cykl starań )
Elle87 - termin @ 13.07 ( 3 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 23.07 ( 14 cykl starań )
ilaczek - termin @ .07 ( 2 cykl starań )
Vivienka - termin @ .07 ( 2 cykl starań )
SIERPIEŃ 2014 :
maggie2205 - termin @ .08 ( 1cykl starań )
Dorcia - termin @ .08 ( 1cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
anias2 - ( czerwiec 2014 ) ??
gdusia_ ( sierpień 2014 )
Annette ( sierpień 2014 )
Airfix ( sierpień 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Katriina ( sierpień 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )