reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuska kochana wpisz mnie na 13.07 z @
Male liski fajnie że już jesteście po i dobrze że tym razem czułaś ból owulacyjny bo było Ci łatwiej odliczyć te 12 godz ;-) owulka była u Ciebie 12godz od piku? dziś rano działaliście? trzymam mocno kciuki :tak: ja też w tym miesiącu chcę spróbować tylko metody 0+12

reklama
Hej Laseczki

Male liski
mega kciuki zeby udalo sie z rozowa kiecka :-) milego odpoczynku

Gdusia Tobie tez milwgo wyjazdu i wypoczynku zycze :-)

Piranhu wiem.ze sa chwile zwątpienia ale zobaczysz ile radości wniesie kotek do domu :-)

Nuuska wolne dzisiaj? :-)

Airfix to masz malego fryzjera i styliste w domu :-) super

My wczoraj juz sie przeprowadzilismy i pierwsza noc ns nowym byla :-) jeszcze pare drobnych rzeczy zostalo tam a teraz weacamy ze Słupska bo bylismy odebrac meble

Milej soboty

Anna25 przyznam że to moja pierwsza przygoda z jakimkolwiek forum;-)
Tutaj znajdziesz wytyczne co do planowania córci (różowa czcionka):
https://www.babyboom.pl/forum/stara...c-dziewczynka-1147/index4195.html#post8210389

małe liski
trzymam mocno &&&&&& za różowe sukienusie

Zakręciu jak się spało w swoim mieszkanku? A pamiętasz co Ci się śniło...bo podobno to co śni nam się na nowym miejscu lubi się spełniać:tak:
Oby to były piękne sny:tak:

Miłego dnia dla wszystkich

małe liski super że tak łatwo poszło z rozpoznaniem owu i zbiciem ph. U mnie na pewno tak łatwo nie pójdzie. Trzymam kciuki za dziewczynkę :) Teraz czekam na @ i w lipcu działamy jak już będę wiedziała mniej więcej termin lipcowej @ to też poproszę o dopisanie do listy :D

male liski Kciuki zaciśniete ;))

gdusia Udanego wypoczynku :)

zakrecona Ale to musi być wspaniałe uczucie- pierwsza noc w swoim mieszkanku :) Teraz moze byc tylko lepiej :)

mar-chew I jak ?? ;) Jak ten masaż nie pomaga to moze koktajl położnych? ;-);-)

Ja jakąś nie moc czuje....najchętniej bym pospała sobie... pogadam przez tel i chyba o 20-tej dziś znów spać będę :) Pracowite ostatnio mam dwa dni, dosc ze za swoimi sprawami latam to jeszcze ciagle ktos przychodzi...a to zeby sie doradzic, a to zeby pozew o alimenty napisac, a to zeby wypełnic znow jakies papiery i tak mi schodzic nad czyimiś sprawami..

hej hej dziewczynki :):)

zakrecia tak wolne wczoraj mialam kochana, ale my wczoraj bylismy na slubie tych znajomych :happy2:Cos pieknego, na prawde, oprawa, jedzenie i sama atmosfera pierwsza klasa. Gdyby tylko wodzirej byl bardziej rozgarniety i puszczal lepsza muzyke to byloby lepiej bo przy tej to malo kto chcial sie bawic, ale ogolnie bylo na prawde fajnie, rozmarzylam sie ;-)
Tu masz krotki filmik z ich wesela gdybys chciala zobaczyc - na prawde super zmontowany, mozna sie wzruszyc :happy2: Aneta i Marcin - clip w dniu wesela - YouTube pewnie potem bedzie tego wiecej + zdjecia :)
A jak u Ciebie w domku minela kolejna noc ? :D

gdusia nie martw sie kochana trzymam kciuki by staranka zaczely sie zgodnie z Twoim wczesniejszym planem :blink:zobaczysz ze tak bedzie :*

kate.. oki nie wpisuje na razie. A co do wagi, to chyba nie ma sensu wazyc sie czesciej, bo nie zauwaze tej roznicy tak jak zauwazylabym ja po tygodniu czy dwoch. Choc nie wiem jak bedzie teraz, bo wczoraj na weselu poszlalam z jedzeniem ale nie dalo rady inaczej - bylo tego tyle, ze az sama geba sie smiala do jedzenia :wściekła/y:

marchewka widzialam, ze pisalas ze czop odszedl ???? super niech wreszcie sie ruszy malenstwo na swiat :D !!!! trzymam mocno &&&&&& kochana :-)

attachment.php

Starających się : 12
Oczekujących na staranka : 7

CZERWIEC 2014 :

Matik2012 - termin @ 23.06 ( 14 cykl starań )
milla - termin @ 24.06 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 25.06 ( 13 cykl starań )

LIPIEC 2014 :

małe liski - termin @ 04.07 ( 1 cykl starań )
Roszpunka - termin @ 07.07 ( 2 cykl starań )
lilly78 - termin @ 07.07 ( 1 cykl starań )
Justi - termin @ 09.07 ( 1 cykl starań )
Elle87 - termin @ 13.07 ( 3 cykl starań )
ilaczek - termin @ .07 ( 2 cykl starań )

Vivienka - termin @ .07 ( 2 cykl starań )

SIERPIEŃ 2014 :

maggie2205 - termin @ .08 ( 1cykl starań )
Dorcia - termin @ .08 ( 1cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

anias2 - ( czerwiec 2014 ) ??
gdusia_ ( sierpień 2014 )
Annette ( sierpień 2014 )
Airfix ( sierpień 2014 )

kate.. (lato 2014 )

Katriina ( sierpień 2014 )

ania_g21 ( wiosna 2015 )

Ostatnia edycja:
witam :)

Aljul
bylismy tak zmeczeni ze nie pamietamy :)

Marchew jeszcze Gabrys nie chce wyjsc ;) ja urodzona w niedziele i z lenia nic nie mam Raczej trudno mi na tylku usiedziec i odpoczac zawsze cos robie :)

Nuuska filmik obejrze jutro w pracy bo na komorce nie chce odtworzyc :( fajnie ze sie wybawiliscie Trzymam kciuki zeby w pracy bylo lepiej i oczywiscie za Pascalka tez trzymam caly czas

Wczoraj byla mini parapetowka :) wpadlo kilku znajomch ktorzy pomagali przy przeprowadzce Pokoj zaczyna juz nabierac blasku Moj K wlasnie skreca meble :) jak juz bedzie zrobiony to wrzuce zdjecia

milego wieczoru Lece zrobic salatke owocowa :)

reklama
Cześć dziewczynki :tak:

no i po długim weekendzie .... szkoda, że tak szybko zleciało. Jutro znowu do pracy :-(

Małe liski - kciuki mocno zaciskam za różową sukieneczkę &&&&&

Gdusia - udanego wypoczynku ! Relaksuj się ile wlezie :-)

Zakręcona - ale to miłe uczucie wprowadzić się do nowego mieszkanka :-D a co Ci się śniło pierwszej nocy - podobno się sprawdzi ;-)

Marchew - i jak tam? Masaż szyjki pomógł?

Nuuuśka - jak ja dawno nie byłam na weselu. U nas znajomi już jakiś czas temu się pobierali, a w rodzinie normalnie posucha ;-) wzruszyłam się tym teledyskiem :tak: czyli znajomi mieli ślub 21 czerwca? tak jak my :-D wczoraj mieliśmy 6 rocznicę ślubu.
Cieszę się, że masz już wyznaczony termin histeroskopii - wszystko się wyjaśni i będziecie mogli wrócić do staranek :-) masz 173 cm? to dokładnie tak jak ja :tak: w jaki sposób "zrzucasz" kg? Jesteś na diecie czy też jakoś ćwiczysz? Ja w sumie nie mam problemu z kg, ale chciałabym zamienić tłuszczyk na mięśnie - próbuję co drugi dzień biegać bądź jeździć na rowerze (już prawie 1,5 miesiąca) ale póki co jakiegoś ekstra rezultatu nie widzę. Jem mniej, bo stosuję dietę dziewczynkową i co? Efektu brak :baffled: A co do moich staranek - to chciałabym zacząć w sierpniu - zobaczymy czy się uda?

Airfix - ja też mam od kilku dni takie wahania ciśnienia, że najchętniej poszłabym spać (o każdej porze i w każdym miejscu) ;-) Ty się zajmujesz poradnictwem prawnym zawodowo czy pomagasz tym ludziom z dobroci serca?

Piranha - kciuki za pracę męża - oby się szybko ułożyło !!!

Ana25 - witaj :-)

Udanego wieczoru!

Ostatnia edycja:
Do góry