Cześć dziewczynki
no i po długim weekendzie .... szkoda, że tak szybko zleciało. Jutro znowu do pracy :-(
Małe liski - kciuki mocno zaciskam za różową sukieneczkę &&&&&
Gdusia - udanego wypoczynku ! Relaksuj się ile wlezie :-)
Zakręcona - ale to miłe uczucie wprowadzić się do nowego mieszkanka
a co Ci się śniło pierwszej nocy - podobno się sprawdzi ;-)
Marchew - i jak tam? Masaż szyjki pomógł?
Nuuuśka - jak ja dawno nie byłam na weselu. U nas znajomi już jakiś czas temu się pobierali, a w rodzinie normalnie posucha ;-) wzruszyłam się tym teledyskiem
czyli znajomi mieli ślub 21 czerwca? tak jak my
wczoraj mieliśmy 6 rocznicę ślubu.
Cieszę się, że masz już wyznaczony termin histeroskopii - wszystko się wyjaśni i będziecie mogli wrócić do staranek :-) masz 173 cm? to dokładnie tak jak ja
w jaki sposób "zrzucasz" kg? Jesteś na diecie czy też jakoś ćwiczysz? Ja w sumie nie mam problemu z kg, ale chciałabym zamienić tłuszczyk na mięśnie - próbuję co drugi dzień biegać bądź jeździć na rowerze (już prawie 1,5 miesiąca) ale póki co jakiegoś ekstra rezultatu nie widzę. Jem mniej, bo stosuję dietę dziewczynkową i co? Efektu brak
A co do moich staranek - to chciałabym zacząć w sierpniu - zobaczymy czy się uda?
Airfix - ja też mam od kilku dni takie wahania ciśnienia, że najchętniej poszłabym spać (o każdej porze i w każdym miejscu) ;-) Ty się zajmujesz poradnictwem prawnym zawodowo czy pomagasz tym ludziom z dobroci serca?
Piranha - kciuki za pracę męża - oby się szybko ułożyło !!!
Ana25 - witaj :-)
Udanego wieczoru!