reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam sie o poranku :-)
Ja juz z m w drodze do lekarza,znowu :baffled: staramy sie o intensywna rehabilitacje na te jego nieszczesne plecy :/

A to moje testy z wczoraj i dzis rano

pierwsze dwa od góry z dzisiaj z godz 4 i 6:30 ten o 6:30 z drugiego susiania, ale ogolnie dzis krótka noc takze chyba wszystkie sie licza ;)
mysle ze dzis w obiad powinien byc pik ;)

piranho tak właśnie zrobie,jak sie nie myle to owu tuz tuz bo dzis juz kreska pikowa wyrazniejsza ale jeszcze nie ciemniejsza od testowej.Ale najprawdopodobniej jutro rano staranka oczywiscie jak dzis pik sie pojawi

maran dziekuje :*

marchew moze to cisza przed burza i dzis sie zacznie akcja. Ja ci zycze zebys donosila do niedzili albo poniedziałku.
Ja chciałam zeby corcia urodzila sie we wrześniu a moja ksiezniczka stwierdzila ze wyjdzie o 2:30 pierwszego października:-D:-D:-) moj kochany uparciuszek

airfix a wiec z całego serca zycze ci podwójnego szczęścia ♡♡

male liski jak tam twoj pik juz się pojawił?

Co do dzieci urodzonych w niedziele i to ze sa leniwe to pewnie jak ze wszystkim ze sprawdza sie 50 na 50 ;)

Życzę miłego dzionka:-D

Ostatnia edycja:
u mnie piku jeszcze nie ma :) w poprzednich dwóch miesiącach na tym etapie już bym miała owu :) a teraz druga kreska na teście nie ciemnieje - czyli u mnie będą jakieś cyrki w tym cyklu:)? na razie spokojnie czekam - byłam na początku tygodnia na usg, pęcherzyk rósł ładnie, miał 15 mm, według lekarza owu powinna być dziś lub jutro. oby! bo już zaczynam łapać małego stresa że może coś jest nie halo w tym miesiącu. Plan ustalony, jeszcze muszę sprawdzić ph roztworu, upewnić się czy jest ok...różowa sukieneczka w kwiaty pod materacem schowana ;) tak wiec czekamy.

Staraczki kciuki za was zaciskam!

Kate nie sprawdzaliśmy hormonów przed lukrecją, ale moim zdaniem na pewno obniżyła u m. testosteron

witam
ale u nas sie dzisiaj ochłodziło, kurtki trzeba zakładać
a wczoraj w stroju kąpielowym chodziłam takie ciepło było

Ostatnia edycja:
Kochane! Chciałam się pożegnać. Jedziemy z M na urlop. Będę dopiero w niedziele w przyszłym tygodniu.
Pewnie nie nadrobię całego tygodnia, ale wrócę na pewno!
Zaciskam kciuki za Wszystkie Staraczki.
Marchewko, a Ty będziesz już wtedy tulić już swoje Maleństwo :)) Cudownych wspólnych chwil życzę :*

Buziaki!!

Anna, witaj, fajnie gdybyś została na forum, wiele osób się wita a potem przepada jak kamień w wodę, będę mocno trzymać kciuki za to by kolejny suwaczek był różowy :-).
bardzo dziękuję:tak:
Anna25 Witaj:-)
Mamy w bardzo podobnym wieku synków i też marzę o różowych sukieneczkach
no faktycznie, nasze chłopaczki w podobnym wieku, aż dziwne że nie spotkałyśmy się na innych wątkach;-)
Anna25 Witaj :) Zostajesz z nami ?? ;)

no pewnie, że zostaję:-)

i proszę o dopisanie mnie na staranka od jesieni 2014:tak:
a teraz proszę o rady co i jak żeby nam wyszło:sorry2::rofl2:
od razu piszę, że z uwagi na moją dwójeczkę i pracę nie jestem codziennie na forum, ale miło mi będzie jeśli będziecie pamiętać, że tu jestem. Postaram się w miarę regularnie udzielać
miłego dzionka

reklama
Anna25 witaj :)! ja również jestem mamą dwóch chłopców:)

my już po :) wczoraj w południe był pik LH, a wieczorem ból owu - ból z lewego jajnika promieniował aż na krzyż i do uda :)) całkiem mocny chociaż krótki. odliczyłam 12 godzin i zadziałaliśmy, ale zakwasiłam się przed tak mocno że chyba nie dałam szansy plemnikom. Plusem jest to że antybiotyk nie wpłynął na ph męża - zaraz po starankach było 7 i bardzo łatwo od razu zbiłam do 4. Wyjeżdżamy za chwilę, jeszcze skorzystamy z końcówki długiego weekendu, będę w poniedziałek. Miłej soboty i niedzieli

Staraczki jak u was?

Do góry