hej hej dziewczynki :***
lily ale powiedz mi kochana czy staracie sie juz w czerwcu czy w lipcu zaczniecie ? Bo jesli zaczynacie w lipcu to mozesz mi podac taka wstepna ale sierpniowa @
Termin histeroskopii mam na 28-go lipca, na poczatku myslalam, ze to bedzie w trybie jednodniowym bo tak tez mowil ginek, ale okazalo sie, ze pobyt w szpitalu bedzie dwudniowy, we wtorek 29-go bede miec zabieg i po zaraz do domu, gin mowil ze wtedy ma dyzur wiec sam osobiscie zrobi mi histero :-)ciesze sie, bo to jednak o polowe mniej stresu,jego juz w miare znam a tak to znowu trza by bylo przed obcym chlopem nogi rozkladac
kate.. powiem ale w poniedzialek ok ?? bo zawsze waze sie po tygodniu, w tym tygodniu po wazeniu nic nie spadlo, ale nic nie przybralam bo weekendzie na wsi, w poniedzialek waga pokazywala i -3.5kg. mam nadzieje ze w tym tygodniu uda mi sie dojsc do -4,5kg
Teraz zauwazylam, ze Ty tez juz niedlugo chyba staranka kochana ? wpisywac Cie juz na liste ?
piranha juz w przyszlym tygodniu ?? ale superasnie !
wierze kochana ze wszystko sie dobrze ulozy, ja wczoraj odpukac dostalam wreszcie wyplate, nie wiem jak bedzie w kolejnym miesiacu ale mam nadzieje, ze jesli komornik odblokowal im te konta to juz odblokowane pozostana i obejdzie sie bez takich sytuacji.
Odpoczelismy na pewno, szkoda ze tak krotko, i ze jednak pogoda nie dopisala,mialam nadzieje, troche dupsko na sloncu poopalac
Z histero ciesze sie strasznie, bo juz znowu krok w przod, licze ze po badaniu gin obierze punkt dzialania, moze leki stymulujace ( mam nadzieje ) i z Twoja pomoca wrocimy do gry
Poki co od kolejnego cyklu wracam z suplementacja Ł. bo tez zrobil sibie przerwe, ja niby nie biore nic, ale jednak biore np Linea ( preparat wspomagajadzy przemiane materii ), ktora to zawiera miedzy innymi zielona herbate, L-karnityne, wiec mala suplementacje ale mam
A co do Nono..ja mysle, ze nie mozna wszystkiego tak do konca kochana planowac, pewnie gdybym ja to robila nie mialabym ani jednego, bo zawsze cos bylo nie tak. Kiedy wzielam Desperada nie mialam jeszcze pracy, ale po prostu powiedzialam sobie, ze nie zostawie kociaka na zmarnowanie bo serce by mi peklo. To chyba troche tak jak z dzieckiem prawda ? Zawsze mozna powiedziec i znalesc choc jeden powod dla ktorego to niewlasciwy moment, ale lata leca, a my zycie mamy tylko jedno wiec kochana bierz pod pache Nono i cieszcie sie nowym domownikiem a reszta na pewno sie ulozy predzej czy pozniej
Jesli moge Cie prosic, napisz na grupie, badz mi w sms-ku co u kiryy.
Anna witaj i powodzenia w starankach o piekna rozowa sukieneczke
wierze ze z pomoca paru osob tu obecnych na pewno szybko sie powiada
zakrecia chyba doszlam do takiego punktu, ze sama zle sie ze soba czulam. Wiem, ze mozna powiedziec, ze gruba wcale nie bylam. Startowalam z waga 72kg przy wzroscie 173cm. Co dla mnie jest na prawde wysoka waga, bo nigdy w zyciu tyle nie wazylam i tak zle sie nie czulam. Mysle, ze jak dojde do 65kg to juz bedzie moj sukces i kolejny power do dalszej pracy, na razie robie wszystko zeby zbic ta reszte ktora zostala. Przez ostatni rok zylam tylko starankami, zpominajac chyba troszke o samej sobie, o swoim zdrowiu i wygladzie, a przeciesz szczesliwa i zadbana mamusia to szczesliwe dziecko
Po wakacjach czeka mnie operacja kolana, wreszcie sie zebralam, od roku mam torbiel w kolanie, ubytki w lekotce ktore wyszly w tomografii, raz na czas strasznie mi to doskwiera bo przy wiekszym wysilku nie bardzo moge chodzic na ta jedna noge. A przeciez jak juz sie uda zafasolkowac, to kg przybedzie i moze byc gorzej. Takze wzielam sie za siebie chyba w kazdym calu ;-)A jak Ty sie czujesz w ogole ???
Katriinna, ania_g, gdusia a jak u Was kochane ze starankami ? Czy wiecie juz kiedy zaczynacie ?
Starających się : 12
Oczekujących na staranka : 7
CZERWIEC 2014 :
Matik2012 - termin @ 23.06 ( 14 cykl starań )
milla - termin @ 24.06 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 25.06 ( 13 cykl starań )
LIPIEC 2014 :
małe liski - termin @ 04.07 ( 1 cykl starań )
Roszpunka - termin @ 07.07 ( 2 cykl starań )
Elle87 - termin @ 07.07 ( 3 cykl starań )
lilly78 - termin @ 07.07 ( 1 cykl starań )
Justi - termin @ 09.07 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ .07 ( 2 cykl starań )
Vivienka - termin @ .07 ( 2 cykl starań )
SIERPIEŃ 2014 :
maggie2205 - termin @ .08 ( 1cykl starań )
Dorcia - termin @ .08 ( 1cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
anias2 - ( czerwiec 2014 ) ??
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Annette ( sierpień 2014 )
Airfix ( sierpień 2014 )
kate.. (lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )