reklama
zakrecona
Fanka BB :)
czesc :-)
Airfix kurcze z ciekawosci poszlam powachac tampon i nie smierdzi Moze jakies opakowanie Ci sie trafilo ach zawsze cos Oby bylo juz tylko leoiej Super ze udalo sie z roztworem
Nuuska to ladnie sie wzielas Trzymam kciuki za wage idealna :* super ze udalo sie umowic na zabieg Musi byc juz tylko lepiej i na pewno niedlugo juz bedziesz narzekac na mdlosci
Marchew to kciuki zeby Gabrys poczekal do niedzieli i szybkiego i bezproblemowego porodu
Piranhu na pewno juz niedlugo Kaja bedzie bardziej samodzielna i da Ci troszke odpoczac O to juz niedlugo koteczek bedzie z Wami
za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki i zycze spelnienia marzen Musi sie udac wkoncu z kogo bede brala przyklad za kilka lat
bylam w szkole rodzenia i zapisalam sie bede chodzila od wtorku,raz w tygodniu u mnie pakowania ciag dalszy Teraz odpoczywam a moj K pojechal tam malowac W piatek popoludniu bedziemy sie przeprowadzac w sobote musimy jeszcze do Slupska jechac po meble do agata meble bo zamawialismy i dzisiaj dotarly
milego wieczoru kochane :*
Airfix kurcze z ciekawosci poszlam powachac tampon i nie smierdzi Moze jakies opakowanie Ci sie trafilo ach zawsze cos Oby bylo juz tylko leoiej Super ze udalo sie z roztworem
Nuuska to ladnie sie wzielas Trzymam kciuki za wage idealna :* super ze udalo sie umowic na zabieg Musi byc juz tylko lepiej i na pewno niedlugo juz bedziesz narzekac na mdlosci
Marchew to kciuki zeby Gabrys poczekal do niedzieli i szybkiego i bezproblemowego porodu
Piranhu na pewno juz niedlugo Kaja bedzie bardziej samodzielna i da Ci troszke odpoczac O to juz niedlugo koteczek bedzie z Wami
za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki i zycze spelnienia marzen Musi sie udac wkoncu z kogo bede brala przyklad za kilka lat
bylam w szkole rodzenia i zapisalam sie bede chodzila od wtorku,raz w tygodniu u mnie pakowania ciag dalszy Teraz odpoczywam a moj K pojechal tam malowac W piatek popoludniu bedziemy sie przeprowadzac w sobote musimy jeszcze do Slupska jechac po meble do agata meble bo zamawialismy i dzisiaj dotarly
milego wieczoru kochane :*
Piranhu Dobrze ze chociaz chwilke znajdujesz żeby wpaść do nas I każdej z nas co nie co pomóc Synka to faktycznie wiem czemu mam - ziemniaki dosalane na talerzu aż biało Kubuś marchew-banan, czipsy i miesko mielone wieprzone, alkohol, slodkie napoje i jedzenie śmieciowe na szybko bo jak sie było w pracy za barem i w 10 innych fachach to sie jadlo co popadnie. Ale faktycznie sól, sól i sól raz jeszcze u mnie królowała.
B-100 łykam już 1,5 miesiaca. Kurcze, nie wiem czy finansowo dam rade kupic tego B-50, bo jak zwykle wszystko sie na głowe zwaliło..badania prawie 500zł mnie wyniosły, OC w aucie, we wtorek endokrynolog, a jeszcze pasków prawie nie mam no i dostałam jakiejs infekcji po zaaplikowaniu tampona z Biebronki, kupiłam juz Vitagyn C, wezme na noc, jutro czuje ze @ przyjdzie, wiec na ten czas odstawie Vitagyn C, a bede brac po @.
Progesteronu nigdy nie badałam, no i nie bardzo chcialam nawet badac w tym cyklu bo jest on jakis dziwny ,ale faktycznie wydaje mi sie za niski jak na dziewczynkę no i testosteron tez tak jak zauwazylas przydałoby sie obniżyć...tylko hmm jak? Pije jedna mięte z dwóch torebek dziennie, moze zwieksze ilość? A moze właczyc Saw Palmetto ? i do Castagnusa wracam na pewno za jakies 2 tyg, wiec moze obnizy prolaktyne podniesiona przez saw palmetto
A to b-50 mogłoby byc takie B 50 complex Paba Cholina Inositol 100kaps.Wys.0zł (4323185433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ?
zakrecona hehe dzieki że sprawdziłaś ... masakra jak sie mój odwinie z tej folijki....szczerze , nie wiem czy sie skuszę żeby kupić znów nowe opakowanie Tak bym z chęcia wzieła te tampony i im tam w tej firmie produkujacej je powkrecała miedzy nogi Na pewno by robota szybciej szła, bo uwierz ledwo siedze
aljul Ty nie strasz blizniakami bo moj dziadek od strony ojca z bliźniąt jest..i po stronie męża też dziadek albo ojciec z bliźniat jest
B-100 łykam już 1,5 miesiaca. Kurcze, nie wiem czy finansowo dam rade kupic tego B-50, bo jak zwykle wszystko sie na głowe zwaliło..badania prawie 500zł mnie wyniosły, OC w aucie, we wtorek endokrynolog, a jeszcze pasków prawie nie mam no i dostałam jakiejs infekcji po zaaplikowaniu tampona z Biebronki, kupiłam juz Vitagyn C, wezme na noc, jutro czuje ze @ przyjdzie, wiec na ten czas odstawie Vitagyn C, a bede brac po @.
Progesteronu nigdy nie badałam, no i nie bardzo chcialam nawet badac w tym cyklu bo jest on jakis dziwny ,ale faktycznie wydaje mi sie za niski jak na dziewczynkę no i testosteron tez tak jak zauwazylas przydałoby sie obniżyć...tylko hmm jak? Pije jedna mięte z dwóch torebek dziennie, moze zwieksze ilość? A moze właczyc Saw Palmetto ? i do Castagnusa wracam na pewno za jakies 2 tyg, wiec moze obnizy prolaktyne podniesiona przez saw palmetto
A to b-50 mogłoby byc takie B 50 complex Paba Cholina Inositol 100kaps.Wys.0zł (4323185433) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ?
zakrecona hehe dzieki że sprawdziłaś ... masakra jak sie mój odwinie z tej folijki....szczerze , nie wiem czy sie skuszę żeby kupić znów nowe opakowanie Tak bym z chęcia wzieła te tampony i im tam w tej firmie produkujacej je powkrecała miedzy nogi Na pewno by robota szybciej szła, bo uwierz ledwo siedze
aljul Ty nie strasz blizniakami bo moj dziadek od strony ojca z bliźniąt jest..i po stronie męża też dziadek albo ojciec z bliźniat jest
Ostatnia edycja:
zakrecona
Airfix ja bym Ci mogla wyslac paski tylko nie wiem gdzie sa jutro spr w nowym mieszkanku i jak znajde to ci wysle :* oby infekcja szybko minela Co do soli ti ja juz przeszlo 10 lat prawie nie uzywam soli Jedynie troche do ziemniakow Ogolnie bardzo kalo w kuchni idzie u mnie soli Dorzucam ziola i jest ok Wiec ja to bede tutaj wyjatkiem : bo nabial i jogurty zawsze u mnie szly w duzych ilosciach Chipsow i fast foodow nie jadam i gazowanych napoji nie pije Woda niegazowana litrami i zadnych slodzonych herbat i kawy wszystko gorzkie
Zakrecona Ty po prostu dostałaś wyjątkowy dar w postaci synusia Zrobiłaś absolutnie wszystko na dziewczynkę, wbrew wszystkiemu masz cudnego chłopca Dzis sie z kolezanka widzialam w 8 miesiacu i z wszystkich wrozb jej chlopiec wychodzi ( łacznie z tej z obraczki -bo ta najbardziej przeżyła ) , a lekarz mowi- córka... a ostatnio była na wizycie a lekarz zaczał sie zwracac do niej , o dziecku - On.... a Ona mowi za zamarła i po ktoryms razie mowi mu- no chyba Pan zartuje ze chłopiec? a On- niee, no dziewczynka .. hahah A ona mowi ze Jej serce staneło i od razu sobie ta wrozbe z obraczki przypomniala ze 3 chlopcow bedzie miec.. Wiec dziewczyny ja dzis podjudziły i mówią- Ty to sie tak nie ciesz, bo jeszcze do porodu jakies jajeczka moga urosnąć..a Ona mowi z taka pewnoscia siebie - Nie urosną, juz mi lekarz na potwierdzenie wydrukowal wargi sromowe hahah Ona strasznie nie chciala chłopca...i dzis mowie do meza nawet- ze kazda moja znajoma ktora tak przed ciaza wyzywa na chlopcow i to wylgaryzmy leca o płci chłopiecej, jedna to powiedziala ze odda dziecko do adopcji nawet , bo chca dziewczynki ..i je dostaja...a my jak tak marzyliśmy to nie dostalismy córki, nie mowilismy zle o chłopcach, ani nic z tych rzeczy bo wiadomo ze trzeba miec swoj rozum tez i dziecko sie Kocha nie zaleznie od płci.... Wiec moze teraz uda sie spelnic to marzenie Zobaczymy. Nabiał codzien, zero soli, alkoholu to hmm z 6 lat nie piłam..a nawet wiecej, zero miesa procz kurczaka.. oby to wystarczyło
małe liski
Airifx brak słów po prostu, jeśli chodzi o to co mówią koleżanki zachodząc w ciąże, na myśl że mogą mieć chłopca. Nie wiem...uważam że takie osoby nie powinny zostawać matkami...jest tyle dziewczyn które marzą o tym żeby być na ich miejscu, żeby po prostu zajść w ciąże i urodzić dziecko. ja rozumiem, że marzy się o dziecku danej płci i chce się zrobić wszystko żeby zwiększyć szanse - ale nie oczerniać dzieci innej płci.
Wiesz, wydaje mi się, że pieczenie i objawy infekcji są spowodowane cytryną - spróbuj z innymi tamponami ale wydaje mi się, że objawy mogą być podobne. ja używałam tych tamponów z biedronki, wpuszczałam też sobie strzykawką 1-2 ml takiego roztworu - i za każdym razem czułam pieczenie, podrażnienie, na 2, 3 dzień musiałam użyć probiotyków i dopiero wtedy wszystko wracało do normy. Ale ph miałam ok. Nadal około 5.
Jutro poeksperymentuje z twoimi proporcjami - dam znać jakie ph roztworu mi wychodzi.
Wiesz, wydaje mi się, że pieczenie i objawy infekcji są spowodowane cytryną - spróbuj z innymi tamponami ale wydaje mi się, że objawy mogą być podobne. ja używałam tych tamponów z biedronki, wpuszczałam też sobie strzykawką 1-2 ml takiego roztworu - i za każdym razem czułam pieczenie, podrażnienie, na 2, 3 dzień musiałam użyć probiotyków i dopiero wtedy wszystko wracało do normy. Ale ph miałam ok. Nadal około 5.
Jutro poeksperymentuje z twoimi proporcjami - dam znać jakie ph roztworu mi wychodzi.
lilly78
tiruriru
[SIZE=-1]Kochane, jestem i próbuję nadrobić zaległości, ale coś czuję, że ciężko będzie... ostatni tydzień nawet z telefonu nie podczytywałam naszego watku, miałam takie urwanie głowy, doszło mi trochę dodatkowej pracy, którą chętnie wzięłam, bo teraz przed wyjazdem do siostry każdy grosz się przyda ale powiem szczerze, że potrzebuję już odpoczynku i trochę lenistwa
Nusia, Kochana moja, wpisz wstępnie termin @ 7.07 niby mamy to zielone światło, ale tak czuję że ten cykl będzie bezowocny, po prostu na spokojnie, uda się to super, nie to mamy kolejny cykl. Póki co bez mocnej napinki
powiedz mi jeszcze tylko kiedy nasz histeroskopię, bo jeszcze nie doczytałam, ale się cieszę, że u Ciebie tez się ruszy, zobaczysz, raz dwa i zajdziecie teraz!
Piraniu, kurcze, ja cały czas o naszej Kirze myślę, przekaż jej uściski jak będziesz do niej pisać. i trzymam kciuki, żeby Twój M szybko znalazł nową pracę, kurcze, takie mamy chyba czasy, że nie ma nic pewnego ani stabilnego, wszystko jest takie tymczasowe
Zakręcona, tylko Ty się nie forsuj kochana przy tym remoncie!
lecę doczytywać dalej
aaa, i jeszcze się pochwalę, dziś byłam na kontroli TSH, spadło do 1,38! sama nie wiem co się do tego przyczyniło, ale jest już idealnie do staranek[/SIZE]
Nusia, Kochana moja, wpisz wstępnie termin @ 7.07 niby mamy to zielone światło, ale tak czuję że ten cykl będzie bezowocny, po prostu na spokojnie, uda się to super, nie to mamy kolejny cykl. Póki co bez mocnej napinki
powiedz mi jeszcze tylko kiedy nasz histeroskopię, bo jeszcze nie doczytałam, ale się cieszę, że u Ciebie tez się ruszy, zobaczysz, raz dwa i zajdziecie teraz!
Piraniu, kurcze, ja cały czas o naszej Kirze myślę, przekaż jej uściski jak będziesz do niej pisać. i trzymam kciuki, żeby Twój M szybko znalazł nową pracę, kurcze, takie mamy chyba czasy, że nie ma nic pewnego ani stabilnego, wszystko jest takie tymczasowe
Zakręcona, tylko Ty się nie forsuj kochana przy tym remoncie!
lecę doczytywać dalej
aaa, i jeszcze się pochwalę, dziś byłam na kontroli TSH, spadło do 1,38! sama nie wiem co się do tego przyczyniło, ale jest już idealnie do staranek[/SIZE]
male liski Dokladnie o to mi chodziło, oczernianie płci nie jest na miejscu , a jednak dostaja taka jaka chciały i wymarzyły nie poswiecajac sie tak jak my i to mnie dołuje.... Dołuje i to bardzo....i czasem w złosci mowie do meza- to moze ja tak ponarzekam? Ale ja tak nie umiem..no kurcze co mi winny synek ktorego mam, albo co mi winne dziecko ktore sie pocznie ze moze byc chłopcem..przeciez to nasz skarb, nasze malenstwo Czasem sie zastanawiam jak by drugi synek wygladał
male liski Ale te moje tampony smierdza jak sie odwinie z folijki haha a zakreci nie.... kurcze boje sie ich uzyć ponownie..no jak zobaczylam PH to az zmierzylam 2 razy
male liski Ale te moje tampony smierdza jak sie odwinie z folijki haha a zakreci nie.... kurcze boje sie ich uzyć ponownie..no jak zobaczylam PH to az zmierzylam 2 razy
Piranha
Airfix, to mobilizujące kiedy się wie, że zrobiło się tak wiele by mieć synka , oznacza to że są duże szanse na córcię gdy zmieni się swoje nawyki i pomoże troszkę szczęściu. 1,5 miesiąca B-100 to nie jest wiele, ja zauważyłam większe zmiany po 3 miesiącach, powinno być z cyklu na cykl coraz lepiej z tym progesteronem. A może kup sobie mięte pieprzową w liściach? ...licho wie co jest w tych torebkach ;-) Możesz spróbować z Saw Palmetto: The plant steroids in saw palmetto also act on progesterone receptors, an action that causes a reduction in estrogen levels. Ta B-50 jak najbardziej może być , nie łykaj już wtedy dodatkowo kwasu foliowego. Co do dziewczyn niechcących synka - miałam w pracy koleżankę, która nie miała jeszcze dzieci i mówiła, że nie wyobraża sobie mieć synka, mówiła, że nie cierpli małych chłopców i musi mieć córkę ...no i miała córkę ...a potem jako drugiego synka :-)
Anna, witaj, fajnie gdybyś została na forum, wiele osób się wita a potem przepada jak kamień w wodę, będę mocno trzymać kciuki za to by kolejny suwaczek był różowy :-)
lilly, dzięki kochana, będę mocno trzymać kciuki i naprawdę czuję, że tym razem wszystko zakończy się szczęśliwie.
Anna, witaj, fajnie gdybyś została na forum, wiele osób się wita a potem przepada jak kamień w wodę, będę mocno trzymać kciuki za to by kolejny suwaczek był różowy :-)
lilly, dzięki kochana, będę mocno trzymać kciuki i naprawdę czuję, że tym razem wszystko zakończy się szczęśliwie.
reklama
Dziewczyny właśnie przed chwilka przeczytałam artykuł w naszej lokalnej prasie o kobiecie która dopiero co urodziła trojaczki - miała już 10-letniego synka i teraz ma 3 córeczki - ależ ogrom szczęścia się trafił tej rodzince. Rodzice tej kobiety zarówno mama jak i tata też mają bliźniacze rodzeństwo
Dobrej nocy kochane i samych pięknych snów
Dobrej nocy kochane i samych pięknych snów
Podziel się: