Hallo :-) wkoncu w domku bylo troche dzis biegania ale jakos dotarlam do domku.Bylam u ginka bo mialam jakies zle przeczucia narazie tragedi nie ma ale dobrze ze szybko zareagowalam bo zaczelo mi sie cos robic,jakies bakterie pewnie od podwyrzszania ph
Marchew mam nadzeje ze Gabriel juz lada moment zrobi mamusi niespodzianke i zechce wyjsc i sie przywitac. Przeslij mi jeszcze niebieskie fluidki, najchetniej bym teraz pomacala cie po brzuszku zeby szybciej na niebiesko zaskoczyc. Podkradne od ciebie powiedzinko i jka wyjdzie dziewczynka to bedzie na meza
Trzymam kciuki za ekspresowy porod
Maran a ja juz opadlam z najdzieja ze w tym cyklu to juz doslownie wszytsko jest do dupy…
Male liski jak dobrze pamietam to antybiotyk podnosi ph ale jednoczesnie oslabia tez troche plemniki. Czyli ogolnie plus minus wychodzi na 0
Airfix ty bidulko, ale jest przeciez duzo produktow w sklepach ktore sa bez laktozy,moze bys sprobowala takich jogurtow? U mnie jest tego masa na polkach i kiedys probowalam nawet u siostry jak to smakuje i nawet dobre to musze przyznac.
Moze bys sprobowala naparu z niepokalanka moze by lepiej zadzialal niz castagnus? Ja przed zajsciem z corcia wlasnie go pilam trzy razy dziennie i nie wiem czy to przypadek czy tez nie ale jest corcia
Strasznie wredna masz ta tesciowa… oj naprawde trzymam MEGA kciuki zeby jej sie nosek utarl!! Ja bym chciala tak mojej siostrze i mamie noska utrzec z chlopczykiem
Ilaczku fajnie ze jestes,a moze ci sie @ przeciaga bo fasolinka sie zadomowila,czy w tym miesiacu nie probowaliscie?
Ewelin my jeszcze nie mielismy mozliwosci sie przywitac
Sliczna masz ta swoja coreczke,widac ze mala ksiezniczka ci rosnie
nawet widzisz glowe dla niej tracisz
Piranho fajnie ze urodzinki sie udaly,dzieci pewnie tez mega zadowolone z imprezki. Pewnie teraz na kilka dni bedziesz miala spokoj z dziecmi wkoncu maja pewnie jakies nowe zdobycze ktorymi moga sie zajac
Wczoraj nabylam tron nocknikowy ten co mi pokazalas tylko ze kupilam przyszlosciowo (mam nadzieje) i kupilam niebieski wkoncu dziewczynce wypada miec niebieski tron ale chlopczykowi rozowy nie za bardzo. Narazie jeszcze melodyjka nie zagrala ale niech sie narazie zaprzyjaznia z nocniczkiem zawsze to juz lepsze siedzenie na nocniku niz uciekanie gdzie pieprz rosnie na jego widok.Dziekuje ua podpowiedz.
Mam maly problem… a raczej chyba duzy! Bylam u lekarza bo troche juz plamie (oczywiscie nie wpomnialam ze staram sie o dzidzie i o tym ze mialam chyba ciaze biochemiczna bo by mnie pogonil) no i lekkie swedzenie znowu odczuwalam i okazalo sie ze mam jakies bakterie(pierwotniaki) i dostalam anybiotyk Arilin sie nazywa w pl tez jest do kupienia. Znasz go moze? Jak myslisz moge sie jeszcze starac w tym miesiacu czy juz spisac go na straty?Musze wziazc 6 tabletek takze moze do owu zdaze a moze wypadnie mi w trakcie.
Moge tymi bakteriami zarazic tez m bo byly serduszka w @ i boje sie ze moge mu narobic problemow i oslabic jeszcze bardziej chlopakow… a zapomnialam sie zapytac ginka co ona na ten temat mysli
Jezeli mam teraz takie problemy bakteryjne co zrobic z podwyzszaniem ph?Od kiedy zaczac,normalnie bym zaczela od dzis albo od jutra bo owu powinna mnie pod koniec tego tyg albo poczatek nastepnego nawiedzic? Ach walsnie czy po tym antybiotyku moge miec zaburzana temperature?
Nusia fajnie ze odpoczelas i nabralas sil,nieraz takie odciecie od siwta jest potrzebne dla kazdego.
Trzymam mocno kciuki za szybkie znalezienie nowego pracodawcy.
Justi ja bym poszla do innego ginka ja majac TSH powyzej 3 i jak powiedzialam ze sie o dzidzie starm odrazu mi od reki wypisal tabletki.Jakas glupia ta baba!! Ja tez robilam na wlasna reke Ft3 i 4 szkoda tylko ze nie mozesz dostac skierowania bo troche kosztuja te badania hormonow. Moze tak lekarze panstwowi dzialaja…jak sie nie wijesz z bolu to znaczy ze jeszcze nie jest zle.
Elmo gratuluje osiagniecia celu,fajnie ze juz masz wage przed ciazowa. A co do sportu to uwazaj moze by bylo lepiej jak juz wrocisz do normy zaczac od lekkiego joggowania albo wchodzenia po schodach.
Czesem wsytarczy jednak jeden glupi ruch i noga skrecona takze wracaj szybko do zdrowka!
My w tym roku tze sobie urlop odpuszczamy.. bylismy z corcia nad morzem i posiedzielismy az 30 min bo corcia zaczela marudzic i sie wkurzac ze nie moze sie w pasku taczac.. a mielismy muszelke taki namiot to wychodzila ciagle z niego. Po czaczie bylo jej za cieplo zaczelo ja wszytsko denerowoac lacznie z kapelusikiem. Takze stwierdzilismy z mezem ze jednak w tym roku ni bedzie urlopu bo bedzie to dla wszystkich meczarnia. Takze rozumiem ze w tym roku jestescie bez planow.
milego dzionka,lece bo mi poczte zaraz zamkna