Cześć dziewczyny
Ja dziś po badaniu krwi
częśc wyników dziś, część jutro
nie mogę się doczekać jakie one będą i ile czynników będe musiała poprawić 
kochane , a m. co powinien zbadać ??
Aniu dziewczyny pisały kiedyś, że testy owu powinno się robić po trzecim siku , a nie od razu z porannego moczu... chyba dlatego , że fałszuje on wynik no i nie powinno się pić 2-3 godziny przed ... podczas tych upałów o to jest dość trudno...
Matik jak tam synuś ?? powiem ci, ze Ja wzywałabym pogotowie jakby mnie tak lekarz odesłał właściwie z kwitkiem tymbardziej, że chcecie w weekend jechać do Polski
Airfix powiem ci, że nie wiem co to za ośrodek zdrowia, który zapisy ma takie odległe
zwłaszcza jeśli chodzi o np. zapalenie oskrzeli
nie ma u ciebie innej przychodni ? nie funkcjonują jakieś przychodnie w weekend gdzie każdy moze przyjść ? Ja z Wojtusiem właśnie ostatnio ratowałam się weekendowymi przychodniami
swoją droga uwielbiam służbę zdrowia
i zawsze zastanawiam się na co idą nasze składki skoro i tak wszystkie badania i wizyty u lekarzy i tak musimy robić prywatnie
Zakręcona kochana moze czas zwolnić niechcesz iść na L4 ? chyba pisałąś, że jeszcze musisz chwile poczekac
długa ta chwila ....?
u nas dziś znów piękna pogoda
po pracy chcę zabrac chłopaków nad jeziorko
może nie żeby się wykąpać tylko po prostu troszkę się zrelaksować
eh pewnie słyszałyście o tej tragedii w Rybniku gdzie ojciec zapomniał odwieźć 3 latkę do przedszkola i poszedł do pracy zostawiając ją w aucie skazując tym samym na śmierć
powiem wam ,że nie wiem co mam myśleć na ten temat
nie wyobrażam sobie Ja kilkanaście razy w ciągu dnia myśle o swoim Bąbelku gdy jestem w pracy
choćbym nie wiem ile miała pracy jak można zapomnieć o własnym dziecku
straszna tragedia dla całej rodziny
mimo wszystko miłego dnia
Ja dziś po badaniu krwi

kochane , a m. co powinien zbadać ??
Aniu dziewczyny pisały kiedyś, że testy owu powinno się robić po trzecim siku , a nie od razu z porannego moczu... chyba dlatego , że fałszuje on wynik no i nie powinno się pić 2-3 godziny przed ... podczas tych upałów o to jest dość trudno...
Matik jak tam synuś ?? powiem ci, ze Ja wzywałabym pogotowie jakby mnie tak lekarz odesłał właściwie z kwitkiem tymbardziej, że chcecie w weekend jechać do Polski
Airfix powiem ci, że nie wiem co to za ośrodek zdrowia, który zapisy ma takie odległe
swoją droga uwielbiam służbę zdrowia
Zakręcona kochana moze czas zwolnić niechcesz iść na L4 ? chyba pisałąś, że jeszcze musisz chwile poczekac
u nas dziś znów piękna pogoda
eh pewnie słyszałyście o tej tragedii w Rybniku gdzie ojciec zapomniał odwieźć 3 latkę do przedszkola i poszedł do pracy zostawiając ją w aucie skazując tym samym na śmierć
mimo wszystko miłego dnia
Ostatnia edycja: