reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam się popołudniowo
Ania_g21, ładne teściki. Udało się się zatestować w pracy? Pewnie pik już niedługo. U mnie w pracy kiepsko z testowaniem... nie mam jak pójść czasem do łazienki, a żeby wziąć cały osprzęt to już w ogóle:sorry:.
Matik, biedy synuś.. Daj znać co i jak. Może to tylko takie przejściowe bóle.

U mnie pH w górę, mimo, że wzięłam trochę repelnsu przedwczoraj.. Może jednak moje jajniki namyślą się w tym cyklu... Co ile zmieniałyście tampon z limonką po staraniach?

dzięki za wpisy, ale nic nie wiadomo dalej
naczekaliśmy się jak durnie przebadało go i wypytało o to samo 6 lekarzy i nic, nic nie zrobili masakra żadnego USG nawet badania krwi podstawowego , które przecież powie nam czy to wirus, czy zakażenie czy co masakra
wzięli wymaz z gardła na konkretną bakterię ale wyszło , ze nie ma jej i tyle
dali receptę na paracetamol 500mg i czekać co się będzie działo no normalnie pogięło ich
podejrzewają że to wyrostek ale jak bez badań my pytamy mogą tak nas wypuścić a oni że no nic nie mogą innego zrobić Masakra
a ludzie w Polsce narzekają na służbę zdrowia a tu ? wyobraźcie sobie , ze do drugiego bliźniaka mi nie zajrzała do gardła bo powiedziała, ze muszę go zarejestrować na wizytę a my tylko o to ją poprosiliśmy , nie i koniec SZOK
i teraz śpi gorączka mu skacz raz 39 raz 37 i tak się zmienia
poczekam do jutra jak będzie lepiej to ok ale jak nie to gonimy prywatnie bo inaczej można zwariować a my w niedzielę mamy wylot do Polski :rofl2:
do tego od kilku dni bolą mnie jajniki i jakbym nabrzmiała :-(

pytałam, czy jego choroba może mieć coś z moimi plamkami mieć wspólnego to stwierdzili, ze tak może ale nie wiadomo - no ja nie mogę , staram się podpowiedzieć a tu dupa mają to gdzieś , nie rozumiem
ale miałam wrażenie jakby oni się nie znali ale skoro żyje i nie płacze to do domu

Matik Faktycznie, co za pomoc lekarska....a ja narzekam że jak powiedzialam ze chyba mam zapalenie oskrzeli to dopiero na wizyte zarejestrowali na 18-tego...mnie przynajmniej zarejestrowali i wiem ze ta pomoc otrzymam. Ale u Ciebie to jakas kpina...dziecko chore, a Oni nawet usg nie zrobią, ani badania krwi... Jest jedno wyjście, syn niech wrzeszczy w niebogłosy jak to go boli- może ktoś zareaguje.. Trzymajcie się zdrowo, oby synkowi przeszło szybko

Matik - może od razu na pogotowie z nim pojechać?
Maran - dzięki, że pytasz :) Mam skurcze przepowiadające. Brzuch na kolanach ;p chyba długo nie będę czekać ;p

Marchewka No byliśmy 2x i widzisz co się działo , nic nie zrobili
Teraz temperatura skacze z 37 na 38 i boli go głowa a w zasadzie uciska , teraz była biegunka wiec może to jednak wirus jakiś
No jeszcze chwile poczekamy co się bedzie działo

Gdusia dziekuje ze pytasz, w pracy zrobilam ok 15 i wyszedl mocniejszy niz rano,ale nie tak jak testowa,teraz bylam na piwku z kolezanka i wrocilam i zrobilam test ale nawet cienia nie ma :eek: fakt sikalam z 7 razy w ostatnia godzine ale zeby nawe cienia ? Do t:sorry:ego boli mnie jajnik lekko.:szok:

Część dziewczyny :-)

Matik
jakies przegiecie z lekarzami :-( jak synus dzisiaj? Duzo zdrówka dla niego

Ania ​mi sie wydaje ze wieczorem mialas juz moxz rozcienczony i dlatego nie bylo bic.na tescie
Marchew o ja juz niebawem bbędziesz tulic swoje szczęście :-) szybkiego i bezproblemowego porodu Czekam na fotke ;-)

Piranha jak u Ciebie? HGotowa na przybycie nowego domownikq? jak dzieciaki?

NUUSKA co u Ciebie kochana? :-)

Gdusia jak sie czujesz? :-)

U mmie ok tylko wiecznie ni czasu brakuje W pracy ucze ta nowa to nie wiem w co rece wlozyc W niedzielę odegralismy klucze:-) teraz czas na remont i fo konca miesiąca będziemy juz tam mieszkac bo tutaj umowe juz wypowiedzielismy Zrobimy duzy pokoj a reszte jak kuz będziemy tam mieszkac
Dobra wstaje i szykuje sie do pracy A mam dzisiaj audyt zewnętrzny i dyrektora nie ma wiec pewnie ja bede musiała swiecic oczami moze będzie jakas taryfa ulgowa dla ciężarnej ;-)
Miłego dnia

A

reklama
Zakrecona pozniej zrobilam jeszcze raz i juz kreska druga byla taka jak rano. Dosyc mocna ale jeszcze nie ciemniejsza od testowej. Dzisiaj jeszcze nie robilam, bo nie chcialam z pierwszego sikania. Do tego bolaly mnie nieco jajniki wieczorem. A mieszkanaka gratuluje. Super bedzie juz na swoim.
Marchew i jak sie czujesz?
Pirania co u ciebie? Kotek juz z wami?
elle przylazła @ czy moze tescik jeszcze dzis robilas?

Zrobiłam test i moim zdaniem dwie krechy takie same. CO ile teraz robic testy zeby zobaczyc w jakim tempie blekna?Oto fotka DSC00368.jpg

Załączniki

• DSC00368.jpg
    DSC00368.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Do góry